Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cimere gelen şikayetleri denetleyen memursunuz galiba Veli haklıdır diye kesin konuştuğunuza göre o birimde çalıştığınızı varsayıyorum ?
Siz de velisine takarsam her türlü dışlamayı kendime hakgörürüm diyen mecburi öğretmenlerdensiniz sanırım.
Bu işe gönlünü veren kimse 8 yaşında bir çocuğu ağlatmaz

Yaptığı çok yanlış. Şikâyet etmeniz iyi olmuş çünkü yanlışlıkla ya da ihmalle olan bir durum yok bariz kasıtlı yapıyor bunu öğretmen. Ben de bi öğretmen olarak yaptığını hiç hoş karşılamadım. Ama sanki bu meselelerin çok başka boyutu var gibi de gelmedi değil.

Önceki konuyu biliyorum derken kastım buydu. Size de tavsiyem olayları incelerken her zaman geçmişini, karşı tarafı dinleyin. Tek boyuttan bakarsanız asla gerçeği göremezsiniz. Hanımefendi öğretmenin sınav yapıp öğrencilere hediye almasından, boşandığı için bütün parasını bu hediyelere ayirmasindan, bir öğrenciye erken gelip ders vermesine kadar kafaya takmıştı çünkü. Konusunda kendisi yazmıştı. O yüzden bu konunun öncesi olabileceğini söylüyorum. Kusura bakmayın ödev verme, ödüllendirme, pekiştirme bunlar eğitim teknikleridir. Veli eget eğitim psikolojisi öğretim yöntem ve teknikleri derslerini almadıysa öğretmene müdahale edemez, eleştiremez üstüne birde kafayı takamaz. Hak arama, aramama değil mesele. Ve bakin kac yıllık devlette çalışıyorum, ciner şikayeti hakkında ceza alan görmedim. Ki bu adamın aslı görevi dahi değil. "Resen yapılan hata" diyip isim içinden gayet rahat siyrilabilir

Geçmişte bir müdürüm cimere şikayet edildi...X hanım çocuklarımızla ilgilenmiyor tarzında birşey..Yalnız X hanım değil beydi !! Şikayet eden büyük olasılıkla velimiz bile değildi yani
Yani bir ingilizce öğretmenini sınıfta İngilizce konuşuyor diye Cimere şikayet eden kişiyi duyduktan sonra artık hiçbirşeye şaşırmıyorum

bencede öğretmenlerde ya da ne bileyim çok samimi olmadıgımız kişilerle hiç bir zaman mersi falan konuşulması doğru olmaz birazda samimiyet içeren bir kelime bir resmiyet olmalı sonuçta rahatsız olması gayet normal o konuda

Farzedelim "merci" uygunsuz bir hitap. Öğretmenin rahatsız olduğu anda söylemesi gerekmiyor mu? Pusuda bekleyip hah yapıştırırım şimdi bunu diye kenarda bekletmesi çok mu normal?

Öyle her rahatsız olduğumuzu anında söyleseydik....
Çok kalpler kırılırdı :)

Neyse konu sahibi eğer daha öncesinde fotoğraf video paylaşımıyla ilgili bir sorun yaşamadıysanız
öğretmeninizin yaptığı yanlış. Ama sizin yerinizde olsaydım çocuğa durumu yansıtmamak adına daha sakin
davranır, hocam benim kızımı unuttunuz sanırım çok üzüldü onu da ekler misiniz lütfen diye konuya girerdim.
Israrla ödev, şu bu diye konuyu değiştiriyorsa da bu yaptığınız hiç hoş değil der kapatır, seneye için sınıf değişikliği düşünürdüm.

Öğretmenle yıldızınız barışmıyor olabilir.
Zorlamanın alemi yok.
Açık açık siz şöylesiniz, şikayet etcem, sınıf değiştircem demeye de gerek yok bence.
Sessiz sessiz gitmek en temizidir.

Daha evvel de onu sınıf içindeki davranışlarından dolayı cimereşikayet eden veliler olmuş fakat o veliler soyadı tutmayacak yakınlarıyla yapmışlar bu şikayeti Yani öğrenci ismi verilmemis öğrencinin soyisminin tuttuğu birisi bile yapmamış Ben öğretmene sizi adımla soyadımla şikayet edeceğim dedim ve öyle yaptım

bakın konunun önceliğini bilsem ya da bilmesem dahi, şuan bunun bir önemi yok. ben şuan bu çocuğun bu kadar hazırlık yapıp gönderdiği fotoğrafları o videoda görememesinden dolayı yaşadığı üzüntü ve hayal kırıklığına bu kadar sinir olup yazdım, tüm bu yazdıklarımı.
asıl siz üyenin geçmiş konularına takılıp bu konudaki haksızlığı görmüyorsunuz. yani bana yaptığınız eleştiriyi bence asıl siz yapıyorsunuz. neyse uzatmaya gerek yok. farklı düşünüyoruz.
ayrıca cimer olayı o kadar da basit değil. dava bile açılan konuların olduğunu biliyorum. kaldıki bir kaç kurumu ben birebir şikayet ettim. 150 defa dönüş yaptılar cimer şikayetim sonrası. yani bu kadar sizin dediğiniz kadar önemsiz bişey olsa koca koca kurumlar ciddiye alıp telafi yoluna başvurmazlardı diye düşünüyorum.

Daha 1. Sınıf öğrencisi çocuk farkında mısınız?

Hanımefendi, eğer konu sahibi ben çocuğumun fotoğrafını paylaşılmasını istemiyorum diye öğretmene daha önce herhangi bir konuda uyarıda bulunmuşsa öğretmen çekinip koymamış olabilir. Kendisi ısrarla ben koysun diye gönderdim diyor ama öncesinde uyarısı oldu mu olmadı mi bu paylaşım meselesi yüzünden bi çıkışı var mi söylemiyor. Olayın öncesinden kastım bu. Ha evet bu normal şartlar altında gelişseydi öğretmen siz kızarsınız diye koymadım deseydi burada kötü niyetten bahsedilebilirdi ama aralarında zaten bi sürtüşme belli ki var. Biz burada öğretmen iyi yapmış demiyoruz anlamamakta ısrarcisınız. Biz birde öğretmeni dinlemek lazim diyoruz.

Neyse daha cevap vermeyeceğim. Burada öğretmenlere bunlar öğretmen mi olmuş diyen bütün anneler umarım karantina sürecinde okul açılsa da kurtulsak diye ağlamıyorlardir.

Ha tekrar not düşeyim, ÖGRETMEN DEGILIM. Psikolojik danışmanım. Ama sınıf öğretmenliğinin ne derece zor ve sabir gerektiren bir meslek öldüğünün farkındayım. Herkese iyi geceler

Ben de çocuğuma yanlış teşhis koyup eve yollayan asistan doktoru cimere şikayet ettim. Sonuç, uyarı+ savunma yazısı oldu, oh iyi oldu. İnsanların hayatlarını mahvediyorlar ses çıkarmıyoruz diye. Bugün bize yapan yarın bi başkasına yapacak. Buna dur demek lazım.

Tipik ilkokul velisi profili gordum sizde. Ne travmasi yasayacak bunda cocuk? Belli ki daha once de pimpirikli halleriniz olmus kadin sizin cocugu videoya almamis. Ne tepki vereceginizi kestirememis de olabilir.
Biraz rahat olun ya
Hayırlı ve sağlıklı bir biçimde yavrunuz olsun kucağınıza alın büyüsün okula başlasın sizin gözünüzden sakindiginiziı omrunuzu adadiginizi birisi horlasın o zaman görüşelim

Evet var Fakat ben eski konu linki nasıl buraya konulur bilmiyorum
TeslaninOsilatoru

Geçmişte bir müdürüm cimere şikayet edildi...X hanım çocuklarımızla ilgilenmiyor tarzında birşey..Yalnız X hanım değil beydi !! Şikayet eden büyük olasılıkla velimiz bile değildi yani

İşte maalesef vatandaşlarımız bu cimeri kendilerinde bir güç olarak görüyor. Ordan istediğini şikayet edebileceğini ve o kadar değerli biri olduğunu düşünüyor ki bu şikayet eden kişi; bir şikayetiyle ilgili memurun hayatını kaydıracağını düşünüyor. Vatandaşlarımızda ki bu özgüvene hayranım.
Bende tekrar edeyim eğer çok ciddi insan hakkı ihlali gibi haller de bile bu yargı erkinim görevi şeklinde cevap veriliyor.
En yakın savcılığa şikayette bulunun tarzında. Geri kalan ise yazışılan kurumun cevabı olumlu/olumsuz olması fark etmiyor size aynen gönderiliyor. O kadar.

Kurum personeli haklı gördüyse haklı gördüğü yazıyı aynen size gönderiyorlar. Bişey olmuyor yani. Kimsenin cimerden ceza aldığını da görmedim.

İnsaf edin deminden biri harıl harıl cevap veriyorum Nereye kaçmışım

Birde beni kategorize etmişsiniz tanışıyor muyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…