- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Hayır sınıf wp grubu bize kapalı oraya sadece öğretmen ve sınıf annesi yazabiliyorDiğer veliler wp grubuna mı atmıştı fotoğrafları?
Acaba sadece siz özelden attınız diye mi kızarsınız diye düşündü?ki öyle bile olsa sizi arayıp sorabilir di fotografı kolaj yapacağım uygun mu diye
Bu şikayete soruşturma dahi açılmaz, resen yapılmış bir hata unutmusum demesi bile isin içinden sıyırır. 18 yıllık öğretmenmiş adam. Ki sizde bilirsiniz adamın o videoyu hazırlaması aslı görevi dahi değil, hicbir sorumluluğu olmaz.Ya belki öğretmen sözleşmeli. Belki şu an aday öğretmen statüsünde, bilmiyoruz. Çocuğun resmini videoya koymadı diye adaylığı düşecek belki. Vayyy hemen şikayet, vayyyy sen benim çocuğumun resmini nasıl koymazsın
Hayır asla olmadı zaten o bizden resimleri bu amaç ile istedi video yapmak amacıyla ben eğer kızacak olsam hiç atmazdım kiNeden sizin kızacağınızı düşünmüş? Daha önce böyle tepkileriniz olmuşmuydu?
Veli grubu bize kapalı oraya sadece öğretmen ve sınıf annesi yazabiliyorkeşke veli grubunda orta yerde sorsaydınız neden kızımın videosunu dahil etmediniz diye..
Tabii ki düşündüm şu an mümkün değil ama mümkün olan ilk anda okul değiştireceğim inşallah şu süreç karantina vs bir bitsinpeki çocuğunuzun bundan sonraki eğitimini düşündünüz mü?
bu kadın şimdi kızınıza musallat olursa? ve kızınıza mobbing uygularsa size farkettirmeden?
Kadın değil adamKadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
Diyelimki önceden böyle bir olay oldu. Wp grubundan yazarsın bak bu kadınla muhattap bile olmadan dersinki bakın ben attığınız fotoğrafları videoda kullanıcam var mı itirazı olan ? Varsa ona göre yaparsın yoksa hepsini koyarsın bu kadar. Böyle düşüncesiz küçücük bir kızın kalbini kıran insandan zaten öğretmen olmaz.Ya belki öğretmen sözleşmeli. Belki şu an aday öğretmen statüsünde, bilmiyoruz. Çocuğun resmini videoya koymadı diye adaylığı düşecek belki. Vayyy hemen şikayet, vayyyy sen benim çocuğumun resmini nasıl koymazsın
siz herşeyi kendi pencerenizden değerlendiriyor olabilir misiniz?Gerçekten çok komik az mantık az mantık mersi ile merhabanın ne alakası var nasıl bir karşılaştırma bu. Arkadaşlar Türk ve Türkiyede yaşayan samimi olmadığınız birine mersi demek adios demek good bye demek thanks demek saygısızlıktır. Arkadaş ortamında söyler gülersin o kadar. Türkçe cümlelerin ardına bunlar gelince bir espri bir alay anlamı kazanıyor. Çok şaşkınım gerçekten bunu normal gören var. Konunun geri kalanı için daha önce bişey yaşanmış olabilir demiştim hiç dikmate alınmıyor tabi ama yaşanmamışsa öğretmen haksızdır.
Siz neden adamın her yaptığını eleştirip durdunuz? Ihtisasiniz nedir sınıf öğretmenimisiniz?Kadın değil adam
O benim yavrum ile neden oynuyor hemde sene başından beri ?
Hayır kesinlikle böyle bir sorun olmadı Hatta bizden o resimleri istemesinin sebebi zaten bir video yapmaktı Yani ben video yapacağını bilerek gönderdim o resmiÇok ilginç bir durummuş gerçekten.
Ben de öğretmenim.Bizim okulumuzun prosedürü gereği kayıtlar esnasında "fotoğraf paylaşmak"için izin verdiğini belirten bir belge imzalatılıyor.Okullar başladığından her çocuğun fotoğrafını paylaşıyorum o yüzden.
Siz daha önce böyle bir problem mi yaşadınız acaba o yüzden mi kendince böyle bir "çözüm"buldu?
Erkek kendisiEski konunuzu da okudum. Bu kadın bariz sorunlu. Yapabiliyorsanız başka sınıfa aldırın çocuğunuzu. Ama keşke oyuncak, ödev, vs mevzular olduğunda imza toplayabilseydiniz.
Şu an müdüre ulaşma şansım yoktu o yüzdenÖğretmen sorunlu ama Cimer’le çözemezsiniz.
Müdüre iletseydiniz sorunu daha efektif çözüm bulabilirdiniz.
Adayken boyle birşey yaptıysa zaten kesinlikle kadroya alınmamalı ,Bu şikayete soruşturma dahi açılmaz, resen yapılmış bir hata unutmusum demesi bile isin içinden sıyırır. 18 yıllık öğretmenmiş adam. Ki sizde bilirsiniz adamın o videoyu hazırlaması aslı görevi dahi değil, hicbir sorumluluğu olmaz.
Kızacağım söylemesi tam bir saçmalık Çünkü o resimleri zaten bizden video yapmak için istedi Ben de o amaçla verdimÖğretmen hatalı, kızınıza üzüldüm ama siz daha önceden bir şey yaşamışsınız ki sizin kızacağınızı söylemiş. Ayrıca Cimer e ne yazdınız. Slaytla resmini koymadı mı dediniz? Bu geçerli bir şikayet olmaz ki. Elinizde somut bir şey olmalı kanıt olarak. Birde size tavsiye kızınızı o öğretmenden kurtarın çünkü kızınıza hiç iyi davranacağını sanmıyorum bu şikayet olayından sonra