Ben pdr ve özel eğitim çift anadallıyım hocam. Aktif olarak şu an özel eğitimde çalışıyorum (ortaokul, özel eğitim sınıfı). Bepi aylık da dönemlik de hazırlayabilirsiniz bu size kalmış. Ama veli, müdür, varsa branş öğretmenleri, sınıf öğretmeni imzası olması gerekli. Zaten dönem sonuna gelindi, öğrencinin rapor bitiminde (muhtemelen önümüzdeki sene, tarihini kontrol edin) tekrar hastaneye ve sonra rama gidecek aile. Okuldan da bir yönlendirme formu isteyeceklerdir. Bu forma mutlaka problem davranışları, görüşünüzü vs yazın. Örnek ekliyorum
Tık bunu doldurup kapalı zarf içinde Veli ile yollayın rama. Bep konusunda da hazır form indirmek yerine erbaa ramın bi uygulaması var şurda örneklerle açıklamışlar, online olarak bunları yapıp çocuğun özelliklerine yönelik bep hazırlayabilirsiniz
Bep kılavuzu . Aslında sınıf öğretmenlerine ek yük oluyor. Zira normalde bep ekibi bunu birlikte yapmalı. Rehberlik öğretmeninizin yönlendirip açıklamaması, yanıltıcı olması hata. Yarın müsait olursam kendi dosyalarımdan ayrıntılı bir bep örneği yollarım size .