Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neden adamın her yaptığını eleştirip durdunuz? Ihtisasiniz nedir sınıf öğretmenimisiniz?
Bakın fizik öğretmeni okuma yazma öğretmeyi bilmez, matematik öğretmeni fizik öğretmeyi bilmez. Ünvan olarak aynı olsalar bile bu insanlar bile mesleği birbirinden ayriyken siz bu adamı en baştan eleştirdiniz. Başkasına vereceği gonulsuz ücretsiz dersi bile.
bir öğretmeni eleştirmek için akademisyen falan mı olmak gerekiyor acaba?
zaten buradaki konu yerçekimi kuvveti, alfabeye başlayış ya da atatürk ilkeleri değil. konu gayet açık bir ayrımcılık.
yani bir insanın çocuğuna yapılan ayrımcılığa ses çıkarması, hakkını araması için ihtisas mı gerekiyormuş?
yani bakın üzülerek söylicem ama sizin zihniyetinizdeki insanlar 1950 ler de kaldı be...
yani o zamanlar kimse hakkını arayamazmış, kimse sesini çıkaramazmış.
şuan öyle bi dünya yok. bilin istedim.

Bu şikayete soruşturma dahi açılmaz, resen yapılmış bir hata unutmusum demesi bile isin içinden sıyırır. 18 yıllık öğretmenmiş adam. Ki sizde bilirsiniz adamın o videoyu hazırlaması aslı görevi dahi değil, hicbir sorumluluğu olmaz.
İnsanları tatmin etmek çok zor. 🤦🏻‍♀️
Diyelimki önceden böyle bir olay oldu. Wp grubundan yazarsın bak bu kadınla muhattap bile olmadan dersinki bakın ben attığınız fotoğrafları videoda kullanıcam var mı itirazı olan ? Varsa ona göre yaparsın yoksa hepsini koyarsın bu kadar. Böyle düşüncesiz küçücük bir kızın kalbini kıran insandan zaten öğretmen olmaz.
Olayın arkaplanını bilemiyoruz.
ne güzel olur böyle sırf velisine sinir oldu diye çocuğu etkinlik dışı bırakan insanlar da göreve başlamadan görevden atılmış olur.
Evet aynen sizlere gıcık olan bütün öğretmenler atılmayı hakediyor. Çünkü biz kimiz ki, siz her şeyi daha iyi bilirsiniz. Biz boşuna okuduk, boşuna atanmak için çabaladık. Tabii ki ayak işlerini doğru düzgün yapmayınca atılmayı hakediyoruz ✍

Iste bu dediklerinizi yapamayan ogretmenler yuzunden 10 yilimi sinavlar icin heba ettim. Aynen dediklerinizi yaptim ama torpille onume gecti o 40 cocukla ilgilenemeyen tuhaf tipler. Herkes yasadigini bilir görür, siz gormediniz belkide cok iyi bir ogretmensiniz basarilariniz daim olsun...
Umarım atanırsınız ve birgün bu konu aklınıza gelir.

Kesinlikle milli eğitim müdürlüğüne dilekçe yazın hatta okul müdürüne yarın ulaşıp olanları anlatın sosyal medyada gerekirse tv ye kadar bu işi taşıyacağım diye tehdit edin.Ayy çok sinirlendim terbiyesiz adam bi de öğretmen olacak!Çocuğunuzun akıttığı gözyaşına kurban olsun!

İnsanları tatmin etmek çok zor. 🤦🏻‍♀️

Olayın arkaplanını bilemiyoruz.

Evet aynen sizlere gıcık olan bütün öğretmenler atılmayı hakediyor. Çünkü biz kimiz ki, siz her şeyi daha iyi bilirsiniz. Biz boşuna okuduk, boşuna atanmak için çabaladık. Tabii ki ayak işlerini doğru düzgün yapmayınca atılmayı hakediyoruz ✍
valla velisine gıcık olup öğrenciden acısını çıkartıyorsa o zaman sağlıklı bir beyin taşımıyor demektir ki. işini bırakıp kendini toplaması daha ehemmiyetli olur kanaatindeyim.

bir öğretmeni eleştirmek için akademisyen falan mı olmak gerekiyor acaba?
zaten buradaki konu yerçekimi kuvveti, alfabeye başlayış ya da atatürk ilkeleri değil. konu gayet açık bir ayrımcılık.
yani bir insanın çocuğuna yapılan ayrımcılığa ses çıkarması, hakkını araması için ihtisas mı gerekiyormuş?
yani bakın üzülerek söylicem ama sizin zihniyetinizdeki insanlar 1950 ler de kaldı be...
yani o zamanlar kimse hakkını arayamazmış, kimse sesini çıkaramazmış.
şuan öyle bi dünya yok. bilin istedim.
Bir doktoru bir doktor dışında kimse "Bu ameliyatı nasıl yaptın böyle ameliyat mi olur" diye elestiremiyorsa kusura bakmayın veli de öğretmeni ama okula erken gelip öğrenciye özel ders verecekmiş diye eleştiremez.

Çok zekice, kesinlikle cumhurbaşkanı laptopu almış tek tek mesajları okuyo zaten.
Orada görevli olanlar da cumhurbaşkanlığında çalışan memur uzman vb kişiler.
Onların görevi vatandaşın her türlü mağduriyetini gidermek, işsiz vatandaşın mağduriyetine eyvallah, briinci sınıfa giden çocuğun üzülmesine şımarıklık. Birinci sınıfa giden çocuk niye mağdur olsun eve ekmek götüremedi diye mi. Mağduriyet çıtamız o kadar yükselmiş ki sen de haklısın kimsesiz farecim.

Cumhurbaşkanlığında çalışanlar okumuyor; adres bilgisine göre Valilik ve Kaymakamlıklara yönlendiriliyor otomatik olarak. Orda da açık kapı birimi memurları okuyor. Önemliyse bilgi notu şeklinde Kaymakama/Valiye gönderiyorlar. Sonrası klasik yazışmalar. Vatandaşta gelen otomatik cevaplarlarla zannediyor ki Cumhurbaşkanlığıyla yazışıyorum. (Doğrudan Cumhurbaşkanına yazdığını düşünen bile var bizzat şahit oldum.) Hatta bir kaymakam arkadaşımızı şikayet etmişler memurlar da çıktıyı alıp kaymakama götürmüşler adam çok gülerek anlatmıştı beni bana şikayet ettiğinin farkında değil vatandaş not ettik ismini diye baya muhabbeti geçti ve çok gülmüştük.

Bilmiyorum bu kadari da dogru mu. Benim kizim da cok akıllı yaramaz kisilerle otutturuyor mudahil olmuyorum olamam kendisi hallediyor bir sekilde anlasamiyorlar sira arkadaşıyla ve öğretmeni degistiriyor. Kızım öğretmenine birkac defa iletiyor bu durumu 😊. Sizde bırakın bence kendileri halletsinler. Mesela bizim annelerimiz sıra arkadaşlarımıza kadar karışmıyorlardı. Çocuklarımızın problem çözme yeteneklerini koreltiyoruz müdahale ederek
Bu olay 2 yıl evvel oldu. Çocuk maalesef hiç kimsenin yanında oturmasını istemediği çok dikkat dağıtan bir çocuktu ve oğlum çok üzgündü. Diğerleriyle başedemediği için oturtulmuş. Müdahil olmasam bütün dönem oturturlardı maalesef. Benim tekniğim buydu. Şimdi büyüdü zaten kendi işini kendi hallediyor. Çok mutlu başarılı. Ufak müdahaleleri yerinde buluyorum ben.. çocuğa göre şekilleniyor aslında. Fıtratı sakin içerleyen bir çocuktu. Dişli olsa sizin gibi düşünebilirdim

Eski konuuu ekleyebilecek biri var mi?ben bulamadim maalesef.

Cumhurbaşkanlığında çalışanlar okumuyor; adres bilgisine göre Valilik ve Kaymakamlıklara yönlendiriliyor otomatik olarak. Orda da açık kapı birimi memurları okuyor. Önemliyse bilgi notu şeklinde Kaymakama/Valiye gönderiyorlar. Sonrası klasik yazışmalar. Vatandaşta gelen otomatik cevaplarlarla zannediyor ki Cumhurbaşkanlığıyla yazışıyorum. (Doğrudan Cumhurbaşkanına yazdığını düşünen bile var bizzat şahit oldum.) Hatta bir kaymakam arkadaşımızı şikayet etmişler memurlar da çıktıyı alıp kaymakama götürmüşler adam çok gülerek anlatmıştı beni bana şikayet ettiğinin farkında değil vatandaş not ettik ismini diye baya muhabbeti geçti ve çok gülmüştük.
Geçmişte bir müdürüm cimere şikayet edildi...X hanım çocuklarımızla ilgilenmiyor tarzında birşey..Yalnız X hanım değil beydi !! Şikayet eden büyük olasılıkla velimiz bile değildi yani

Bir doktoru bir doktor dışında kimse "Bu ameliyatı nasıl yaptın böyle ameliyat mi olur" diye elestiremiyorsa kusura bakmayın veli de öğretmeni ama okula erken gelip öğrenciye özel ders verecekmiş diye eleştiremez.
bunun konumuzla ne alakası var şimdi? erken gelmek geç gelmek değil mesele.
ayrıca ben yine söylüyorum konu sahibi öğretmeni bir ders anlatışı, bilgi eksikliği, ya da ders notlarının vahameti konusunda eleştirmiyor.
çocuğuna yapılan aleni haksızlık yüzünden eleştiriyor.siz de ihtisastan bahsediyorsunuz.
haksızlık karşısını hakkını aramak için ne zamandır diploma arıyorlar bu ülkede acaba?
uzun lafın kısası şikayeti gayet de güzel hakediyor.
ben konu sahibinin yerine olsam. resmi yollar+whatsapp grubu gibi her türlü sosyal mecralarda da bu adam mıdır kadın mıdır neyse artık yazarım yaptıklarını
ayrıca sizin dediğiniz gibi o işten bişey çıkmaz diye de bir şey yok. evet belki zindana atılmaz.
ama gayet de güzel dilden dile cimere şikayet edildiği dedikodusu yapılır. üzerine de zamk diye yapışır. e bu da gayet sinir bozucu zaten.

Cimere ne diye şikayet ettiğinizi merak ettim öğretmen kızımın resmini yaptığı müzikli videoya koymadı diye mi ? Öğretmenin kızınızı karşı bir şiddeti olur falan anlarım şikayetinizi hak veririm ama bu neden cimerlikmidir çözemedim yani
Bu da psikllojik şiddettir. Veli haklıdır

Normalde hep meslektaşlarımı savunurum. Ama bu öğretmenin yaptigi ayrımcılık. Var böyle öğretmenler öğrenci ayrımı yaparlar. Ödev yapmadı eksik yaptı diye cocuk böyle cezalandirilmaz. Sizin daha önce böyle bir deneyiminiz olmadıysa neden rahatsız olursunuz diye atmadım dedi ?
inanın Bunu ben de bilmiyorum Biz de zaten resimleri video yapmak için istemişti Yani onu bilerek attık biz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X