- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Onu size sormayacağımBence evde oturması ve bu mesleği acilen bırakması gereken sizsiniz
Bana yine ban yolları bana yine kar kış kıyametKonuya yazan pek muhteremlerden biri demiş ki:
Mune abla diyor ki konudaki azminizi mapusta da görmek isterim
Bir kere de öğretmenli bir konuda tartışma çıkmasın, banlanmalar olmasın, gün gelir öğretmenli bir konuda kavga çıkmazsa çocuklara çikolata dağıtacağım, size yok
Çocuk Haklarına Dair SözleşmeAvrupa Insan Hakları Mahkemesinin "kolaja resmi konmayan çocukları koruma" birimi var, oraya başvurun.
Siz başvurmasanız bile kamu davası çoktan açılmıştır bile canınızı sıkmayın
Gözlerinizi kapatıp sıraya girin sürprizim var, azıcık ısırıcamBana yine ban yolları bana yine kar kış kıyametoff ya
Son cımbız bükücü Mune abla.Gözlerinizi kapatıp sıraya girin sürprizim var, azıcık ısırıcam
E daha geçen ısırdın yaGözlerinizi kapatıp sıraya girin sürprizim var, azıcık ısırıcam
Efenim saygılar hürmetlerGözlerinizi kapatıp sıraya girin sürprizim var, azıcık ısırıcam
Kara Murat benimE daha geçen ısırdın ya
neyse ben gozumu kapatayım belki bi ihtimal ısırmaz
(ellemeyin kendimi kandiriyorum)
Allahım inşallah kara murat odurKara Murat benim
Ben bişi yapmadımGözlerinizi kapatıp sıraya girin sürprizim var, azıcık ısırıcam
Hazır yine bu topiğin raporlarına bakıyorsun yazayım, valla sonra açıklama yapayım derken göbeğimden çatlıyorum:))Ben bişi yapmadım
İnşallah canım Allah razı olsunsende kalirsisn kuzum benimm oyle ortada n kacma zamani grlince hep beraber seninecegiz insllah
Tamam çocuklarında beni delirtmeye hakkı yok o zaman al evinde bak :)
sizi uykunuzdan uyandırmak istemem ama o hat kapanalı çok oldu. Sizin gibi İnsnaların aklına sadece şikayet geliyor ama belki teşekkür etmek isteyen de olur diye yeni hat açıldıMilli eğitim bakanlığı şikayet hattını arayın
Ay valla 40 sayfa okuyamadım, konu özelinde de yazmıyorum ama her meslek grubunda o mesleğin "kötü" mensubu olabileceğini kabul etmeyenlerin olması o kadar itici ki. Kötü doktor da var, kötü avukat da, mühendis de, çevirmen de, öğretmen de.Peki bu durum hiç öğretmenlik yapmamış bu mesleğin eğitimini almamış insanların sizin sınıf yönetiminize karışmasına nedenmidir yani
Olur attırınSiz niye öğretmen oldunuz yahu? Hem çocuklara bağırdığınızı söylüyorsunuz, hem bizim aramızda olanı evde anlatmasın diyorsunuz, hem al evinde bak diyorsunuz ironi mi yapıyorsunuz ciddi misiniz?
Ciddiyseniz şikayet edip meslekten attırmalı sizi çünkü.
Öğretmenlerin mesleğe başlamadan ve meslek boyunca akıl sağlıklarını, ruh sağlıklarını sürekli kontrol etseler keşke.
Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.
Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.
Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.