Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolay

Şaka yapıyorsunuz herhalde..
Size emanet edilen, eğitim vermekle görevli olduğunuz çocuklara okulda olan okulda mi kalır diyorsunuz? Bir de üstüne arada bağırıyorsunuz he ama hakaret etmiyorsunuz ..
Ya hukuktan kanunlardan cezai yaptırımlardan hiç haberiniz yok, ya da burada anonim diye atıp tutuyorsunuz.
Mesleğinizin akıbeti açısından tarafınızı konu alan hukuki durumları biraz araştırmanızı tavsiye ediyorum yoksa bu düşünce tarzıyla sonuçlarından kaçınılmaz olması muhtemeldir.
Ah siz ve sizin gibiler (insallah azınlıktır) keşke bir bana denk gelse ozaman eminim büyük bir ders olacaktır iki taraf içinde 🙂

Şaka yapıyorsunuz herhalde..
Size emanet edilen, eğitim vermekle görevli olduğunuz çocuklara okulda olan okulda mi kalır diyorsunuz? Bir de üstüne arada bağırıyorsunuz he ama hakaret etmiyorsunuz ..
Ya hukuktan kanunlardan cezai yaptırımlardan hiç haberiniz yok, ya da burada anonim diye atıp tutuyorsunuz.
Mesleğinizin akıbeti açısından tarafınızı konu alan hukuki durumları biraz araştırmanızı tavsiye ediyorum yoksa bu düşünce tarzıyla sonuçlarından kaçınılmaz olması muhtemeldir.
Ah siz ve sizin gibiler (insallah azınlıktır) keşke bir bana denk gelse ozaman eminim büyük bir ders olacaktır iki taraf içinde 🙂
Olur geliriz bir gün

Bu öğretmeni(dilim varmıyor ama)haklı görenlerin kafası karışmış ya da öğretmen çoğu.Yaw konusahi daha önceden sorun yaşamış olsada çocuk bayramında bunu yapması leş bi haraket ne gerek var çocuğu üzmeye,diğerlerinden ayırmaya,çok yazık ya ego tatmin bozuntularına çocuk emanet ediyoruz yazık ya.Sırf veli ile afedersiniz sidik yarıştıracağım diye herkesin içinde çocuğu eksikli etmek bilemiyorum vicdansızlık.

Çocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolay
Las vegas mı bu, anasınıfında kalan niye anasınıfında kalsın? Duyulmasından korkacağınız şeyleri yapmayın.

Bu zamana kadar açılan öğretmen konularının pek çoğunda velinin gereksiz egosu vardı ama bu konu çok kötü.
Çocuk adına üzüldüm gerçekten. Cimerden ne çıkar bilmiyorum ama şu an okullar açık, müdür ve müdür yardımcıları çalışıyor. Yerinizde olsam okula gider görüşürdüm.
Yapılan şey ve öğretmenin söyledikleri çok çirkin.

Las vegas mı bu, anasınıfında kalan niye anasınıfında kalsın? Duyulmasından korkacağınız şeyleri yapmayın.

what happens in kindergarten stays in kindergarten :)

çocuğum olsa ona aile içerisindeki kişiler arasında laf taşımamayı öğretirim ama okulda ne olursa anlatmak zorunda. çocuk o yahu. anlamlandıramadığı sözler ve davranışlar anne baba için önemli olabilir.

Allah herkesin sizin gibi, ici nefret ve kin dolu insanlardan korusun.
Eger türkiyein eski gecmis zamanlari aklima gelince, ne kadar güzel zamanlar görüyorum. Nationalisti olsun, sosyalisti olsun, sendikacisi olsun, feministi olsun, kommunisti olsun, biz im bahcede komsular toplasirdilar, bir tartisma bir sohbet, eglence, müzik dinlerdik, sarkilar söylerdik, saati gelince haydi ey Allah, iyi geceler deyip herkes eine giderdi. Ne sikayet ne de baska kin dolu olaylar. Herkes herkesin oldugu gibi kabul ederdi.
Cocuklarda simdiki zamandaki gibi, dünyanin göbegininin ortasi olarak görülmezdi. Her cocuk ögretmeninden birkac haksizlik, yüzde yüz görmüstü ama, sikayet etmek, akjllarina bile gelmezdin annelerin ve baba larin. Ve hepimiz yine de neseli insanlar olduk.
Ben Sizin gibi insanlardan hep uzak dururum, cünkü cok negativ auraniz var. Yaptiginiz nefretler ve kinler, birgün ailenize cok berbat Halde geri gelcek. Biraz sonra köpekleri alip ormana geziye cikicam ve karsilasicagim insanlar ve hayvanlari sevgi ve saygi dolular, kalpleri acik neseli insanlar ve sizin gibi karanlik ruhlu degil.
Yinede size iyi ve sevgi dolu günler diliyorum. Cünkü cok ihtiyaciniz var.

Eger türkiyein eski gecmis zamanlari aklima gelince, ne kadar güzel zamanlar görüyorum. Nationalisti olsun, sosyalisti olsun, sendikacisi olsun, feministi olsun, kommunisti olsun, biz im bahcede komsular toplasirdilar, bir tartisma bir sohbet, eglence, müzik dinlerdik, sarkilar söylerdik, saati gelince haydi ey Allah, iyi geceler deyip herkes eine giderdi. Ne sikayet ne de baska kin dolu olaylar. Herkes herkesin oldugu gibi kabul ederdi.
Cocuklarda simdiki zamandaki gibi, dünyanin göbegininin ortasi olarak görülmezdi. Her cocuk ögretmeninden birkac haksizlik, yüzde yüz görmüstü ama, sikayet etmek, akjllarina bile gelmezdin annelerin ve baba larin. Ve hepimiz yine de neseli insanlar olduk.
Ben Sizin gibi insanlardan hep uzak dururum, cünkü cok negativ auraniz var. Yaptiginiz nefretler ve kinler, birgün ailenize cok berbat Halde geri gelcek. Biraz sonra köpekleri alip ormana geziye cikicam ve karsilasicagim insanlar ve hayvanlari sevgi ve saygi dolular, kalpleri acik neseli insanlar ve sizin gibi karanlik ruhlu degil.
Yıl 1940-50ydi sanırım :)))e şikayet etmek yer olmayınca el mahkum

Mesajınız iyi güzel de, anneyi bir kenara bırakın. 30 çocuğun içinde bir çocuğu sürekli dışlamak normal midir?

Bitti o eti senin kemiği benim dönemleri... sizde polyannacılık oynamayı bırakın. Bu anlattığınız her şeyi halı altına süpürme, çıkar uğruna görmezden gelme, uğraşmak istememektir. Siz öyle sanıyorsunuz herkes neşeli falan değil çok travmalar yaşıyorlar; bastırılmışlıklarıyla, içe atmalarıyla... anne görmezden geliyor, baba umursamıyor, o insan da bakıyor çevresinde yürekli hiçbir insan yok o da en sonunda neşeli rolü yapmaya başlıyor sadece.

Bizim zamanımızda da öğretmen ayrımcılığı çok çok fazlaydı, öğretmene öğrenci teslim edilirken eti sizin kemiği bizim denirdi, bence çok korkunç. Öğretmeni aileye şikayet etmek o yüzden öğrencinin aklına gelmezdi.sıra dayakları, tek ayak cezaları, daha başka şiddet içeren cezalar da gördük. Hiç bir zaman güllük gülistanlık olmadı eğitim yuvalarımız. Şimdi de öğretmene saygı kalmadı malesef. Ortası yok, hangisi daha iyiydi onu bazen düşünüyorum. Cimere değil de okul müdürüne gidilseydi daha mantıklı olurdu. Veli, müdür, öğretmen aynı masanın ya da ekranın önünde toplanıp bu mesele açıklığa kavuşturulsa öğrenci için daha iyi olurdu. Cimer öğretmene yaptırım uygulamaz da şikayet kültürümüz acayip çirkinleşti. Twetterda işine gelmeyen ya da farklı görüşte bir tweet görünce altına egm ve tüm bakanlıkları etiketlemek de cimerden başlıyor genelde.

O mother issue lu kart herife söyle hıncını baska yerden çıkarsın küçücük çocuktan degil. Bence senin cocugunu kollayip korumani, olaylari elestirebilmeni fln kiskanmis. Çünkü anasindan kontrol amacli ilgili görmüş ve sevgi gormemis bu insan müsveddesi çalışkan olmayi hayattaki en onemli sey sanio.

Ben de bunun daha beteri .... Lerden dolayi hala öğretmenleri sevmem. Allahindan bulsunlar. Durduk yere kulak zarimi patlatti ilkokul2 de sinif ogretmeni olacak deli.

Cikma bi daha gruptan falan rezil et onu. Söyle geri alsinlar seni gruba herkesin icinde soyleyin niye koymadiniz kizimi de ayni sorulari tekrar sor. Gece gündüz ara tekrar sor ayni seyi =) hakaret ettir kendine kaydet onu da.

Kizina da sey de ogretmenin senden özür diliyir senin fotoğrafın silinmis yanlislikla hemen yapması gerekmis bana tekrar soracak vakti olmamis senden cok özür diliyor. Ses kaydı al gruba da at. Histerik seyler yap belli ki normal konusmadan anlamio dangalak.

valla bence en ise yarayacak taktik bu.

konu sahibi onceki konunuzda da ogretmeni baska kisilerin cimere sikayet ettigini yazmissiniz zaten, demek ki bir etkisi olmamis, hic oraya umut baglamayin. Ya sinifini degistirin ya da ogretmenle tum iletiminizi ortak gruptan yapin ki ogretmen daha az sacmalasin.

Büyük kızımda yaşamıştım. Aynen şöyle demişti üniversite hocasısınız ya çocuğunuz problemli. Okumuş insanın çocuğu problemli oluyor. Bunu deme nedeni de sınıfta bir çocuk bütün çocukları dövüyordu. Surekli çocuğu koruyordu. Bende tepki göstermiştim. Özel okuldu ben dahil bir sürü kişi alınca çocuğunu işinden oldu. Hiç pişman değilim

Cimer sikayetinin ise yarayacagini dusunmedim nedense. Ben olsaydim sinif wp grubunda sanirim bizim videomuzu eklemeyi unuttunuz ogretmenim,tekrar gunceller misiniz derdim. Sonrasindaki davranislarina ve uslubuna bagli olarak da okul mudurune sikayet ederdim. Ogretmenle cozumsuz bir noktaya geldiyseniz ki bu olayin oncesi de var sanirim okumadim ama,keske daha onceden okul veya sinif degistirseydiniz. Cocugunuzun aglamasina uzuldum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X