Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki "çocukta farklı bi rahatsızlık "yoksa çoğunlukla doğruyu söylerler hatta bazen harfi harfine şaşırıp kalırız .

Çocuk niye anlatmasın ya. Bence ailesi ile her şeyi paylaşabilmeli. Allah korusun bir şey olsa öyle anlarlar yani. Okulda olan okulda kalır ne demek. Evde olan da evde mi kalmalı bu mantıkla.
Evet çocuklar bazen evdeki kavgalarını anlatıyor ben susmuyorum bu hiç etik değil...

Tabiki "çocukta farklı bi rahatsızlık "yoksa çoğunlukla doğruyu söylerler hatta bazen harfi harfine şaşırıp kalırız .
Herkes çocuğunu tanır zaten Rabbim sağlık hayırlı ömür akıl fikir versin hepsine inşallah hepsi birer ana kuzusu

O dönem ilkokul 4. sınıfa giden arkadaşım, her gün öğretmenin kız öğrencilere gömlek cebinde mendil yoklaması yaptığını anlatmıştı. Mendil görünse bile illa eliyle yoklayarak iyice emin olmaya çalışırmış. Bu konuyu annesine anlattığı için öğretmeni onu ispiyonculukla suçlayıp sene sonuna kadar uğraşmıştı. Oluyor yani bazı şeyler...

K kanada ya cevap vermiyor onun 7 senesi var
Ama sana da yazmıyor...
Bence kırıldı..

Çocuk TRAVMA yaşamış lutfen anlayişlı olun.

Konu sahibi 112'yi aramiştır inşallah, Allah yardımcıları olsun

Siz konuya bu şekilde yaklaşıyorsunuz ama şuan Bilim Kurulu acil koduyla toplantı halinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…