-
- Konu Sahibi VuslataDair
Tabiki "çocukta farklı bi rahatsızlık "yoksa çoğunlukla doğruyu söylerler hatta bazen harfi harfine şaşırıp kalırız .Benim çocuklarım yalan söylemez zaten herkonuda yanlarında oldum hatasindada yanında oldum uyardım doğruyu gösterdim saklı gizli istemem ölene kadar anlatsın arkadaş olalım isterim her dediklerininede inanırım her laflarida doğru çıktı büyük kızım 13yasinda
Evet çocuklar bazen evdeki kavgalarını anlatıyor ben susmuyorum bu hiç etik değil...Çocuk niye anlatmasın ya. Bence ailesi ile her şeyi paylaşabilmeli. Allah korusun bir şey olsa öyle anlarlar yani. Okulda olan okulda kalır ne demek. Evde olan da evde mi kalmalı bu mantıkla.
Siz öğretmen misinizAyy ne benim çocuğummuş!!! Hepsi anakuzusu ilerde bir işe girince ay ben bunu yapamam ay bu zor .. böyle yetiştirmeye devam edin
E tamam doğru olan bu zaten evdeki kavgalarını anlatıyorsa sizin göreviniz de rehberlik öğretmenine sevketmek değil mi ??Evet çocuklar bazen evdeki kavgalarını anlatıyor ben susmuyorum bu hiç etik değil...
Herkes çocuğunu tanır zaten Rabbim sağlık hayırlı ömür akıl fikir versin hepsine inşallah hepsi birer ana kuzusuTabiki "çocukta farklı bi rahatsızlık "yoksa çoğunlukla doğruyu söylerler hatta bazen harfi harfine şaşırıp kalırız .
İyi ya çoğunun hamile kalmasına sevindim.saglarsin kuzum bizim topikte kizlarin hemen hemen hepsi kaldi bagzilari hala ugrasiyor ama emin ol cocugu kendini saldigi zamn olmus biliyon cogu pcoslu
Çocuk yemiyoruz. Sizin gibi veliler anamızı ağlatıyor bizim her an resim at diyenler olsun. Ne olduğunu anlatması tamamda aramızdaki geçen sohbeti anlatması bence etik değil ve karakter bozukluğu görüyorum böyle büyüyen çocuklar sonunda ispiyoncu sır tutmayan insan çıkıyor
Aman aman ana kuzusu demeyelim kızıyor öğretmenlerHerkes çocuğunu tanır zaten Rabbim sağlık hayırlı ömür akıl fikir versin hepsine inşallah hepsi birer ana kuzusu
Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.
Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.
sende kalirsisn kuzum benimm oyle ortada n kacma zamani grlince hep beraber seninecegiz insllahİyi ya çoğunun hamile kalmasına sevindim.
Ben daha iyi durumda mı oluyorum o vakit? :)))
Tamam çocuklarında beni delirtmeye hakkı yok o zaman al evinde bak :)
Evet, bu çocuk artık bu ülkede yaşayamaz, yeni bir kimlikle yeni bir hayata baslaması için uzak bir memlekete göç etmelilerBelli ki bir iletişim aksaklığı mevcut.Eski mesajınızı okuyamadım.Çocuk arada kalabilir.Okul degistirin ve müdürle mutlaka konuşun.
Sizin çocuğunuz var mı? Ya da bir çocukla empati kurma yeteneğiniz? Veyahutta dışlanma hissine dair fikriniz?Çocuk TRAVMA yaşamış lutfen anlayişlı olun.
Konu sahibi 112'yi aramiştır inşallah, Allah yardımcıları olsun
Siz konuya bu şekilde yaklaşıyorsunuz ama şuan Bilim Kurulu acil koduyla toplantı halindeMerhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.
Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.
Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.