Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani burada cok değinilmiş ya anne olmayan bilemez diye (yine abartılmış bir durum , dünyada milyonlarca kişi anne oluyor) .... bir anne adayı olarak hangi konular CİMERe şikayet ediliyor merak ettim... birisi açıklarsa sevinirim ....

Çocuk TRAVMA yaşamış lutfen anlayişlı olun.

Konu sahibi 112'yi aramiştır inşallah, Allah yardımcıları olsun

Konuda üzülen bir çocuk var. Travma geçirir veya geçirmez mevzu o değil. Bu alay edilecek bir konu değil. En azından çocuk açısından biraz daha dikkatli şeyler yazabiliriz.

Bence evde oturması ve bu mesleği acilen bırakması gereken sizsiniz
Bu öğretmen arkadaş Allah'tan anaokulu öğretmeni yoksa çok uzerlerdi bunu çünkü uyum yok ogretmenimizde iletişim sıfır gözüküyor hep ben bilirim edalarinda burnu havada kimse karışmasın oh mis valla iyiki bana denk gelmemiş hergun okula giriş çıkışta öğretmenlerle konuşuyorum kaçardı benden

Bence direkt okul değiştirin, çocuga yazık. Şikayetle bir yere varamazsınız işin içinde olan biri olarak söylemiş olayım bunu da. Bir önceki konunuza bakarak ben olsam onca ödevden sonra çocugumu alırdım isterse öğretmen dört dörtlük olsun 1.sınıf öğrencisi 11 sayfa ödev ne demek ne diye işkence ettiniz kendi yavrunuza ben sizi suçlu buldum kusura bakmayın bu öğretmenin ne oldugu ortada en kritik yaşında kaygıya maruz kalmasına engel olabilirdiniz

Çocuk TRAVMA yaşamış lutfen anlayişlı olun.

Konu sahibi 112'yi aramiştır inşallah, Allah yardımcıları olsun

komik mi?
travma yaşamasa bile üzülmüş çocuk. öğretmeni tarafından dışlanmış..
6.5 yaşındaki bir çocuktan bahsediliyor.
siz kaç yaşındasınız?
6.5 yaşındaki çocuğu mu kendinize denk gördünüz dalga geçmek için?

Siz kizarsiniz diye koymadım demiş ya acaba daha önce bir öğretmene kızma durumunuz oldu mu ? Çünkü aklı başında olan hiç bir canlı birine durup dururken öyle yapmaz kaldı ki bu bir eğitimci. Merakımı maruz görün sadece soruyorum.

Ne yapayım ? bana yardımcı olur musunuz? Cimere mi yazayım?
Bakırköye gidiyorsam sebebi beni kolaja koymayan bir ögretmendir!
Çok basit aslında, çocuğunun hissettiklerinden dolayı olsa gerek olayları abartmış bir anne var.
Kolaja konmamak değildir belki tek mesele, sürekli dışlanıyordur, bardağı taşıran son damladır vs.. Detayları bilmiyoruz, ne yaşanmış bilmiyoruz, dilekçe içeriğini bilmiyoruz. Hunharca dalga geçilecek bir durum değil, kopukluk var en önemli üçgende.

Ne yapayım ? bana yardımcı olur musunuz? Cimere mi yazayım?
Bakırköye gidiyorsam sebebi beni kolaja koymayan bir ögretmendir!
işte tam da bu yüzden şikayet çok güzel ve yerinde olmuş.
umarım ki ciddi ve caydırıcı bir cevap gelir.
sizin o küçümsediğiniz kolaj meselesi o daha büyümekte olan çocuğun şuan için dünyasını teşkil ediyor.
bilmem ne kadar anlıyorsunuz bu insanlık işlerinden?
ha unutmadan hani hep çocukluğumuza dönmemiz isteniyor ya 70 yaşına da gelsek.
işte biz çocukluğumuza sizin gibiler yüzünden dönmek zorunda kalıyoruz.

Bu veli arkadaşım bence çocuğu videoda göremeyince aaaa nasıl olur böyle bişey sen yoksun kızım demiştir,kız da ağlamıştır.Diyemez miydi ki Yavrucum öğretmeninin gözünden kaçmış sanırım bir yanlışlık olmuştur vs.İnanin ki çocuklarını ağlatan dolduran kendileri..Öğrt in çocuğa yansıtması kısmını zaten onaylamadigimi yazmıştım

Cimerden hiçbişey çıkmaz diyeyim

Eğer öğretmen ile sorun yaşıyorsanız daha birinci sınıf sınıfını değiştirseydiniz keşke

Mune ablaya soralim ne diyor buna
Konuya yazan pek muhteremlerden biri demiş ki:
Azminize hayran kaldım hocam
Mune abla diyor ki konudaki azminizi mapusta da görmek isterim
Bir kere de öğretmenli bir konuda tartışma çıkmasın, banlanmalar olmasın, gün gelir öğretmenli bir konuda kavga çıkmazsa çocuklara çikolata dağıtacağım, size yok

Konu sahibi olayı kesinlikle eksik anlatıyor.
Burda yazan iki konudan fazlası olduğunu düşünüyorum.
Öğretmenin yaptığı eğer tam olarak bu şekildeyse çok yanlış
Arada bir sorun varsa ki var belli ki buna çocuğu karıştırmadan anlaşmanız gerekirdi
Sizin olayda yangına körükle gitmeniz ilköğretim öğrencisinde öğretmeninden soğumaya hatta okulundan arkadaşlarından soğumaya kadar gidebilir. Tavrınızı ve tepkinizi ona yansıtmadan yapmalıydınız.
Mersi kelimesi hiç samimi gelmedi bana. Fransızcadır teşekkürdür ayrı mesele ama var mı günlük yaşantısında bu kadar sık kullanan veya çocuğunun öğretmenine kullanan? Bu hitap şeklinden bile arkasında başka şeyler olduğu çok bariz. Demekki öğretmenle sürekli bir çekişme halindesiniz.
Ne olursa olsun çocuğunuza yansıtmadan halledin bu konuyu. O an öğretmenin gözden kaçırmış olabilir de diyebilirdiniz mesela sırf çocuğunuzu üzmemek için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…