-
- Konu Sahibi VuslataDair
Beni kolaja koymadıkları zaman 112yi arıyorum ben hemen geliyorlar ? Yanlış mı yapıyorum?Sizin çocuğunuz var mı? Ya da bir çocukla empati kurma yeteneğiniz? Veyahutta dışlanma hissine dair fikriniz?
İstikamet bakırköyse,gayet yerinde.Beni kolaja koymadıkları zaman 112yi arıyorum ben hemen geliyorlar ? Yanlış mı yapıyorum?
Çocuk TRAVMA yaşamış lutfen anlayişlı olun.
Konu sahibi 112'yi aramiştır inşallah, Allah yardımcıları olsun
Bu öğretmen arkadaş Allah'tan anaokulu öğretmeni yoksa çok uzerlerdi bunu çünkü uyum yok ogretmenimizde iletişim sıfır gözüküyor hep ben bilirim edalarinda burnu havada kimse karışmasın oh mis valla iyiki bana denk gelmemiş hergun okula giriş çıkışta öğretmenlerle konuşuyorum kaçardı bendenBence evde oturması ve bu mesleği acilen bırakması gereken sizsiniz
Ne yapayım ? bana yardımcı olur musunuz? Cimere mi yazayım?İstikamet bakırköyse,gayet yerinde.
Çocuk TRAVMA yaşamış lutfen anlayişlı olun.
Konu sahibi 112'yi aramiştır inşallah, Allah yardımcıları olsun
Siz kizarsiniz diye koymadım demiş ya acaba daha önce bir öğretmene kızma durumunuz oldu mu ? Çünkü aklı başında olan hiç bir canlı birine durup dururken öyle yapmaz kaldı ki bu bir eğitimci. Merakımı maruz görün sadece soruyorum.Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı
Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok
Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye
Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim
Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Çok basit aslında, çocuğunun hissettiklerinden dolayı olsa gerek olayları abartmış bir anne var.Ne yapayım ? bana yardımcı olur musunuz? Cimere mi yazayım?
Bakırköye gidiyorsam sebebi beni kolaja koymayan bir ögretmendir!
işte tam da bu yüzden şikayet çok güzel ve yerinde olmuş.Ne yapayım ? bana yardımcı olur musunuz? Cimere mi yazayım?
Bakırköye gidiyorsam sebebi beni kolaja koymayan bir ögretmendir!
Ban bende travma yaratıyor diye ben de CİMER’e şikayet etsemBu konu kapanir ve burdan çok banbilibombomlar çıkar.
Bu veli arkadaşım bence çocuğu videoda göremeyince aaaa nasıl olur böyle bişey sen yoksun kızım demiştir,kız da ağlamıştır.Diyemez miydi ki Yavrucum öğretmeninin gözünden kaçmış sanırım bir yanlışlık olmuştur vs.İnanin ki çocuklarını ağlatan dolduran kendileri..Öğrt in çocuğa yansıtması kısmını zaten onaylamadigimi yazmıştımŞımartılmak bu değil ki.
Eğer a nın görüntüsü kızımdan 2 sn ye fazla idi videoda diye konu sahibi atarlansa belki yorum yapabilirsiniz ama giyinmiş hazırlanmış süslenmiş ufak bir kız var. Ve videoda hiç yer almamış o sınıfta okumuyormuş gibi bariz bir şekilde dışlanmış.
Öğretmen veli arasında uyumsuzluk olabilir ama bir öğretmen öğrencisinin kırılabileceğini düşünmeli idi veli sorunlu olsada olmasada.
Ama öğretmenlerde ayrımcılık oluyor ne yazık ki. Benim ilk okul öğrtmenim arkadaşlarımdan beni kayırırdı hemde belli ederek yapardı bunu. Ne olsa mtad yapmıştır, mtad çözmüştür akıllı kızım benim. Aa mtad konuşmamıştır siz konuşturmuşsunuzdur yapardı.
Mune ablaya soralim ne diyor bunaBan bende travma yaratıyor diye ben de CİMER’e şikayet etsem
Konuya yazan pek muhteremlerden biri demiş ki:Mune ablaya soralim ne diyor buna
Mune abla diyor ki konudaki azminizi mapusta da görmek isterimAzminize hayran kaldım hocam
Konu sahibi olayı kesinlikle eksik anlatıyor.Arkadaşlar,Siz kendi aranızda tartışıyorsunuz da farkında mısınız konu sahibi konuyu yazdı kacti..siz onu savunadurun..
Ben de öğretmenim.Bende de ödevini eksik yollayan hatta hiç yollamayanlar var,okulda da aynilar ama 23 Nisan olayında her resim atana alkış yapıp resmine videosuna çok güzel olsun olmasın sevindirici yorum yapıp fotolarini da atlamadan paylastim.Velilerle sorunum da yok çok şükür ama olsaydı da buna çocuğu kariatirmam,kariatirmadim prensibim değil.Amaaa öyle veliler denk geliyor ki onun çocuğu hep ön planda olsun,dünya onun cocugunun etrafında dönsün,aman bir şeyden eksik kalmasın,yanındaki yıldız almissa o almasa olay çıkaran,vs vs neler görüyoruz.Bu konu sahibi veli de eminim onlardan biri ve eksik anlatıyor.Eksik de anlatsa Öğrt i hakli çıkarmaz ama konu sahibi hiç masum değil
Bu arada cocuklarin psikolojisinin bozulması ne kadar kotuyse simartilmasi da o kadar kötüdür