Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya yazan pek muhteremlerden biri demiş ki:

Mune abla diyor ki konudaki azminizi mapusta da görmek isterim:KK59:
Bir kere de öğretmenli bir konuda tartışma çıkmasın, banlanmalar olmasın, gün gelir öğretmenli bir konuda kavga çıkmazsa çocuklara çikolata dağıtacağım, size yok:KK14:
Bana yine ban yolları bana yine kar kış kıyamet 😁 off ya

Avrupa Insan Hakları Mahkemesinin "kolaja resmi konmayan çocukları koruma" birimi var, oraya başvurun.😡😡

Siz başvurmasanız bile kamu davası çoktan açılmıştır bile canınızı sıkmayın😊😊
Çocuk Haklarına Dair Sözleşme
madde 3

1. Kamusal ya da özel sosyal yardım kuruluşları, mahkemeler, idari makamlar veya yasama organları tarafından yapılan ve çocukları ilgilendiren bütün faaliyetlerde, çocuğun yararı temel düşüncedir.

Ben bişi yapmadım :KK76:
Hazır yine bu topiğin raporlarına bakıyorsun yazayım, valla sonra açıklama yapayım derken göbeğimden çatlıyorum:))
Falanca da polemiğe girmişti, x üye de benim yazdığımın benzerini yazdı, siz bir beni banlıyorsunuz torpil var, kayırma var vb sözler olmaması için: Biz yorumların altındaki şikayet et butonuna basılarak rapor edilmiş yorumları okuyoruz, kurallara uygun değilse işlem yapıyoruz, uygunsa raporu pas geçiyoruz, şikayet et butonuna basılıp rapor edilmemiş yorumları bilmiyoruz çünkü konuların tamamını okumaya vakit ve imkan yok, bizim gözümüz de kulağımız da sizlersiniz, siz şikayet et butonuna basıp bizi haberdar ediyorsunuz.

O yüzden lütfen verilen banları tüm konuyu okuyup da verdiğimizi düşünerek üye kayırması yapıldığı fikrine kapılmayın, pamuk eller şikayet et butonuna lütfen.

Tamam çocuklarında beni delirtmeye hakkı yok o zaman al evinde bak :)

Siz niye öğretmen oldunuz yahu? Hem çocuklara bağırdığınızı söylüyorsunuz, hem bizim aramızda olanı evde anlatmasın diyorsunuz, hem al evinde bak diyorsunuz ironi mi yapıyorsunuz ciddi misiniz?
Ciddiyseniz şikayet edip meslekten attırmalı sizi çünkü.

Öğretmenlerin mesleğe başlamadan ve meslek boyunca akıl sağlıklarını, ruh sağlıklarını sürekli kontrol etseler keşke.

Ama siz de ogretmene karşı saygısız davranmussinuz. Mersi falan nedir. Biraz lavbalu konuşuyorsunuz sanırım öğretmenle. Sizin davranışlarınızda da var yanlislik. Ama öğretmen yanlış yapmış yine de. Ben sizin çocuğunuzun resmini unuttuğu için koymadigini düşünmüştüm. Ama bilerek koymamis. Bu olmamıs. Ama şu da var. Gerçekten sizin kizacaginuzi düşündüğü için de koymamis olabilir. Burda birsry diyemeyiz ogretmene. Eğer öyleyse siz de onla çok ugrasmissiniz öncesinde kadın da böyle davranmıs olabilir.

Peki bu durum hiç öğretmenlik yapmamış bu mesleğin eğitimini almamış insanların sizin sınıf yönetiminize karışmasına nedenmidir yani
Ay valla 40 sayfa okuyamadım, konu özelinde de yazmıyorum ama her meslek grubunda o mesleğin "kötü" mensubu olabileceğini kabul etmeyenlerin olması o kadar itici ki. Kötü doktor da var, kötü avukat da, mühendis de, çevirmen de, öğretmen de.

Bu mesajınızı alıntıladım ama her mesajınız aynı minvalde zaten.

İyi o zaman, daha ilkokul 2. sınıftayken bize devamlı "Allah belanızı versin, Allah sizi kahretsin inşallah" diye sesi okul kapısından duyulacak kadar bağıran öğretmen de haklıdır sizin nazarınızda. Ailelerimiz öğretmenlik eğitimi almadığı için buna karışmamalı tabii.

Konu sahibi, öğretmenle şu an bu kadar ikili sürtüşmeniz sadece çocuğunuza zarar verir. Okul değiştirene kadar bir süre idare etmeniz gerekiyor bence ne yazık ki.

Şaka gibi yorumlar var yine, 6 yaşında çocuğun ağlamasıyla, üzülmesiyle alay eden, sırf öğretmenlik yaparken yaşadığı problemler var diye bu öğretmeni haklı görmeye çalışanlar, mesleği öğretmenlik olup delirtti çocuğun al evinde bak diyen bile. Ne ararsan var.

Konu sahibi haklı mısınız değil misiniz kendi probleminizde bilemem, ama çocuğunuzun böyle bir konuda ayrı tutulması kötü, unutulabilir arayıp sorduğunuzda unutmuşum hemen ekleyeyim diyebilirdi öğretmen, onu yapmayıp sizinle sidik yarışına girdiğine göre kafada bir kaç tahta eksik olduğu için yapmış bunu, gayet bilinçli yani.

Eski konunuzda da çocuğun sınıfını değiştirin demiştim sanırım, keşke zamanında değiştirseydiniz ve bu tip bir öğretmenle muhatap etmeseydiniz çocuğunuzu. Olan olmuş, şu an çocuğu öğretmenden soğutmak yerine düzeltmeye yönelik hareket edin tavsiyem. Zamanı gelince sınıfını değiştirirsiniz.

Siz niye öğretmen oldunuz yahu? Hem çocuklara bağırdığınızı söylüyorsunuz, hem bizim aramızda olanı evde anlatmasın diyorsunuz, hem al evinde bak diyorsunuz ironi mi yapıyorsunuz ciddi misiniz?
Ciddiyseniz şikayet edip meslekten attırmalı sizi çünkü.

Öğretmenlerin mesleğe başlamadan ve meslek boyunca akıl sağlıklarını, ruh sağlıklarını sürekli kontrol etseler keşke.
Olur attırın

Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.

Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.

Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.

Biraz saygı ve empati.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X