Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne değilsin yorumlarından belli yazan sizdiniz şimdi analıkla ne alakası var yazıyorsunuz ay daha fazla laf anlatamayacağım Cidden

Çocuk yemiyoruz. Sizin gibi veliler anamızı ağlatıyor bizim her an resim at diyenler olsun. Ne olduğunu anlatması tamamda aramızdaki geçen sohbeti anlatması bence etik değil ve karakter bozukluğu görüyorum böyle büyüyen çocuklar sonunda ispiyoncu sır tutmayan insan çıkıyor

Katılıyorum size çocuk evde anlatmayacak da nerde anlatacak ya (farklı bişey gelse başına Allah korusun bütün melekleri )ozaman da anlatmasınlar mantıgı oluyor .dogru tektir esasında!!! bir çocuk psikolojik olarak yalan söyleme hastalığı yoksa evde anlattığı herşeye inanılmalı ve ona göre de neyse gereği o yapılmalı .

Avrupa Insan Hakları Mahkemesinin "kolaja resmi konmayan çocukları koruma" birimi var, oraya başvurun.

Siz başvurmasanız bile kamu davası çoktan açılmıştır bile canınızı sıkmayın

Öğretmenlerde sormasın o zaman ilkokul dan ortaokul öğretmenimize kadar aile hayatımızı merak ettiler kusura bakmayın da ne saklıyorsunuz okulda da bu gizlilik ne sırrı ya öğretmenle çocuğun sırrı olamaz karekter sorunu sizin gibi dusunenlerde var ayrıca öğretmenlerimiz le aram çok iyidir sürekli görüşürüm

Okulda olan okulda kalmaz hanımefendi. O halde evde olanda evde kalır, ödev vermeyin. Çocuklar sizi öve öve bitiremese okulda olan okulda kalacak demezsiniz ama... işinize gelirse tabi. Ne olursanız olun çocuklara bağırmayada hakkınız yok !

Benim çocuklarım yalan söylemez zaten herkonuda yanlarında oldum hatasindada yanında oldum uyardım doğruyu gösterdim saklı gizli istemem ölene kadar anlatsın arkadaş olalım isterim her dediklerininede inanırım her laflarida doğru çıktı büyük kızım 13yasinda

Çocuk niye anlatmasın ya. Bence ailesi ile her şeyi paylaşabilmeli. Allah korusun bir şey olsa öyle anlarlar yani. Okulda olan okulda kalır ne demek. Evde olan da evde mi kalmalı bu mantıkla.

4 koldan hışma uğradı kim yumruk attı belli değildi sen sandı
K kanada sen demistin dimi

Kimse çıksın ortaya. Ana dedim diye soruyu cevaplamıyor. Anayım demediğim ortaya çıkınca mantıklı cevap verecek çünkü.

Hazır yazmışken tekrar sorayım. Haklı bir tek sebep yauuu bir tek bir birrrr... Ne olabilir?

Tamam çocuklarında beni delirtmeye hakkı yok o zaman al evinde bak :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…