Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi resmin konulmasıyla ilgili hiç bir sorun yaşamamış daha önce. Ki kafası azıcık basan biri velinin gruba fotoğraf atmasının, bunu sorun etmeyeceği anlamına geldiğini zaten bilir. Ha şüphesi mi var? Daha önce böyle bir olay mı yaşandı? O zaman soracak bir zahmet "geçen defa sorun oldu, şimdi foto attınız, yayınlayacağım biliyorsunuz değil mi" diye.

Bir konuda haklıya haksıza karar verilmeden önce iki tarafından dinlenmesi gerektiğini bu yaştan sonra size ben anlatmak istemiyorum ya
Öğretmenin haklı olabileceği yalnızca bir tek ihtimal söyleyin.

Bir konuda haklıya haksıza karar verilmeden önce iki tarafından dinlenmesi gerektiğini bu yaştan sonra size ben anlatmak istemiyorum ya
çok çok adil arkadaşım kaçıncı defadır bu yorum yapmışsınız da bdw de açılan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17..... konudan hangisi iki taraflı açıldı acaba bana bir tane gösterir misiniz

Tamam öğretmenin haklı olabileceği tek bir ihtimal bile yok oldu mu ? Tecrübeyi "analıkla" ilişkilendirdiğiniz yerde koptum ben sizle tartışmaktan

Çocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolay

Şu an bu konudayız ve ben bu konuya yorum yapıyorum bana ne başka konulardan

Konuyu okudum ve kendi yaşadığım gözümün önüne geldi. Ben köy de büyümüş birisiyim ve merkez de bir okulda o zmanlar öğrenciler için ücretsiz ders veriyorlardı. Ben de kendi okulumda başarılı bir öğrenci olduğum için ben ve bir kaç arkadaşı öğretmeniz oraya yönlendirmişti. Bir derse giren hoca herkese bir lakap takmıştı biz köyden gelen grubu da bana köylü erkek arkadaş vardı ona çoban bir kız arkadaşım vardı ona ise Kezban gibi lakaplar taktı yanlış anlaşılmayım asla köylu olmakdan utandığım için değil ama düşünsenize bir isminiz var ama size köylu diyorlar. Aileme bahsettim babam kızım ne güzel ek ders alıyorsun bak ücretsiz boşver takma dedi. Fakat eğitim hayatımı tümü ile etkiledi matematik dersinden nefret ediyorum hatta öyle bişey ki bütün matematikçilerden. Çocuğunuzun sınıfını falan değiştirin daha olmadı okulunu

bende siz kendi acinizdan hakilisiniz fakat bir cocuga kes sesini demesi benim egitim anlayisima ters bu cocuklar 5 yasinda ben kizim hadi anlat demiyorum cocuk oyuncaklariyla yada etkinlik zamanimda yada kardesleriyle otnarken ogretmenin soyledigini soyluyor

Tamam öğretmenin haklı olabileceği tek bir ihtimal bile yok oldu mu ? Tecrübeyi "analıkla" ilişkilendirdiğiniz yerde koptum ben sizle tartışmaktan

Analıkla ne alakası var? Mantıklı bir şekilde tartışıyoruz şurada. Sorduğum sorular gayet açıktı bence. Üyeleri genellemeyin lütfen.

Sırf meraktan soruyorum, aklımın ermediği için soruyorum, beyin fırtınası yapıyorum ondan soruyorum. Küçük yaştaki bir öğrencinin öğretmeni tarafından ayrımcılığa maruz kalmasının haklı ne sebebi olabilir?

Niye saklasın ki çocuk öğretmenler sormuyor mu sanki aile içini 7.sinif kızımın sınıf öğretmeni bile sormuş konuşmuşlar yadirgamadim, bizde okulda olanı merak ediyorum özellikle 2,3gune bir sorardim sorun var mı diye çocuklarımın saklamasını hayatta istemem çocuğumun heryerde her anını bilmek isterim

Pedagojik formasyonmuş kpss imiş eğitim fakültesi falan hepsi hikaye 7 yaşında bir çocuğum varsa eğitim camiasına vakıf oluyorum öyle mi ? Gelirim be Kanada hanım seni mi kırıcam

Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
Ogretmen benim gozumde sadece egitmen degil sicak bir kucak ve gelecege bir isik birakmaktir ama bazi ogretmenler her tartisma yi kisisellestirip o isigi sonduruyorlar ogretmen abimin Kolunu kirdi ya sirf anneme gicikligindan ahhh neler neler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…