- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi VuslataDair
cumurbasinindan bekliyorum boyle bise sonucta nufusa katkim varAynen ya benim ki de 8 24 çalışıyor Allah'ım yardımcıları olsun. Allah'ım güç kuvvet versin sana ya maşallah valla süper güç anne ödülü vermeliler sana bu zamanda
Konu sahibi resmin konulmasıyla ilgili hiç bir sorun yaşamamış daha önce. Ki kafası azıcık basan biri velinin gruba fotoğraf atmasının, bunu sorun etmeyeceği anlamına geldiğini zaten bilir. Ha şüphesi mi var? Daha önce böyle bir olay mı yaşandı? O zaman soracak bir zahmet "geçen defa sorun oldu, şimdi foto attınız, yayınlayacağım biliyorsunuz değil mi" diye.Yok ben size anlatamayacağım ya belki de o öğretmen bu konuyla ilgili daha önce bir problem yaşadı bu Veli'nin çocuğunun resmini videoya koyarsa problem yaşayacağını şikayet edileceğini düşünüyor belki koysa bir dert koymasa bir dert
Öğretmenin haklı olabileceği yalnızca bir tek ihtimal söyleyin.Bir konuda haklıya haksıza karar verilmeden önce iki tarafından dinlenmesi gerektiğini bu yaştan sonra size ben anlatmak istemiyorum ya
Okumak istemiyorsan göz ardı et seçeneğine bas "reis"bi sal artık konuyu reis
Aaaa istemediğimi kim söyledi reisOkumak istemiyorsan göz ardı et seçeneğine bas "reis"
çok çok adil arkadaşım kaçıncı defadır bu yorum yapmışsınız da bdw de açılan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17..... konudan hangisi iki taraflı açıldı acaba bana bir tane gösterir misinizBir konuda haklıya haksıza karar verilmeden önce iki tarafından dinlenmesi gerektiğini bu yaştan sonra size ben anlatmak istemiyorum ya
Tamam öğretmenin haklı olabileceği tek bir ihtimal bile yok oldu mu ? Tecrübeyi "analıkla" ilişkilendirdiğiniz yerde koptum ben sizle tartışmaktanKonu sahibi resmin konulmasıyla ilgili hiç bir sorun yaşamamış daha önce. Ki kafası azıcık basan biri velinin gruba fotoğraf atmasının, bunu sorun etmeyeceği anlamına geldiğini zaten bilir. Ha şüphesi mi var? Daha önce böyle bir olay mı yaşandı? O zaman soracak bir zahmet "geçen defa sorun oldu, şimdi foto attınız, yayınlayacağım biliyorsunuz değil mi" diye.
Öğretmenin haklı olabileceği yalnızca bir tek ihtimal söyleyin.
Çocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolaybenim kizim sinifta olan biteni gelip anlatiyor Allah askina 1 ogretmenin anasifi ogretmen icin diyorum cocuklara kes sesini bebek gibi agma yirtmasaydin agla agla daha fazla agla d3m3si sikayet etseydim kesin edrdim ama kendisini vicdanina havale ettim. bizim ogretm3n cok degisik
Şu an bu konudayız ve ben bu konuya yorum yapıyorum bana ne başka konulardançok çok adil arkadaşım kaçıncı defadır bu yorum yapmışsınız da bdw de açılan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17..... konudan hangisi iki taraflı açıldı acaba bana bir tane gösterir misiniz
Aynen öylecumurbasinindan bekliyorum boyle bise sonucta nufusa katkim var
bi ümitWOLFROG kız kopmuş gidiyor sen halen konu anlatmaya çalış..
Yormayin ceylan reisi..bi ümit
bende siz kendi acinizdan hakilisiniz fakat bir cocuga kes sesini demesi benim egitim anlayisima ters bu cocuklar 5 yasinda ben kizim hadi anlat demiyorum cocuk oyuncaklariyla yada etkinlik zamanimda yada kardesleriyle otnarken ogretmenin soyledigini soyluyorÇocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolay
Tamam öğretmenin haklı olabileceği tek bir ihtimal bile yok oldu mu ? Tecrübeyi "analıkla" ilişkilendirdiğiniz yerde koptum ben sizle tartışmaktan
Niye saklasın ki çocuk öğretmenler sormuyor mu sanki aile içini 7.sinif kızımın sınıf öğretmeni bile sormuş konuşmuşlar yadirgamadim, bizde okulda olanı merak ediyorum özellikle 2,3gune bir sorardim sorun var mı diye çocuklarımın saklamasını hayatta istemem çocuğumun heryerde her anını bilmek isterimÇocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolay
saglarsin kuzum bizim topikte kizlarin hemen hemen hepsi kaldi bagzilari hala ugrasiyor ama emin ol cocugu kendini saldigi zamn olmus biliyon cogu pcosluAynen öylebir de biz katkı sağlayabilseydik o nüfusa
Pedagojik formasyonmuş kpss imiş eğitim fakültesi falan hepsi hikaye 7 yaşında bir çocuğum varsa eğitim camiasına vakıf oluyorum öyle mi ? Gelirim be Kanada hanım seni mi kırıcamBak 13 yıldır bu forumdayım. Oğlum 3 yaşındaydı. Hiçbir şey görmemiştim daha. Veliymiş okulmuş. Ama Yaşamadığım olaylara yorum yapmazdım. Sen de şu ara düşünürsen yaklaşık 7 yıl sonra gel. Allah ömür verirse O zaman görüşelim olur mu?
Dedi gamzeceylanPedagojik formasyonmuş kpss imiş eğitim fakültesi falan hepsi hikaye 7 yaşında bir çocuğum varsa eğitim camiasına vakıf oluyorum öyle mi ? Gelirim be Kanada hanım seni mi kırıcam
Ogretmen benim gozumde sadece egitmen degil sicak bir kucak ve gelecege bir isik birakmaktir ama bazi ogretmenler her tartisma yi kisisellestirip o isigi sonduruyorlar ogretmen abimin Kolunu kirdi ya sirf anneme gicikligindan ahhh neler nelerKadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz