Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Analıkla ne alakası var? Mantıklı bir şekilde tartışıyoruz şurada. Sorduğum sorular gayet açıktı bence. Üyeleri genellemeyin lütfen.

Sırf meraktan soruyorum, aklımın ermediği için soruyorum, beyin fırtınası yapıyorum ondan soruyorum. Küçük yaştaki bir öğrencinin öğretmeni tarafından ayrımcılığa maruz kalmasının haklı ne sebebi olabilir?
Anne değilsin yorumlarından belli yazan sizdiniz şimdi analıkla ne alakası var yazıyorsunuz ay daha fazla laf anlatamayacağım Cidden

Niye saklasın ki çocuk öğretmenler sormuyor mu sanki aile içini 7.sinif kızımın sınıf öğretmeni bile sormuş konuşmuşlar yadirgamadim, bizde okulda olanı merak ediyorum özellikle 2,3gune bir sorardim sorun var mı diye çocuklarımın saklamasını hayatta istemem çocuğumun heryerde her anını bilmek isterim
Çocuk yemiyoruz. Sizin gibi veliler anamızı ağlatıyor bizim her an resim at diyenler olsun. Ne olduğunu anlatması tamamda aramızdaki geçen sohbeti anlatması bence etik değil ve karakter bozukluğu görüyorum böyle büyüyen çocuklar sonunda ispiyoncu sır tutmayan insan çıkıyor

Niye saklasın ki çocuk öğretmenler sormuyor mu sanki aile içini 7.sinif kızımın sınıf öğretmeni bile sormuş konuşmuşlar yadirgamadim, bizde okulda olanı merak ediyorum özellikle 2,3gune bir sorardim sorun var mı diye çocuklarımın saklamasını hayatta istemem çocuğumun heryerde her anını bilmek isterim
Katılıyorum size çocuk evde anlatmayacak da nerde anlatacak ya (farklı bişey gelse başına Allah korusun bütün melekleri )ozaman da anlatmasınlar mantıgı oluyor .dogru tektir esasında!!! bir çocuk psikolojik olarak yalan söyleme hastalığı yoksa evde anlattığı herşeye inanılmalı ve ona göre de neyse gereği o yapılmalı .

Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Avrupa Insan Hakları Mahkemesinin "kolaja resmi konmayan çocukları koruma" birimi var, oraya başvurun.😡😡

Siz başvurmasanız bile kamu davası çoktan açılmıştır bile canınızı sıkmayın😊😊

Çocuk yemiyoruz. Sizin gibi veliler anamızı ağlatıyor bizim her an resim at diyenler olsun. Ne olduğunu anlatması tamamda aramızdaki geçen sohbeti anlatması bence etik değil ve karakter bozukluğu görüyorum böyle büyüyen çocuklar sonunda ispiyoncu sır tutmayan insan çıkıyor
Öğretmenlerde sormasın o zaman ilkokul dan ortaokul öğretmenimize kadar aile hayatımızı merak ettiler kusura bakmayın da ne saklıyorsunuz okulda da bu gizlilik ne sırrı ya öğretmenle çocuğun sırrı olamaz karekter sorunu sizin gibi dusunenlerde var ayrıca öğretmenlerimiz le aram çok iyidir sürekli görüşürüm

Çocuklara kaç kere diyoruz okulda olan okulda kalır herşeyi velilerine anlatmaları çok sinir bozucu bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim ben hakaret etmiyorum ama bazen bağırdığım doğru size göre izlemesi ne kadar kolay

Okulda olan okulda kalmaz hanımefendi. O halde evde olanda evde kalır, ödev vermeyin. Çocuklar sizi öve öve bitiremese okulda olan okulda kalacak demezsiniz ama... işinize gelirse tabi. Ne olursanız olun çocuklara bağırmayada hakkınız yok !

Katılıyorum size çocuk evde anlatmayacak da nerde anlatacak ya (farklı bişey gelse başına Allah korusun bütün melekleri )ozaman da anlatmasınlar mantıgı oluyor .dogru tektir esasında!!! bir çocuk psikolojik olarak yalan söyleme hastalığı yoksa evde anlattığı herşeye inanılmalı ve ona göre de neyse gereği o yapılmalı .
Benim çocuklarım yalan söylemez zaten herkonuda yanlarında oldum hatasindada yanında oldum uyardım doğruyu gösterdim saklı gizli istemem ölene kadar anlatsın arkadaş olalım isterim her dediklerininede inanırım her laflarida doğru çıktı büyük kızım 13yasinda

Çocuk niye anlatmasın ya. Bence ailesi ile her şeyi paylaşabilmeli. Allah korusun bir şey olsa öyle anlarlar yani. Okulda olan okulda kalır ne demek. Evde olan da evde mi kalmalı bu mantıkla.

4 koldan hışma uğradı kim yumruk attı belli değildi sen sandı 😁
K kanada sen demistin dimi 😁

Kimse çıksın ortaya. Ana dedim diye soruyu cevaplamıyor. Anayım demediğim ortaya çıkınca mantıklı cevap verecek çünkü.

Hazır yazmışken tekrar sorayım. Haklı bir tek sebep yauuu bir tek bir birrrr... Ne olabilir? :olamaz:

Okulda olan okulda kalmaz hanımefendi. O halde evde olanda evde kalır, ödev vermeyin. Çocuklar sizi öve öve bitiremese okulda olan okulda kalacak demezsiniz ama... işinize gelirse tabi. Ne olursanız olun çocuklara bağırmayada hakkınız yok !
Tamam çocuklarında beni delirtmeye hakkı yok o zaman al evinde bak :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X