Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle inslahh omurleride kalpleri gibi guzel grcmistr. aslinda dusunuyorum cocuklarimizi emanet ediyoruz ogretmenler acaba nasil davraniyorlar cocuk unutmuyor
Bir zamanlar öğretmenlik yaptım ücretli öğretmenlik.
Önümüzdeki 25-30 öğrenci her biri ayrı bir dünya ayrı bir ailenin evladı.
Zor bir meslek çok dikkatli olmak gerek, sevgi ve şefkat dolu aynı zamanda ciddi disiplinli olmak gerek. Hiç bana göre değildi herkes yapamaz

Neden ? Öğretmen değilim diye saygıyı hak etmiyor muyum? Ben nasıl ona siz diyorsam o da bana siz demeli ki o erkek ayrica
Hmm bu biraz kötü olmuş ben kadın sandım. Ama bu olayın arkasında başka bir durum var

benim kizim sinifta olan biteni gelip anlatiyor Allah askina 1 ogretmenin anasifi ogretmen icin diyorum cocuklara kes sesini bebek gibi agma yirtmasaydin agla agla daha fazla agla d3m3si sikayet etseydim kesin edrdim ama kendisini vicdanina havale ettim. bizim ogretm3n cok degisik

İstediğinizi istediğiniz yere bırakabilirsiniz. örnek vermek diye bir olay vardır bilmem bilirmisiniz konu diğer meslekler değil diğer meslekler üzerinden örnek vermek

Doktora gidip işini öğretmiyorsun hı? Hıııııı?
Ok

Ama doktoru da şikayet ediyoruz?
Wovovov dur orada!
Birincisi örnek, ikincisi değil...

Çünkü işime gelmesi öyle gerektirir

Doktora gidip işini öğretmiyorsun hı? Hıııııı?
Ok

Ama doktoru da şikayet ediyoruz?
Wovovov dur orada!
Birincisi örnek, ikincisi değil...

Çünkü işime gelmesi öyle gerektirir
Bir konuda haklıya haksıza karar verilmeden önce iki tarafından dinlenmesi gerektiğini bu yaştan sonra size ben anlatmak istemiyorum ya

kesinlilleAllah hepsine gani gani sabir versin eger cocugun egtim ve ogretim icin ona disiplinli davraniyorsa o onun isi hic karismam ama manevi olarak rencide ediyorsa yaziklar olsun

Şuan ki yaşadığımız dönemde genelde zaten herkez 4,5,6 yıllık eğitim alıyor artık ben şu kadar yıl şunu okudum demenin pek bi extrası da yok .sonuçta bir işe başladığında o işin hangi zorlukları olduğunu bilip giriyoruz işimize gelmiyorsa istifa ediyoruz değil mi . çalıştığı kurumda en ufak memnuniyetsizlik bile olsa haksızsa uyarı verilip bi sirkenilmeli tabiki.he aksi olacaksa hatalar kabul edinilmeyecekse herkez mesleğinin zorluğundan bahsedip dursun hatta haksız da olsak meslekler dayanışması yapılsın hatta haksızda olunulsa aa aynı meselektaşız neden arka çıkmadın denilsin .

yaptim kuzum 8 aylik oldu hepsi cok iyil3r biraz zorluyorlar ama direniyorum:) malum eslerimizin mesleginden oturu her gun calisiyorlar bide yasktan oturu 12 12 ye donduler

Böyle insanlar öğretmen olmamlı ilkokul 3 ün yarısına kadar maden mühendisinden bozma bi kadın öğretmenim oldğunu sanıyodu ne çektik ailece gerçekten okumayı bile babam öğretti evimizi yanında okul açılıp kaydım oraya alınıncaya kadar kendimi gerizekalı sanmıştım temizdim ama temizlik bile orta idi annem çok üzülürdü annemin emeklerine üzülüyorum şimdisakın izin vermeyin kızınıza mobing uygulamasına seviyesiz merci dememişmi vah vah rahatsız oluyormuş

Ana olmadığım için sizinle daha fazla konuşamayacağım ana olursam gelirim artık ne yapalım.İnsan bir anne olduğunda tecrübe sahibi olabilir tabi
Bak 13 yıldır bu forumdayım. Oğlum 3 yaşındaydı. Hiçbir şey görmemiştim daha. Veliymiş okulmuş. Ama Yaşamadığım olaylara yorum yapmazdım. Sen de şu ara düşünürsen yaklaşık 7 yıl sonra gel. Allah ömür verirse O zaman görüşelim olur mu?

yaptim kuzum 8 aylik oldu hepsi cok iyil3r biraz zorluyorlar ama direniyorum:) malum eslerimizin mesleginden oturu her gun calisiyorlar bide yasktan oturu 12 12 ye donduler
Aynen ya benim ki de 8 24 çalışıyor Allah'ım yardımcıları olsun. Allah'ım güç kuvvet versin sana ya maşallah valla süper güç anne ödülü vermeliler sana bu zamanda

belkiler üzerine neden yazıyorsunuz ki. konu sahibi yazmış işte yok öyle bişey. hala belki öyledir diyorsunuz.
zaten bu 23 nisan gibi resmi bir bayram böyle bir durumda koca sınıftan bir çocuğun resmini çıkarmanın hiçbir açıklaması olamaz.
ayrıca sizin dediğiniz gibi olsaydı aynen bu şekilde savunurdu kendisini. ama öğretmen çocuğunuz ödev yapmıyor, merci demeyin bana gibi saçmalamış. hala neyi savunuyorsunuz. ben de bunu anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…