Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emojimin amacı o değildi ama böyle algılamışsanız da sorun yok. Bi tane daha bırakayım buraya

Hayır konu öğretmenlik iken, diğer meslekleri söz konusu edince konu farklı yerlere çekildi zaten.

Öğretmen akrabalarınızı dinliyorsunuz ya tek taraflı. Tavsiyem Az da veli akrabalarınızı dinleyin. Çocuğu dışlananlardan
Anlatırlarsa dinlerim tabi ama bana değil konunun muhattabına anlatsınlar bence gidip çözüm bulmaya çalışsınlar hem onlar için hem çocukları için daha iyi olur

BettyRuble hangi kurumlardasınız acaba? Gerçekten bu tür şikayetler yerini buluyor mu? İnanmak istiyorum. Şu günlerde benim adliyede ve kendi bakanlığımda beni mağdur eden(sadece beni değil büyük bir grup arkadaşımı aynı zamanda) bir takım olaylar zinciri gelişti. Maalesef kanuni hakkımız olmasına rağmen, bakanlık kararı valilere bırakmış, onlar da görüşüne göre işlem yapıyor. Bütün başvurularımızın sonucunda herkesin topu birbirine attığını görmekten başka bişey de elde edemiyoruz.
Gerçekten bahsettiğiniz gibi kurumlar çalışıyorsa sevineceğim. Aşırı umutsuzum memleketteki işleyişten, mağdur olan insanların hakkını alabilmesinden yoksa.

Evet yargısız infaz dedikleri bu galiba tek Veli'yi dinledik vay vicdansız öğretmen hemen ceza alsın dedik bitti gitti umarım cimer yetkilileride sizin gibi düşünmüyordurda öğretmenide dinlerler

Bir çocuğu diğerlerinden ayırmanın sebebinin ne olduğu önemli mi acaba... Öğrencinin velisi Adolf Hitler olsa bile hakkı var mı buna?

Anlatırlarsa dinlerim tabi ama bana değil konunun muhattabına anlatsınlar bence gidip çözüm bulmaya çalışsınlar hem onlar için hem çocukları için daha iyi olur
çocuğun olmadığı o kadar belli ki. Bu durumu anlaman kolay değil. Biraz tecrübelere güven. Herşeye vıtvıtlanan şikayet eden velilerden bahsetmiyoruz. Kalbi kırılan ağlayan bir çocuk konumuz. Savunup duruyorsun da aslı yok astarı yok. Ne akrabaymış seninkiler

Emojimin amacı o değildi ama böyle algılamışsanız da sorun yok. Bi tane daha bırakayım buraya

Hayır konu öğretmenlik iken, diğer meslekleri söz konusu edince konu farklı yerlere çekildi zaten.
İstediğinizi istediğiniz yere bırakabilirsiniz. örnek vermek diye bir olay vardır bilmem bilirmisiniz konu diğer meslekler değil diğer meslekler üzerinden örnek vermek

Evet sadece biziz
Ben öğretmen olsam verdiğim ödevlerin eksik yapılmasını istemezdim. O bağlamda öğretmene hak veriyorum ama sadece kızınızı dışlamak çok ama çok yanlış. Bu donemde öğretmen değişimi talep etmeniz pek bir şey ifade etmez zaten Eylül'e kalırsa mutlaka değiştirin.

Kendiniz kolaj hazırlamayı düşünün en azından kizinizin gönlü olsun.

Bizde şikayet olmuyor genelde, şöyle buluşum var şöyle icadım var tadında başvurular oluyor. Başvurucu mantıklı şeyler yazdıysa görüşmeye çağrıldığı oluyor evet.
İnşallah mağduriyetiniz giderilir sizin.

ama bide hatirladigim cok temiz anne gibi kokan harika bir ogretmen vardi sacimi toplardi her gun sacimi oksardi bide baba gibi bir ogretmen ama onlara doyamadan gittiler hayatimin en kotu travmalari
Çocuk mutlu etmek dünyadaki en harika şey. O çocuk kalbi o iyiliği de o kötülüğü de asla unutmuyor.

Bir çocuğu diğerlerinden ayırmanın sebebinin ne olduğu önemli mi acaba... Öğrencinin velisi Adolf Hitler olsa bile hakkı var mı buna?
Yok ben size anlatamayacağım ya belki de o öğretmen bu konuyla ilgili daha önce bir problem yaşadı bu Veli'nin çocuğunun resmini videoya koyarsa problem yaşayacağını şikayet edileceğini düşünüyor belki koysa bir dert koymasa bir dert

O mother issue lu kart herife söyle hıncını baska yerden çıkarsın küçücük çocuktan degil. Bence senin cocugunu kollayip korumani, olaylari elestirebilmeni fln kiskanmis. Çünkü anasindan kontrol amacli ilgili görmüş ve sevgi gormemis bu insan müsveddesi çalışkan olmayi hayattaki en onemli sey sanio.

Ben de bunun daha beteri .... Lerden dolayi hala öğretmenleri sevmem. Allahindan bulsunlar. Durduk yere kulak zarimi patlatti ilkokul2 de sinif ogretmeni olacak deli.

Cikma bi daha gruptan falan rezil et onu. Söyle geri alsinlar seni gruba herkesin icinde soyleyin niye koymadiniz kizimi de ayni sorulari tekrar sor. Gece gündüz ara tekrar sor ayni seyi =) hakaret ettir kendine kaydet onu da.

Kizina da sey de ogretmenin senden özür diliyir senin fotoğrafın silinmis yanlislikla hemen yapması gerekmis bana tekrar soracak vakti olmamis senden cok özür diliyor. Ses kaydı al gruba da at. Histerik seyler yap belli ki normal konusmadan anlamio dangalak.

Evet çocuğum yok Prenses ve Prens anası değilim ben konuşmaya Hakkım yok analar konuşsun

Kim hakli kim haksiz konusuna girmek istemiyorum. Oglum birinci sinifta iken ogretmeninin kizdiginda cocuklarin saclarini cektigini soylemisti. Tabi oglumun da. Uzuldum anne olarak. Ogretmeni arayip "hepimizin hayatindan bir suru ogretmen gelir gecer. Hepsinin adini unuturuz ama nedense ilkokul ogretmenimizi hic unutmayiz. Ben oglumun sizi guzel hatirlamasini istiyorum. Varsa bir hatasi bana soyleyin ben gerekeni yaparim" demistim. O gunden sonra sac cekme olayi bitmisti.
Sanirim iki taraf arasinda iletisim kopuklugu var. Bu olaylardan sonra sanirim ben cocugumun okulunu degistirirdim. Sanki pek tat vermeyecek gibi cunku.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…