- 24 Haziran 2011
- 23.245
- 48.090
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Öyle emojiler koyunca laf sokmuş sayılmıyorsunuz :) Ben konu Hakkında bilgisi olmayan insanların kişilerin emek vererek kazandıkları mesleklerine hadsizce karışmasının doğru olmadığını örneklendirmek için söylemiştim konuyu farklı yere çekmeyin.
Anlatırlarsa dinlerim tabi ama bana değil konunun muhattabına anlatsınlar bence gidip çözüm bulmaya çalışsınlar hem onlar için hem çocukları için daha iyi olurÖğretmen akrabalarınızı dinliyorsunuz ya tek taraflı. Tavsiyem Az da veli akrabalarınızı dinleyin. Çocuğu dışlananlardan
ama bide hatirladigim cok temiz anne gibi kokan harika bir ogretmen vardi sacimi toplardi her gun sacimi oksardi bide baba gibi bir ogretmen ama onlara doyamadan gittiler hayatimin en kotu travmalariAhhh ahhh.
Evet yargısız infaz dedikleri bu galiba tek Veli'yi dinledik vay vicdansız öğretmen hemen ceza alsın dedik bitti gitti umarım cimer yetkilileride sizin gibi düşünmüyordurda öğretmenide dinlerler
çocuğun olmadığı o kadar belli ki. Bu durumu anlaman kolay değil. Biraz tecrübelere güven. Herşeye vıtvıtlanan şikayet eden velilerden bahsetmiyoruz. Kalbi kırılan ağlayan bir çocuk konumuz. Savunup duruyorsun da aslı yok astarı yok. Ne akrabaymış seninkilerAnlatırlarsa dinlerim tabi ama bana değil konunun muhattabına anlatsınlar bence gidip çözüm bulmaya çalışsınlar hem onlar için hem çocukları için daha iyi olur
İstediğinizi istediğiniz yere bırakabilirsiniz. örnek vermek diye bir olay vardır bilmem bilirmisiniz konu diğer meslekler değil diğer meslekler üzerinden örnek vermekEmojimin amacı o değildi ama böyle algılamışsanız da sorun yok. Bi tane daha bırakayım buraya
Hayır konu öğretmenlik iken, diğer meslekleri söz konusu edince konu farklı yerlere çekildi zaten.
Ben öğretmen olsam verdiğim ödevlerin eksik yapılmasını istemezdim. O bağlamda öğretmene hak veriyorum ama sadece kızınızı dışlamak çok ama çok yanlış. Bu donemde öğretmen değişimi talep etmeniz pek bir şey ifade etmez zaten Eylül'e kalırsa mutlaka değiştirin.Evet sadece biziz
Bizde şikayet olmuyor genelde, şöyle buluşum var şöyle icadım var tadında başvurular oluyor. Başvurucu mantıklı şeyler yazdıysa görüşmeye çağrıldığı oluyor evet.BettyRuble hangi kurumlardasınız acaba? Gerçekten bu tür şikayetler yerini buluyor mu? İnanmak istiyorum. Şu günlerde benim adliyede ve kendi bakanlığımda beni mağdur eden(sadece beni değil büyük bir grup arkadaşımı aynı zamanda) bir takım olaylar zinciri gelişti. Maalesef kanuni hakkımız olmasına rağmen, bakanlık kararı valilere bırakmış, onlar da görüşüne göre işlem yapıyor. Bütün başvurularımızın sonucunda herkesin topu birbirine attığını görmekten başka bişey de elde edemiyoruz.
Gerçekten bahsettiğiniz gibi kurumlar çalışıyorsa sevineceğim. Aşırı umutsuzum memleketteki işleyişten, mağdur olan insanların hakkını alabilmesinden yoksa.
nuro bu sitede sana kim tek sna nuro diyor bir dusun bakalim,)Haklısınız kesinlikle ama cimere şikayet edip birinin ekmeğiyle oynamak ağır geliyor bana ya müdüre şikayet etsin ya da sınıfı değiştirsin yoksa kesinlikle hak veriyorum size
Neden ? Öğretmen değilim diye saygıyı hak etmiyor muyum? Ben nasıl ona siz diyorsam o da bana siz demeli ki o erkek ayricaFarkettim ve bir öğretmene bana siz diyin demek biraz ukalalık geldi
Çocuk mutlu etmek dünyadaki en harika şey. O çocuk kalbi o iyiliği de o kötülüğü de asla unutmuyor.ama bide hatirladigim cok temiz anne gibi kokan harika bir ogretmen vardi sacimi toplardi her gun sacimi oksardi bide baba gibi bir ogretmen ama onlara doyamadan gittiler hayatimin en kotu travmalari
Yok ben size anlatamayacağım ya belki de o öğretmen bu konuyla ilgili daha önce bir problem yaşadı bu Veli'nin çocuğunun resmini videoya koyarsa problem yaşayacağını şikayet edileceğini düşünüyor belki koysa bir dert koymasa bir dertBir çocuğu diğerlerinden ayırmanın sebebinin ne olduğu önemli mi acaba... Öğrencinin velisi Adolf Hitler olsa bile hakkı var mı buna?
4 çocuğu olan prenses bir anne ama ismini değiştirmişsin sanırım duygulandım şuannuro bu sitede sana kim tek sna nuro diyor bir dusun bakalim,)
Evet çocuğum yok Prenses ve Prens anası değilim ben konuşmaya Hakkım yok analar konuşsunçocuğun olmadığı o kadar belli ki. Bu durumu anlaman kolay değil. Biraz tecrübelere güven. Herşeye vıtvıtlanan şikayet eden velilerden bahsetmiyoruz. Kalbi kırılan ağlayan bir çocuk konumuz. Savunup duruyorsun da aslı yok astarı yok. Ne akrabaymış seninkiler
kesinlikle inslahh omurleride kalpleri gibi guzel grcmistr. aslinda dusunuyorum cocuklarimizi emanet ediyoruz ogretmenler acaba nasil davraniyorlar cocuk unutmuyorÇocuk mutlu etmek dünyadaki en harika şey. O çocuk kalbi o iyiliği de o kötülüğü de asla unutmuyor.
yes cancazimmm canli anne4 çocuğu olan prenses bir anne ama ismini değiştirmişsin sanırım duygulandım şuan
Belli her yorumdan.Evet çocuğum yok Prenses ve Prens anası değilim ben konuşmaya Hakkım yok analar konuşsun