Belalım sigara

10 yıllık içiciyken aniden bıraktım, 2 yıldır ağzıma sürmedim, sürmeyi de düşünmüyorum.
Bazen canım istiyor ama gelip geçiyor, anlık..

kafada bitirmek lazım önce.

grup mu açsak birbirimizi mi zincirlesek ne yapsak bilmiyorum ama berbat bir şey olduğunu bildiğim ama bırakamadığım da meret :KK43: Hayır ben gayette yeşilaycı bir insandım ne ara bu duruma geldim :) birde çevremde babam ,3 amcam, eniştem vs yıllarca içip en azının 15 yılı var bıraktıklarını ve tombişliğe evrildiklerini gördükten sonra , beynimde iyice topalak olacağım düşünceleri dönüyor. bırakmayı istiyorum hele de şu son gelecek zamlardan sonra zaten ya seve seve ya da mağlum duruma gelebilecek .
Ben hiç kilo almadım çünkü sigaranın yerine yemek koymadım. beslenmeme sağlıklı devam ettim.
kilo alma düşüncesi sadece bir bahane.

Ben hiç kilo almadım çünkü sigaranın yerine yemek koymadım. beslenmeme sağlıklı devam ettim.
kilo alma düşüncesi sadece bir bahane.
zayıf biriyseniz olabilir benm gibi demir değerleri yerlerde biriyseniz ve bunun için ilaç kullanıp açılan iştahınızı bastırmaya çalışıyorsanız , ekstra sigarayıda bırakınca kilo alınması muhtemel oluyor. herkes kilo almayabilir bünye meselesi ben sigarayı bıraktığım da ağzımı boş durduramıyorum . illa sağlıksız şeyler değil sağlıklı yediğim şeyleri de b.kunu çıkartana kadar yiyorum o güdüyü bastıramıyorum. sizin adınıza çok sevindim.

zayıf biriyseniz olabilir benm gibi demir değerleri yerlerde biriyseniz ve bunun için ilaç kullanıp açılan iştahınızı bastırmaya çalışıyorsanız , ekstra sigarayıda bırakınca kilo alınması muhtemel oluyor. herkes kilo almayabilir bünye meselesi ben sigarayı bıraktığım da ağzımı boş durduramıyorum . illa sağlıksız şeyler değil sağlıklı yediğim şeyleri de b.kunu çıkartana kadar yiyorum o güdüyü bastıramıyorum. sizin adınıza çok sevindim.
maalesef benim de yapım kilo almaya çok müsait, b.kunu çıkarma durumu mütemadiyen bende de var. ama sanırım o dönem kilo almaktan korktuğum için ekstra dikkat ettim.

maalesef benim de yapım kilo almaya çok müsait, b.kunu çıkarma durumu mütemadiyen bende de var. ama sanırım o dönem kilo almaktan korktuğum için ekstra dikkat ettim.
olabilir , benim meto geç çalışıyor zaten , 1 aylık bırakma durumum olmuştu onu da 4 kilo alarak bitirmiştim ki diyette olduğumu da söyleyeyim :) kederden tekrar sigaraya başlamıştım :)
psikolojik olabilir ama sabah kalkayım sigara kahve içince kahvaltıya bile gerek duymayan insanım beni tok tutuyor gibi.

Bende öyle olmustum ilk bıraktığımda deli gibi yiyordum ve çok kilo almıştım..eminim yine alacağım bu kez tabiki daha kontrollü olmak istiyorum ama alacağım kiloya raziyim yinede sigaradan kurtulayimda nasıl olsa verilir o kilolar düşüncesindeyim.

hayatiniz fistik gibi sigara ne iş anacim...;
ne var sigara da...
offf ...kendine yazik ediyorsun..
şeker de sigara gibi bak şekeri birakiyorum ....

Bende öyle olmustum ilk bıraktığımda deli gibi yiyordum ve çok kilo almıştım..eminim yine alacağım bu kez tabiki daha kontrollü olmak istiyorum ama alacağım kiloya raziyim yinede sigaradan kurtulayimda nasıl olsa verilir o kilolar düşüncesindeyim.
sorunda orada zaten kilo alınca psikolojik olarak çöküşe geçiyorum ,sigaraya sarılıyorum zayıflama hapı bağımlılığı gibi oldu ben de ama bırakıcam. sıkı da diyet yapıyorum ceza sistemi koyucam kendime diyetimi de bozmamış olurum :)

Th
sakin unutma , sigara ic
Kızlar, sigarayı bırakmayı ciddi istiyor musunuz?
İsteyip zorlanmak ayrı, tam istememek ayrı; ben isteyip zorlanıyormuşum ve 1 buçuk saat önce sigarayı bıraktım.
Kararlıysanız, işinizi kolaylaştıracak bir yöntem söyleyeceğim, ona göre?? :)

Ben hayatta içmem gari. Kusuyordum neredeyse.
Helal olsun psikoloğuma :))
merak ettim , neymis yontem ?

Kızlar, sigarayı bırakmayı ciddi istiyor musunuz?
İsteyip zorlanmak ayrı, tam istememek ayrı; ben isteyip zorlanıyormuşum ve 1 buçuk saat önce sigarayı bıraktım.
Kararlıysanız, işinizi kolaylaştıracak bir yöntem söyleyeceğim, ona göre?? :)

Ben hayatta içmem gari. Kusuyordum neredeyse.
Helal olsun psikoloğuma :))
Aaa şimdi gördüm bunu ne acaba kız yaz çatlatma insanı.. yoksa hipnoz gibi birseymi?

Ben bugun nicotine patches aldim baya iyi geldi , sanirim bunlarin baya faydasi olacak . Iyi gidiyorum .Kendime odul olarak alisverise gittim baya biseyler aldim kiyafetler vitaminler ( Ester C , collagen , omega 3-6-9 )bundan sonra cildime saclarima daha iyi bakmaliyim tabi en basta sagligima .
Aferin arkadaşım ne güzel yaptın bende almayı dusunyordum nicotine patch..inşallah ise yarar 🤗

sorunda orada zaten kilo alınca psikolojik olarak çöküşe geçiyorum ,sigaraya sarılıyorum zayıflama hapı bağımlılığı gibi oldu ben de ama bırakıcam. sıkı da diyet yapıyorum ceza sistemi koyucam kendime diyetimi de bozmamış olurum :)
Ben bir donem sigarayi biraktigimda hergun 2.5 saat yuruyordum. Hem sigara icme istegimi azaltmisti , kilo almadigim gibi ustune bir de kilo vermistim.

Farkini gordum Maycim , en kisa zamanda sen de kullan canim. Haftaya gorustugumuzde ben tamamen birakmis sen de baya azaltmis ya da birakmis olursun umarim :KK50:
Ahhh insallah canim dusunsene mis gibi kokan saçlar mis gibi kokan ağız kıyafetler..cildimiz pırıl pırıl..ayy valla çocuklarda çok sevinirler biliyormusun yavrularım kaç kez anne içme çok zararlı dediler.
Ya Yokuspokus Yokuspokus gelsede yazsa psikolog nasıl bıraktirmis?

Ben bir donem sigarayi biraktigimda hergun 2.5 saat yuruyordum. Hem sigara icme istegimi azaltmisti , kilo almadigim gibi ustune bir de kilo vermistim.
ay böyle şeyleri duydukça gerçekten mutlu oluyorum çünkü çevremde sigarayı bırakıp ciddi kilo alan insanlar var o yüzden ben de bu tarz bir sistem uygulayacağım büyük ihtimal , beni yanılttığınız için de teşekkür ederim.

Ahhh insallah canim dusunsene mis gibi kokan saçlar mis gibi kokan ağız kıyafetler..cildimiz pırıl pırıl..ayy valla çocuklarda çok sevinirler biliyormusun yavrularım kaç kez anne içme çok zararlı dediler.
Ya Yokuspokus Yokuspokus gelsede yazsa psikolog nasıl bıraktirmis?
Aynen canim , Bu arada iyice gaza getiriyoruz birbirimizi :) evet Yokuspokus Yokuspokus in yontemini ben de merak ettim .

ay böyle şeyleri duydukça gerçekten mutlu oluyorum çünkü çevremde sigarayı bırakıp ciddi kilo alan insanlar var o yüzden ben de bu tarz bir sistem uygulayacağım büyük ihtimal , beni yanılttığınız için de teşekkür ederim.
Rica ederim :)aslinda iki zor isi ayni anda basarmak insani daha cok motive ediyor . Ben denemistim basarili olmus su eminim siz de faydasini gorursunuz .

X