- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi Yokuspokus
Geldim canim, iyi ki acilmis bu konu , konu sahibinden Allah razi olsun .Ben de iki gundur birakmaya calisiyorum . Konu isabet olmus yani. Bir kac defa birakmistim biliyorsun . Son dort aydir iki -uc katina cikardim . Gogsumde bazen sancilar oluyor, cigerlerimi gittikce mahvediyorum . Zaten ailede kalp ve damar tikanikligi hastaliklari var . Resmen ciddi hastaliklara ve olume davetiye cikariyoruz ve bunu bildigimiz halde icmeye devam ettigime inanamiyorum kendime cok kiziyorum hatta kendimden utaniyorum .Bu kadar zayif miyim diye . Halbuki hamileligimizde , icmedik demek ki aylarca icmeden durabiliyoruz . Nasil bir beyin oyunu bu anlamadim gitti .Ben suraya sigarayı bırakmak isteyen bir arkadasimizi daha ekleyeyim istemişti çünkü beratti gel yavrim
Neyse basladim bakalim , iki gundur icmiyorum . Aliskanliklarimi degistirdim . Sabah kalkinca kahve falan icmiyorum kefir iciyorum. Sigarayla igrenc olur dusuncesiyle :) Bugun iki saat yuruyus yaptim evde kendime bir suru is cikardim . Bana sigarasizlik sinir yerine uyku getirdi tum gun ayakta uyuyor gibiydim sersemledim sanirim gunduz 3 saat uyudum
Hayirlisi olsun bakalim hepimize . Umarim birakabiliriz , hatta umarim demiyelim de bu defa kesinlikle birakacagim diyelim .