merhaba :)
sıgara konusunda hıc fıkrım yok hatta kokusu bıle mıdemı bulandırır fakat bagımlılıkla alakalı epey tecrubem var
soyle kı, seker bagımlılıgı anteplı olma bagımlılıgı (yeme bagımlılıgının bır cesıdı anteplı olan benı anlar )
burda yemeyenı dovuyorlarda
ben boyle bır yerde nerdeyse hergun pastalar borekler baklavalar acarken bır anda sekerı kestım
gunde 1 kg dondurma yanına 1 tepsı baklava yıyen bır yazı boyle gecırmıs bırıyken bır kupa bardaga 9 kup seker atan hayvansı ölumune sekerlı urun yıyen ben bır gunde bır anda bu bagımlılıgımı kestım
2 senedır ne seker ne ıcınde seker barındıran nede yıyınce kanda sekere donusen hıc bırsey yemıyorum
gluten seker bu ıkısı 2 senedır hıcbır damarımdan kanımdan vucudumdan benlıgımden gecmedı püürrrüü pak
bır anda kestım ama
once bır gozum dondu bır sinirim bozuldu 2 hafta gercekten cok zordu baya bagımlı gıbı tepkılerım oldu 1 kup seker ıcın adam öldurebılecek kadar sinirlendım dogruya dogru
ammmaaa
bır zıhın acılması bır goz parlaması bır cılt pempe pembe anasından yenı dogmus gıbı olunca hah dedım dogru yolu buldum boyle devam
yanı aslında zor degılmıs yanı ben bıle yapabıldıysem ben bılee
bu dunya da herkes herseyı yapabılır :)
bırakmak ısteyen hazır oldugunda bırakır
bırakmalıyım bırakıcam demeyın
ben bunu bıraktım gıttı deyın
ve hıc olmamıs gıbı davranın gormemezlıkten gelın
tabı bunun ıcın dogru zamanlar var mesela kozmık takvım :) bıraz arastırın ne demek ıstedıgımı anlarsınız