Belalım sigara

Cok degisik, ilginc . Mutlaka deniyecegim hatta bikac arkadasa da denemesini tavsiye ederim . Ayrica , sigara icemedigine de cok sevindim umarim devam eder.
ay deneyeyim dedim töbestağfurullah bir tadı var
çok mantıklı

Ne kadar çok fark olmuş resmen ışıldıyorsun🤩
Maalesef ben tam anlamı ile bırakamadım henüz kolumda nikotin bandı takılı buna rağmen gün de 5 tane gibi içiyorum. Ama azaltmakta birşeydir diye teselli ediyorum kendimi..birakacagim günde gelecek inşallah

İnşallah kuzum.
Zaten beni aşırı zorlarsa birkaç gün daha, riskli aylara giriyorum arada kaçırırım bir iki gibime geliyor.
Ama içmem yani, yazık günah vallahi.

ay deneyeyim dedim töbestağfurullah bir tadı var
çok mantıklı

Ya işte... Öğürdüm ben ya bildiğin.

İnşallah kuzum.
Zaten beni aşırı zorlarsa birkaç gün daha, riskli aylara giriyorum arada kaçırırım bir iki gibime geliyor.
Ama içmem yani, yazık günah vallahi.

Ya işte... Öğürdüm ben ya bildiğin.
ben aslında kim sorsa sigarayı bıraktım.
geçen sene şubatta
sağlık bakanlığının verdiği ilaçla
yaptığım hata 3 ay devam ettirmemek oldu, çok mide bulantısı yaptığı için kalan 2 ayı içmedim.
bazen paket alıyorum bazen benimkinden otlanıyorum yazdan beri.
bi çok şey değişti aslında
sıklığı sayısı sigarayı beynimde koyduğum yer
benimki şu an sadece ortam sigarası
tek başıma yokken içmeyince krize girmiyorum yoksa yok.
dün kendimi denedim içmeyince gayette durdum
işte aslında ne gereği var.
ben de içmeyeyim artık istiyorum.
destek olalım bari birbirimize

Selam arkadaşlar ,,,bugün champix aldım..ilk defa kullanacağım..şu anda ilk tableti içiyorum hatta.. inşallah 🙏🙏🙏 bırakırım..uzun süredir ilaçsız bırakmaya çalıştım ama olmadı.. gelişmeleri yazarım

Selam arkadaşlar ,,,bugün champix aldım..ilk defa kullanacağım..şu anda ilk tableti içiyorum hatta.. inşallah 🙏🙏🙏 bırakırım..uzun süredir ilaçsız bırakmaya çalıştım ama olmadı.. gelişmeleri yazarım
hayırlısı olsun
kullanan biri olarak mutlaka 3 ayı da kullanmanızı tavsiye ederim

Bugün champix 7. Gün...hiçbir etki ve yan etki yok..yarın sigarayı bırakma günüm ,beyin olarak kendimi hazırladım,bakalım ne olacak..azcık bi mide bulantısı,tiksinme yapsaydın be mübarek işimi kolaylaştırsaydın..belkide erken konuşuyorum , bilmiyorum.(

Bugün 9. Gün ve ben sigarayı bıraktım..bi dakika bu nasıl oldu 😯😯 aklıma geldikçe amaan olsada olur olmasa da olur modundaydım dün..bugün de aklıma geliyor ama sigara içtiğim köşeyi görünce,kahvaltı yapınca müge anlı reklama girince felan ).bu düzeni de bir şekilde değiştirmem lazım onu anladım...gram nikotin isteğim yok. Champix sen nasıl bir kahramansın 🙏🙏😄😄😄

merhaba :)
sıgara konusunda hıc fıkrım yok hatta kokusu bıle mıdemı bulandırır fakat bagımlılıkla alakalı epey tecrubem var
soyle kı, seker bagımlılıgı anteplı olma bagımlılıgı (yeme bagımlılıgının bır cesıdı anteplı olan benı anlar )
burda yemeyenı dovuyorlarda :p

ben boyle bır yerde nerdeyse hergun pastalar borekler baklavalar acarken bır anda sekerı kestım
gunde 1 kg dondurma yanına 1 tepsı baklava yıyen bır yazı boyle gecırmıs bırıyken bır kupa bardaga 9 kup seker atan hayvansı ölumune sekerlı urun yıyen ben bır gunde bır anda bu bagımlılıgımı kestım
2 senedır ne seker ne ıcınde seker barındıran nede yıyınce kanda sekere donusen hıc bırsey yemıyorum
gluten seker bu ıkısı 2 senedır hıcbır damarımdan kanımdan vucudumdan benlıgımden gecmedı püürrrüü pak
bır anda kestım ama
once bır gozum dondu bır sinirim bozuldu 2 hafta gercekten cok zordu baya bagımlı gıbı tepkılerım oldu 1 kup seker ıcın adam öldurebılecek kadar sinirlendım dogruya dogru

ammmaaa

bır zıhın acılması bır goz parlaması bır cılt pempe pembe anasından yenı dogmus gıbı olunca hah dedım dogru yolu buldum boyle devam

yanı aslında zor degılmıs yanı ben bıle yapabıldıysem ben bılee
bu dunya da herkes herseyı yapabılır :)

bırakmak ısteyen hazır oldugunda bırakır
bırakmalıyım bırakıcam demeyın
ben bunu bıraktım gıttı deyın
ve hıc olmamıs gıbı davranın gormemezlıkten gelın

tabı bunun ıcın dogru zamanlar var mesela kozmık takvım :) bıraz arastırın ne demek ıstedıgımı anlarsınız
Ben de birakacagim. 1-2 denemem oldu, en fazla 4 gün dayandim, mesela eve baklava almasaydi koca kişisi, annem tatli ikram etmeseydi, k.validenin gününe gitmeseydim bozmazdim galiba :KK70:
Annemde gizli şeker çıktı, bende de bazen seker dusuklugu-yuksekligine benzer belirtiler oluyor, korkmaya basliyorum.
Kontrole gitcem, sonra da birakacam karar verdim. Size de masaallah diyorum. ❤

Bakın size 3 gün sigara içmemiş kişinin cildindeki o 72 saatlik farkı göstereyim:

Fosur fosur içerken:
Eki Görüntüle 2576522

3 gündür içmiyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum:
Eki Görüntüle 2576523

Cildimde makyaj-filtre yok kızlar. Işık aynı ışık.
Farkı pek bilemedim ama gözlerin cok güzelmiş :) masaallah. Sigaraya devam etmiyorsan senin adına cok sevinirim, seni, yazilarini uzaktan sessizce sevmekteyim :)))

Aaa ne kadar zayıf iradelisiniz. Ne demek günde 2 paket. Oysa ben öyle miyim? Çat diye bıraktım sigarayı ve 10 yıldır içmiyorum. Kendinizi öldürüyorsunuz, bağımlılık çok kötü. Neyse gideyimde 2. demlik çayımı demleyip içeyim. Altı üstü bir demlik çay, 2 neskafe, 1 Türk kahvesi ve yarım filtre kahve içtim. Cık cık cık, hiç onaylamıyorum sigara bağımlılığını :KK70:

Kizlar bende geldim 10 gun oldu birakali oh dunya varmis daha once denemelerim oldu ama yapamamistim ama bu defa bitti hatta bugun sigara ikramini geri cevirdim:) ozluyorum evet ama buda gececek olumlu yonlerini dusunuyorum hep aynaya bakiyorum guzellesmisim sanki:)alacagim kilolarida dusununce daha bir mutlu oluyorum:)

Sigarasız 5. Ci gün,, hırıltılı öksürük çok azaldı ama ara ara oluyor yine,eskiye nazaran ciğerlerim çok daha temiz şu an,buna da şükür. Koku hassasiyetim çok arttı.dışarda biri içse direk kokusu benim burnuma giriyor ve midem bulanıyor😒😒🤦🤦 kendilerine ,(bana da önceden çok tavsiye edilmişliği olup)zık...n kökünü için demek isterdim 😁ama demiyorum çünkü bağımlıyken kök mök ciddiye alınmıyor..neyse,,,ohhh be HOŞGELDİM HAYAT 😍😍😍😍

Düştüm bu konuya. Baştan sona tüm sayfaları okuyacağım. Belki bırakma inancı yüklenir bana da.

Baştan sona okudum. Konu sahibi bırakmış bile ne güzel :)

ben de deneyeyim o yöntemi. Çok iğrenç bir tat olduğundan eminim ama sigarayı bıraktıracak mı bana bilemiyorum.

Mayflower75 Mayflower75 ne yaptınız tamamen bırakabildiniz mi?

boncuklu gelin boncuklu gelin ilacı dr mu verdi size?

Baştan sona okudum. Konu sahibi bırakmış bile ne güzel :)

ben de deneyeyim o yöntemi. Çok iğrenç bir tat olduğundan eminim ama sigarayı bıraktıracak mı bana bilemiyorum.

Mayflower75 Mayflower75 ne yaptınız tamamen bırakabildiniz mi?

boncuklu gelin boncuklu gelin ilacı dr mu verdi size?
Aslında 1 yıl önce doktor reçete etmişti.sigarayla mücadele adı altında iki yerden alabiliyordum ancak ve oralarda bitmiş bulamamıştım..şimdi parayla aldım 300 TL ye (eczacım sigarayla mücadelemden bıktığı için indirim yaptı 😄 ) aldım..

30 Yaşındayım, sigaraya başlayalı 6-7 ay oluyor, Günde 5 tane filan içiyorum, evde değilsem dışarıdaysam içmiyorum. Misafir varsa içmiyorum, içtikten sonra dişimi fırçalıyorum. Belki bu konularda daha rahat olsam günde 2 pakete yakın içebilirdim. Ama işte içmiyorum okulda içmiyorum ( Yüksek lisans için genelde okulda oluyorum) sadece evde olunca keyif olsun diye içiyorum. Şimdilik bırakmam lazım diye düşünmüyorum ama şu bir gerçek ki arada sırada çok çok canım istiyor. O olmayınca abur cuburla ikame ediyorum.

X