Belalım sigara

İnşallah ya. Bi kurtulsak şöyle gençliğimizi geri alsak ne güzel olur.
Açıkçası ben de çaktırmıyorum ama bugün kıyın kıyın kaçıyorum buradan, biraz sessizim. :)
Son iki hakkım kaldı (10a sabitlemeye çalışıyorum ilkten) ama bu akşam düne nazaran daha zorlu geçiyor ve şimdi de hakkımın birini kullanıyorum hatta, kaldı bir.

Doktor randevumu yarına erteledim nitekim bugün geri geri bastı ayaklarım, kendime bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama "Bir anda" filan derse diye biraz çekindim galiba (Diyeceğini zannetmiyorum ama daha ciddileşecek diye sanırım biraz sıkıntı geldi bana :) ), inşallah bugün de 10u geçmem. Çizim çalışmalarımı da bir miktar düşürdü sigarayla uğraşıyor olmam, bakalım nasıl olacak, temelli bıraktığım sıralarda zaten ilk 3 hafta şebeleğe dönmüştüm affedersin, 30dan 10a düşürünce de kafam bi sallanır oldu, enseme enseme bir gerginlik... Hadi hayırlısı diyorum..
Ya aslinda soyle bakiyorum kendime , sigara icenlere ( esim de iciyor hic niyeti yok birakmaya ) onun iciyor olmasi benim icin cok fazla dezavantaj ) size bakiyorum biz sigara icenler zannesedersem naparsak yapalim , hangi isle mesgul olursak olalim sigara icerken , yaptigimiz seyin daha iyi olacagini mi dusunuyoruz ? Kafamizin daha iyi calistigini mi dusunuyoruz ? Ya da stres varsa hayatimizda daha az alacagimizi mi dusunuyoruz ?hepsinin cevabi hayir aslinda

Oh şükür, merkür filan çıkmasın da sonra yine işin altından. :KK70:

Mayflower75 Mayflower75 ne alemdesin?
Canim sabah öyle pozitif ve kararlı başladım ki anlatamam..sonra dr randevusu sonrası iptal durumları filan sinirlendim yaktim..eve geldim kendimi ise güce verdim hatta elimi oyaladın diye kocaman bir tencere dolusu köfte yaptım.
Sonra benim yaramaz köpegim arabamın arka koltuğuna öyle bir micti ki offf temizlerken sinirden ve sigarasizliginla etkisi ile gözümden yaş geldi bildiğin salya sümük ağladım.
Yine yaptım bir tane..Yani iki ile kalsa iyiydi şu saat oldu 10 tane içmiş bile oldum daha bunun gecesi var((
Sözde bugun hedef 9 du..
Allahım yardım etsin yarına Allah kerim..

May su anda iciyordur pufur pufur o yuzden gelmiyor utaniyor gelmeye :)) isin sakasi onunla and ictik birakacagiz mucadele ediyordur simdi
Mücadele ettim ama yaaaa sende biliyorsun olayları 🤣
Bugün biraz sevimsiz geçmiş olabilir ama seninde dediğin gibi yarın büyük gün yeni dolunay yeni kararlar yeni fikirler eskiye veda..ohhh iste inşallah onu yarın yapacağım yarınki hedef 9 inşallah 🤗

Bize taktik ver canım nasıl becerdin iyice anlat detaylı isterim ona göre))
Üstelik te o kadar stresin için de nasıl yaptın maşallah jennam 😍
Ben aşırı tiryaki olduğum halde bıraktıysam herkes bırakabilir canım 😍Kendi kendime demiştim, olmak istediğim bir ameliyat var eğer olabilirsem bırakacağım diye. Oldum ve bıraktım. Harika hissediyorum 🥰

Canim sabah öyle pozitif ve kararlı başladım ki anlatamam..sonra dr randevusu sonrası iptal durumları filan sinirlendim yaktim..eve geldim kendimi ise güce verdim hatta elimi oyaladın diye kocaman bir tencere dolusu köfte yaptım.
Sonra benim yaramaz köpegim arabamın arka koltuğuna öyle bir micti ki offf temizlerken sinirden ve sigarasizliginla etkisi ile gözümden yaş geldi bildiğin salya sümük ağladım.
Yine yaptım bir tane..Yani iki ile kalsa iyiydi şu saat oldu 10 tane içmiş bile oldum daha bunun gecesi var((
Sözde bugun hedef 9 du..
Allahım yardım etsin yarına Allah kerim..
Bırakınca diyeceksin ki kendi kendine,ya bunun strese bir faydası yokmuş, her şey kafamın içindeymiş:)

Mücadele ettim ama yaaaa sende biliyorsun olayları 🤣
Bugün biraz sevimsiz geçmiş olabilir ama seninde dediğin gibi yarın büyük gün yeni dolunay yeni kararlar yeni fikirler eskiye veda..ohhh iste inşallah onu yarın yapacağım yarınki hedef 9 inşallah 🤗
Yarin eski herseyi atalim cope, kotu gordugumuz herseyi cope atalim , yeni bir gune simdi yeni bir yila basliyalim dermisim:KK3:

Önemli olan devam etmek aynı sağlıklı beslenme olayı gibi yarın düzeltirsi. İnş. 🙏🏻

İnşallah yaa.. Çekirdek de yemiyim dedim, kozmik şeyleri de okudum "Ay ikizlerde, yağlı yemeyin" filan yazıyordu, bi de çekirdek yememeye çalıştım, full de evde takıldım; meyve yedim, yemek yedim ama elimden geldiğince. Ama akşam çay demlenince, bir de boyamaya oturunca art arda gidiverdi. 10u geçtim işte. Canım biraz sıkıldı ama 1 buçuk paketten düşürdüm ya, kardır bu da diye avutuyorum kendimi.

Sabah yine 10u geçmemeye çalışacağım + doktora da gitmeye çalışacağım. Eşek kafam işte, ne diye erteledimse doktoru? Bende de böyle huylar var işte.
İnşallah düzelteceğim, pes etmiyorum. Bırakmak zorundayım.

Şimdilik çekirdek sakız çubuk kreker gibi seyler sigaradan iyidir bence :KK66: ki seni meşkul eden bi is var resim yapmak ama o zaman sigarayı daha çok ariyorsun gibi spora gidebilsen daha kolay bırakabilirsin beliki de

Şimdilik çekirdek sakız çubuk kreker gibi seyler sigaradan iyidir bence :KK66: ki seni meşkul eden bi is var resim yapmak ama o zaman sigarayı daha çok ariyorsun gibi spora gidebilsen daha kolay bırakabilirsin beliki de
Bende okudum onu da çekirdek bata iyi rahatlatıyor insanı valla benimde almam lazım yarın bi gideyim alayım şöyle kavrulmuş bol tuzlu😋
Yarın daha iyi olacak eminim )

Babam günde iki paketi geçkin sigara içiyordu biz annemde toplam bir paket günde ayrı ayrı bitirirlerdi
Babam.ani bir kararla bırakıcam dedi ve kendini yemeğe verdi :KK70: ve bıraktı annem daha zor süreçten geçti bırakmak için en son üçüncü kardesme hamile olduğunu öğrenince bırakmak zorunda kaldı ama yine tek tük içiyordu :)

Babam çekirdek kabak çekirdeği fıstık yedi kilo aldı ama geri tekrar vermişti :)
Ve sakız cigniyordu sürekli
Belki seni gaza getirir diye yazdm :-)

Kızlar, sigarayı bırakmayı ciddi istiyor musunuz?
İsteyip zorlanmak ayrı, tam istememek ayrı; ben isteyip zorlanıyormuşum ve 1 buçuk saat önce sigarayı bıraktım.
Kararlıysanız, işinizi kolaylaştıracak bir yöntem söyleyeceğim, ona göre?? :)

Ben hayatta içmem gari. Kusuyordum neredeyse.
Helal olsun psikoloğuma :))

X