- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi Yokuspokus
Ya aslinda soyle bakiyorum kendime , sigara icenlere ( esim de iciyor hic niyeti yok birakmaya ) onun iciyor olmasi benim icin cok fazla dezavantaj ) size bakiyorum biz sigara icenler zannesedersem naparsak yapalim , hangi isle mesgul olursak olalim sigara icerken , yaptigimiz seyin daha iyi olacagini mi dusunuyoruz ? Kafamizin daha iyi calistigini mi dusunuyoruz ? Ya da stres varsa hayatimizda daha az alacagimizi mi dusunuyoruz ?hepsinin cevabi hayir aslindaİnşallah ya. Bi kurtulsak şöyle gençliğimizi geri alsak ne güzel olur.
Açıkçası ben de çaktırmıyorum ama bugün kıyın kıyın kaçıyorum buradan, biraz sessizim. :)
Son iki hakkım kaldı (10a sabitlemeye çalışıyorum ilkten) ama bu akşam düne nazaran daha zorlu geçiyor ve şimdi de hakkımın birini kullanıyorum hatta, kaldı bir.
Doktor randevumu yarına erteledim nitekim bugün geri geri bastı ayaklarım, kendime bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama "Bir anda" filan derse diye biraz çekindim galiba (Diyeceğini zannetmiyorum ama daha ciddileşecek diye sanırım biraz sıkıntı geldi bana :) ), inşallah bugün de 10u geçmem. Çizim çalışmalarımı da bir miktar düşürdü sigarayla uğraşıyor olmam, bakalım nasıl olacak, temelli bıraktığım sıralarda zaten ilk 3 hafta şebeleğe dönmüştüm affedersin, 30dan 10a düşürünce de kafam bi sallanır oldu, enseme enseme bir gerginlik... Hadi hayırlısı diyorum..