- 24 Ekim 2019
- 733
- 1.538
- 28
- Konu Sahibi Yokuspokus
teşekkür ederim umarım olur :)Rica ederim :)aslinda iki zor isi ayni anda basarmak insani daha cok motive ediyor . Ben denemistim basarili olmus su eminim siz de faydasini gorursunuz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim umarım olur :)Rica ederim :)aslinda iki zor isi ayni anda basarmak insani daha cok motive ediyor . Ben denemistim basarili olmus su eminim siz de faydasini gorursunuz .
Harikasincok iyi yaptin .Gelismeleri merakla bekliyorum .Nikotin bandımi aldım ve yapıştırdım koluma..şimdiye kadar (saat 5 burda)7 tane içtim
Bant sayesinde belki içmem bu akşam başka inşallah))
Nasıl gidiyor canım? Ictinmi hiç sigara?Harikasincok iyi yaptin .Gelismeleri merakla bekliyorum .
Icmedim canim sanki ise yariyor Patches, yarin ne olacak bakalimNasıl gidiyor canım? Ictinmi hiç sigara?
Sen nasilsin ?Icmedim canim sanki ise yariyor Patches, yarin ne olacak bakalim
Bende en son 5 te içmiştim iste 7 taneydi..hala içmedim başkaSen nasilsin ?
Ise yariyor demek ki , bir de tam 2020 10 ocak halkali dolunayda birakiyoruz . Bana gore kesinlikliktir bu . Eski her kotu aliskanligimizi bugun cope atacagiz . Biraz once bahceye ciktim, dolunayin muhtesem goruntusunu gordum . Bir kac iyi dilekte bulundum sana da tavsiye ederimBende en son 5 te içmiştim iste 7 taneydi..hala içmedim başka
Iyiyim ama galiba csnim pek istemiyor sadece bir boşluk hissediyorum o kadar
Ohhh dileklerin kabul olsun insallah canim benim..evet bende cikayim biraz bakayim aya hem huzur versin hem güç ❤Ise yariyor demek ki , bir de tam 2020 10 ocak halkali dolunayda birakiyoruz . Bana gore kesinlikliktir bu . Eski her kotu aliskanligimizi bugun cope atacagiz . Biraz once bahceye ciktim, dolunayin muhtesem goruntusunu gordum . Bir kac iyi dilekte bulundum sana da tavsiye ederim
Ay çok ilginç ya bende deneyeyim ama boğulurum gibi geliyor )))Mayflower75 beratti
Dün yazamadım, müsait olamadım bugün yazayım; öyle hipnoz vb. bir şey değil; zaten bırakmaya kararlı isen destekleyici bir yöntem. Dün buraya yazdığımdan beridir sigara içmiyorum, zorlanmadım da.
Bu yöntemde; sigara serbest, istediğiniz kadar içebilirsiniz, ister bir paket ister iki ve fakat sadece 2 kural var bunlara uymanız gerekiyor; sigarayı hiçbir şeyle beraber içmeyeceksin ve sadece şu tarif edeceğim yöntem ile içeceksin:
Sigaradan derin bir nefes çek.
Burnunu kapa, nefesi tut.
Yüzünü yukarı doğru kaldır.
Ağzının içinde bu nefesi 10 ila 15 kez arası çiğne.
Son olarak sigara dumanını dışarı verme ve yut.
İşte yeni sigara içme biçimin. Sigarayı böyle içebilirsin, istersen 2 paket iç ama tek içme biçimin artık bu.
Deneyin, vücudunuza ne yaptığınızı daha iyi anlayacaksınız tadı alınca. :)
Ben dün sabahtan beridir "Bu şekilde sigara içmemek" için sigara içemiyorum.
Aramıyorum da sigara migara, o tat geliyor ağzıma beğ..
Zaten kararlıydım, yardımcı oldu bu yöntem.
İnşallah böyle devam eder.
Cok degisik, ilginc . Mutlaka deniyecegim hatta bikac arkadasa da denemesini tavsiye ederim . Ayrica , sigara icemedigine de cok sevindim umarim devam eder.Mayflower75 beratti
Dün yazamadım, müsait olamadım bugün yazayım; öyle hipnoz vb. bir şey değil; zaten bırakmaya kararlı isen destekleyici bir yöntem. Dün buraya yazdığımdan beridir sigara içmiyorum, zorlanmadım da.
Bu yöntemde; sigara serbest, istediğiniz kadar içebilirsiniz, ister bir paket ister iki ve fakat sadece 2 kural var bunlara uymanız gerekiyor; sigarayı hiçbir şeyle beraber içmeyeceksin ve sadece şu tarif edeceğim yöntem ile içeceksin:
Sigaradan derin bir nefes çek.
Burnunu kapa, nefesi tut.
Yüzünü yukarı doğru kaldır.
Ağzının içinde bu nefesi 10 ila 15 kez arası çiğne.
Son olarak sigara dumanını dışarı verme ve yut.
İşte yeni sigara içme biçimin. Sigarayı böyle içebilirsin, istersen 2 paket iç ama tek içme biçimin artık bu.
Deneyin, vücudunuza ne yaptığınızı daha iyi anlayacaksınız tadı alınca. :)
Ben dün sabahtan beridir "Bu şekilde sigara içmemek" için sigara içemiyorum.
Aramıyorum da sigara migara, o tat geliyor ağzıma beğ..
Zaten kararlıydım, yardımcı oldu bu yöntem.
İnşallah böyle devam eder.
Evet canim biz de deneyelim , Ablana da soyle umarim biz de tiksiniriz .Ay çok ilginç ya bende deneyeyim ama boğulurum gibi geliyor )))
Caninin istememesi çok acayip tiksindin demek ki ne güzel maşallah
Bizde yapalım beratti
Evet birazdan arar söylerim güzel bir yöntem denenmiş üstelik)Evet canim biz de deneyelim , Ablana da soyle umarim biz de tiksiniriz .
Gerçekten çok büyük fark var,sigara içerken ellerimizle kendimizi zehirledigimizin kanıtı.Bakın size 3 gün sigara içmemiş kişinin cildindeki o 72 saatlik farkı göstereyim:
Fosur fosur içerken:
Eki Görüntüle 2576522
3 gündür içmiyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum:
Eki Görüntüle 2576523
Cildimde makyaj-filtre yok kızlar. Işık aynı ışık.
Gerçekten çok büyük fark var,sigara içerken ellerimizle kendimizi zehirledigimizin kanıtı.
Ben de aynen ,en bilinen markanın, kırmızı paketi hem de. Bir zaman sonra insan sanki hiç içmemiş gibi oluyor ,sabahlari ağızdaki o kötü tad gidiyor,sadece biraz zaman lazım, gerçekten tebrikler :)1 buçuk paket en ağır sigaralardan biriydi kullandığım.
Şu ara ekstra aptal, odaksız, sinirli ve uykuluyum ama geçecek, 2 haftaya kadar o da inş.
Ne kadar çok fark olmuş resmen ışıldıyorsunBakın size 3 gün sigara içmemiş kişinin cildindeki o 72 saatlik farkı göstereyim:
Fosur fosur içerken:
Eki Görüntüle 2576522
3 gündür içmiyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum:
Eki Görüntüle 2576523
Cildimde makyaj-filtre yok kızlar. Işık aynı ışık.