- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
Ya aslinda soyle bakiyorum kendime , sigara icenlere ( esim de iciyor hic niyeti yok birakmaya ) onun iciyor olmasi benim icin cok fazla dezavantaj ) size bakiyorum biz sigara icenler zannesedersem naparsak yapalim , hangi isle mesgul olursak olalim sigara icerken , yaptigimiz seyin daha iyi olacagini mi dusunuyoruz ? Kafamizin daha iyi calistigini mi dusunuyoruz ? Ya da stres varsa hayatimizda daha az alacagimizi mi dusunuyoruz ?hepsinin cevabi hayir aslindaİnşallah ya. Bi kurtulsak şöyle gençliğimizi geri alsak ne güzel olur.
Açıkçası ben de çaktırmıyorum ama bugün kıyın kıyın kaçıyorum buradan, biraz sessizim. :)
Son iki hakkım kaldı (10a sabitlemeye çalışıyorum ilkten) ama bu akşam düne nazaran daha zorlu geçiyor ve şimdi de hakkımın birini kullanıyorum hatta, kaldı bir.
Doktor randevumu yarına erteledim nitekim bugün geri geri bastı ayaklarım, kendime bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama "Bir anda" filan derse diye biraz çekindim galiba (Diyeceğini zannetmiyorum ama daha ciddileşecek diye sanırım biraz sıkıntı geldi bana :) ), inşallah bugün de 10u geçmem. Çizim çalışmalarımı da bir miktar düşürdü sigarayla uğraşıyor olmam, bakalım nasıl olacak, temelli bıraktığım sıralarda zaten ilk 3 hafta şebeleğe dönmüştüm affedersin, 30dan 10a düşürünce de kafam bi sallanır oldu, enseme enseme bir gerginlik... Hadi hayırlısı diyorum..
Canim sabah öyle pozitif ve kararlı başladım ki anlatamam..sonra dr randevusu sonrası iptal durumları filan sinirlendim yaktim..eve geldim kendimi ise güce verdim hatta elimi oyaladın diye kocaman bir tencere dolusu köfte yaptım.
Mücadele ettim ama yaaaa sende biliyorsun olaylarıMay su anda iciyordur pufur pufur o yuzden gelmiyor utaniyor gelmeye :)) isin sakasi onunla and ictik birakacagiz mucadele ediyordur simdi
Bize taktik ver canım nasıl becerdin iyice anlat detaylı isterim ona göre))Ben bırakalı 1 yıl oldu,kendime zarar veriyorum diye 1 günde kestim tamamen . Istedikten sonra yapılamayacak bir şey değil:) Konuyu takipteyim
Ben aşırı tiryaki olduğum halde bıraktıysam herkes bırakabilir canımBize taktik ver canım nasıl becerdin iyice anlat detaylı isterim ona göre))
Üstelik te o kadar stresin için de nasıl yaptın maşallah jennam
Bırakınca diyeceksin ki kendi kendine,ya bunun strese bir faydası yokmuş, her şey kafamın içindeymiş:)Canim sabah öyle pozitif ve kararlı başladım ki anlatamam..sonra dr randevusu sonrası iptal durumları filan sinirlendim yaktim..eve geldim kendimi ise güce verdim hatta elimi oyaladın diye kocaman bir tencere dolusu köfte yaptım.
Sonra benim yaramaz köpegim arabamın arka koltuğuna öyle bir micti ki offf temizlerken sinirden ve sigarasizliginla etkisi ile gözümden yaş geldi bildiğin salya sümük ağladım.
Yine yaptım bir tane..Yani iki ile kalsa iyiydi şu saat oldu 10 tane içmiş bile oldum daha bunun gecesi var((
Sözde bugun hedef 9 du..
Allahım yardım etsin yarına Allah kerim..
Yarin eski herseyi atalim cope, kotu gordugumuz herseyi cope atalim , yeni bir gune simdi yeni bir yila basliyalim dermisimMücadele ettim ama yaaaa sende biliyorsun olayları
Bugün biraz sevimsiz geçmiş olabilir ama seninde dediğin gibi yarın büyük gün yeni dolunay yeni kararlar yeni fikirler eskiye veda..ohhh iste inşallah onu yarın yapacağım yarınki hedef 9 inşallah
The endYarin eski herseyi atalim cope, kotu gordugumuz herseyi cope atalim , yeni bir gune simdi yeni bir yila basliyalim dermisim
Yeni yıl sayılır hala zaten valla ben yapmak istiyorum atalım her şeyi eskiler çöpe yeniler eveYarin eski herseyi atalim cope, kotu gordugumuz herseyi cope atalim , yeni bir gune simdi yeni bir yila basliyalim dermisim
Ee naptınız yavriler iyi gidiyorsunuz inş.
Önemli olan devam etmek aynı sağlıklı beslenme olayı gibi yarın düzeltirsi. İnş.Beni dövebilirsiniz, 10u geçtim.
Bi paketi bulmadım elbette, ama 13 oldu.
Sabah kendimi dışarılara vurma planım var, bugün doktoru ektim evde oturdum hep, boyama yaptım, ondan oldu. :/
Önemli olan devam etmek aynı sağlıklı beslenme olayı gibi yarın düzeltirsi. İnş.
Bende okudum onu da çekirdek bata iyi rahatlatıyor insanı valla benimde almam lazım yarın bi gideyim alayım şöyle kavrulmuş bol tuzluŞimdilik çekirdek sakız çubuk kreker gibi seyler sigaradan iyidir benceki seni meşkul eden bi is var resim yapmak ama o zaman sigarayı daha çok ariyorsun gibi spora gidebilsen daha kolay bırakabilirsin beliki de