Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi 22 yaşında. Çocuk değil. Kimsenin insanlığı hakkında da inisiyatif sahibi değilsiniz. Had bilin biraz.

Yaşının küçük olduğunu yazmışsın ergenlik dönemi bu durumu yaşayan belli bir zaman sonrası pişman olan çok duydum sen anında pişman olmuşsun geçmiş bitmiş .... hamile kalıp aldıran aldiramayip sokağa yada tuvalete atan kadınlar var ben o yüzden kadın için de erkek içinde aynı diyemem bu duruma

Kim ahlaktan bahsediyorsa bilin ki en ahlaksız odur diye bi söz var Kesin ne cevizler fındıklar kırmışsınızdır Allah bilir hahaha :) merak etme seni alan almış ortaya çıkmayacak bu kadar kompleks yapma bacııı

bekaret kutsal bir şey değildir.

kızlık zarımın normal yolla açılmayacağını öğrendiğim zaman hem gülmüş hem ağlamıştım. bunca yıl boşuna mıydı bu kural kaideler? hayat bana şakasını yapmış gibi hissetmiştim. doktor kesti aldı zarı. eee noldu boşuna koruduk..

bu kadar kafaya takıyorsan diktir.

hiçbir şey senden daha önemli değil.

Ben "muhafazakar" bir ailede büyüdüm, cinselliğin yemek yemek, su içmek gibi bir ihtiyaç olduğu öğretildi bana. İğrenç bir şey olmadığı, gayet tabi bir durum olduğu. Mesela hiçbir zaman bekaret kelimesini duymadım. Çok sonralari farklı bir ortamda öğrendim bekaretin ne olduğunu ve toplumun ona yüklediği anlamı.

Ne güzel :)) Şanslı büyümüşsünüz, böyle muhafazakar ailelerin olduğunu bilmiyordum

Yok görüyorum da inatla reşit değil reşit olmayana özendiriyorsunuz deyip duruyor, içine mi doğdu diye merak ettim.

Ya bu tipleri bilirsin en namuslu bunlardır meydanda ama tenhada Esra Eroldaki olayları çevirirler reşit olmayanların kk da işi ne? Buraya girenler hep 18 yaş üstü kadınlar

Ya bu tipleri bilirsin en namuslu bunlardır meydanda ama tenhada Esra Eroldaki olayları çevirirler reşit olmayanların kk da işi ne? Buraya girenler hep 18 yaş üstü kadınlar
Buraya istediğimiz yaş ve tarihi yazabiliriz kimlik yada tc no istemiyor .....bir uygulama var 13 yaş yazıyor 7 yaş çocukların hesabı var

Yok görüyorum da inatla reşit değil reşit olmayana özendiriyorsunuz deyip duruyor, içine mi doğdu diye merak ettim.
Yok, reşit olanlar için de kendince bir değer yargısı var. Seviştim bitti deyince hayvandan farkımız kalmıyormuş. Çümkii kukumuz rahime gidiyormuş, orda çocuk oluyormuş. Bıktım ayol, midem bulanıyor dünyada bütün canlıların yaptığı üreme eylemine yüklenen gereksiz miktarda kutsaliyetten. Akıllarınca hayvanları aşağılıyorlar. Hayvan olsalar dünyaya daha çok katkı sağlayacak insanlar tanıyorum.

Rahim de şok, bana ne kadar anlam yüklendi ben kendi kendime takılıyordum burada diye.

Bahçeli’nin 40 yapar hesabı gibi ahahhahahaj

+100 keşke hayvanlar kadar olabilse insanlar, bir de aşağılamaya çalışıyorlar kimseye zararı olmayan hayvancağızları

Benimkiler muhafazakar değildir ama annem “evlenmeden birlikte olursan karşındaki seninle evlenmez, seni kullanır atarlar, kimse evlenmez seninle” tarzı şeyler söylerdi sürekli. 14’üme kadar biraz inandım sonra he he öyle olur tabi şeklinde bir kulağımdan girdi öbüründen çıktı . Hep hayal ettiğim gibi bir üniversite hayatı yaşadım. Zaten çalışkan ve başarılı bir öğrenci olduğum için işin o kısmının hayalini çok kurmuyordum. Sosyal-romantik açıdan gönlümce yaşadım her şeyi.

Artık olan olmuş suçluluk psikolojisinden çık ve kendine gel…Sana tek tavsiyem artık cinsel ilişki yaşayacaksan korunmaya bak bu korunma karşındaki erkeğin insiyatifine bırakabileceğin geri çekilme yöntemi olmasın kendin aylık iğne, doğum kontrol hapı vs olabilir. (Eğer evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayacaksan) ayrıca cinsel sağlık konusuna da dikkat et.

Uyuşturucu kullanmayın alt metniyle mi yazdınız anlamadım valla. Öyleyse kesinlikle katılıyorum. Yoksa bu beyin kafası yahu? :)

Yok ciddiyseniz bu nasıl bir düşünce inanamadım beynimizi de istediğimiz gibi kullanıyoruz onu da devlet düzenlesin o zaman yani aynen bu düşünce kadar absürt bir şey neresinden eleştirsem bilemedim.

Böbrek “satmak” yasak çünkü böbrek “satmak” haz alacağınız doğal bir durum değil bir kere organ nakli modern zamanlarda ortaya modern tıpla çıkmış ve gerektiğinde uygun kullanımda hayat kurtaran bir tedavi yöntemi. Organ bağışlayalım diye de söyleyeyim bağışlamak hele de öldükten sonra müthiş bir şey. Yaşarken de organınız uyuşan biri varsa mutlaka bağışlayın. Riski çok çok az ama karşıdakinin hayatını kurtarırsınız. “Satmak” bu manevi yardımı ticarete döktüğü, en çok ihtiyacı olanın değil en çok parası olanın buna sahip olacağı ve istemediği halde paraya sıkışan insanları istismar edeceği için yasak.

18 yaşını geçmiş (ki konu sahibi 22) akli melekeleri yerinde her insan istediği sürece istediği gibi sevişebilir ki doğal olarak buna hiçbir yasak yok sevişmek insan türüne zevk veren, temel ihtiyaçlarımızdan biri. Bir insan ömrü boyunca evlenir evlenmez o belli olmaz ama ömrü boyunca sevişmemek çok sağlıklı bir psikolojiye işaret eden bir durum değil. Çocuklar tıpkı organ satmada olduğu gibi “istismar” edilebileceği, rıza veremeyecekleri için sevişmeleri yasalarca kısıtlanıyor. Yetişkinlerinin kısıtlanması düşünülemez, teklif dahi edilemez valla deli derler kadına da adama da ben derim kesin

Bunun dışında istemediğimiz zaman sevişmemeliyiz elbette. Erkekler manüple edebiliyor ne kadar emin olunca sevişmeye başlasak o kadar iyi.

Seni yargilamak kimsenin haddine değil öncelikle bunu bilmelisin.Yazdiklarinda en çok sanırım pek deymeyecegini düşündüğün biriyle bunu yaşamana üzüldüm. Onun senin anlamayacagini söylemişsin ve anladığım kadarıyla bekaret senin için kıymetliydi ona anlamlae yukluyordun. Böyle bi adamla kaybetmen kötü olmuş. Ama bunu nasılsa artık özgürüm gibi algilamamani öneririm.İstemiyorsan bir daha hic yapmayabilirsin.Cunku eğer istemediğin halde sevgilin için vs devam edersen kendine olan saygini kaybedersin.Eger bu senin için Hata ise bir daha yapmamani öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…