Zamanla.geçecek yani.hatta ne salakmışım diye kendine güleceksin ileride.Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bu da beni iyice uzuyo. Onunla ayrilirsam, heralde biterim diye dusunuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
O kişisel düşünceler de bize dayatılan baskıdan ve tabulardan oluşuyor ama.Tam söylemek istediğim cümleleri söylemişsiniz
Organ satışı ve cinselliği aynı terazide değerlendiren size şapka çıkarıyorum“Benim bedenim benim kararım” diyenler organ satışını yasaklayan yasa için tek kelime laf edemiyor. “Benim böbreğim benim kalbim ,istersem satarım” desenize.. organlarını serbest bir şekilde hiç kimse başkasına veremiyor. her şey yasa ile belli koşullar altında.
Gerçekten bedeniniz sizinse neden bir kelime de bu yasaya bir şey demiyorsunuz; işinize gelmiyor değil mi?
Demek ki irade birilerine haksız yarar ve zarar olabilecek noktalarda müdahale edebiliyormuş, demek ki bedeniniz iddia ettiğiniz gibi sizin değilmiş.
Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.
Pek alakası yok ama bacım o bir sürü kızla keyfi yatabilecek alfalıkta erkek yetiştirebiliyorsa hanımlar helal olsun derim valla.erkek milletinin çoğu sünepe ve yokluktaSizi asıl rahatsız eden bunu isteyerek yapmış olmamanız bence. Karşı taraftan bir baskı, zorlama görmediniz değil mi? Öyleyse ayrılın. Erkekler hiç düşünmeden bir sürü kızla olabiliyorken neden kızlar bekaret peşinde koşsun bunu anlamıyorum. Tabi önüne gelenle yatan birinden bahsetmiyorum. Ama şu beğenmedime tıklayanlar dahil umarım önce erkek çocuklarına da her kızla keyfi yatmamaları gerektiğini, karakteri öğretirler. Bu baskının sadece kadın üzerinde olmasından nefret ediyorum. Onun dışında sevdiğiniz bir insanla ilişki yaşamanız normal. Bunu 26 yaşında hiç cinsel ilişkisi olmamış biri olarak söylüyorum. İlla ki yaşayıpta anlamış olmama gerek yok. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Ailenize karşı utanıyor olmanız yaşınızdan kaynaklı sanırım. Size tavsiyem gergin hissettiğiniz anda asla zorlamayın kendinizi. Gerekirse bi psikoloğa gidin ama suçluluk hissetmenize gerek yok.
Tecrübe konuşuyor tabi.Pek alakası yok ama bacım o bir sürü kızla keyfi yatabilecek alfalıkta erkek yetiştirebiliyorsa hanımlar helal olsun derim valla.erkek milletinin çoğu sünepe ve yoklukta
Laf arasında geçiyor. Tecavüze uğrayan bir kadın için "o saatte orada ne işi vardı", "sevgilisiymiş işte, sevgili yapmasaydı başına gelmezdi böyle bir şey" deniyor. Komşu kızıyla alakalı bir konu açılırsa cıkcıklanıyor. Ufak ufak yerleşiyor kafaya.Ben bisey sorucam , bu tarz ailelerde bu konu nasıl anlatılıyor? Yani bebeklikten itibaren kız çocuklarına günde 15 kere seks kötüdür, bakire olmak zorundasın vs diye konuşma yapılıp öğüt mu veriliyor?
Benim ailemde biz hiç oturup seks konuşmadık, kimse de bana bakire kalman lazim falan demedi
O yüzden merak ediyorum bu muhafazakar aileler oturup sürekli seks mi konuşuyor? Bu kızlar nasıl bu hale geliyor?
Laf arasında geçiyor. Tecavüze uğrayan bir kadın için "o saatte orada ne işi vardı", "sevgilisiymiş işte, sevgili yapmasaydı başına gelmezdi böyle bir şey" deniyor. Komşu kızıyla alakalı bir konu açılırsa cıkcıklanıyor. Ufak ufak yerleşiyor kafaya.
Zqr miydi gücünüz ?Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Regl dönemine giren bir genç kıza bile bunu saklamasını söylüyor anne. Aman baba abi duymasın ayıp. Bedeninden utanıyor utandırılıyor. Sonuç bu işte üzücü tabiiŞaka gibi yahu , gerçekten böyle şeyler denir mi hiç, benim aklım almıyor cidden , benim ailemde başkasının ilişkisini konuşmak ayıptır, tecavüz haberi görsek yazıklar olsun lanet olsun der sinirimiz bozulur , adama küfrederiz , cidden aklım almıyor böyle şeyleri, sonra ortaya konu sahibi gibi kadınlar cikiyor işte, gerçekten yazik
Yorumunuza bayıldım hele deidginiz gibi bu bulaşıcı hastalıklar okadar arttı ki hpv nin önüne geçilmiyor. Dini yönünü geçtim bile o kısmını deginmiyorum Allah ıslah etsin“Benim bedenim benim kararım” diyenler organ satışını yasaklayan yasa için tek kelime laf edemiyor. “Benim böbreğim benim kalbim ,istersem satarım” desenize.. organlarını serbest bir şekilde hiç kimse başkasına veremiyor. her şey yasa ile belli koşullar altında.
Gerçekten bedeniniz sizinse neden bir kelime de bu yasaya bir şey demiyorsunuz; işinize gelmiyor değil mi?
Demek ki irade birilerine haksız yarar ve zarar olabilecek noktalarda müdahale edebiliyormuş, demek ki bedeniniz iddia ettiğiniz gibi sizin değilmiş.
Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.
Bence zaten evlatlarımızla bunu konuşmalıyızBen bisey sorucam , bu tarz ailelerde bu konu nasıl anlatılıyor? Yani bebeklikten itibaren kız çocuklarına günde 15 kere seks kötüdür, bakire olmak zorundasın vs diye konuşma yapılıp öğüt mu veriliyor?
Benim ailemde biz hiç oturup seks konuşmadık, kimse de bana bakire kalman lazim falan demedi
O yüzden merak ediyorum bu muhafazakar aileler oturup sürekli seks mi konuşuyor? Bu kızlar nasıl bu hale geliyor?
Olan olmuş canım artık yapacak bişey yok düğününde hamile olanlar bile var . Olmasaydı iyiydi ama olmuş artık kendini yorma bu kadar umarım evlenirsiniz de pişmanlığın bir nebze biterBircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Seks değil zina konuşuluyor ama sorduğunuz için soyliyim inanan biri için bu var inanamayan için tabiki bişey diyemeyizBen bisey sorucam , bu tarz ailelerde bu konu nasıl anlatılıyor? Yani bebeklikten itibaren kız çocuklarına günde 15 kere seks kötüdür, bakire olmak zorundasın vs diye konuşma yapılıp öğüt mu veriliyor?
Pişman olacaksan böyle biri ile beraber olduğun için olamlisin . Duygusal beraberliği de kastediyorum tabiki. Sen aslinda çok da değer vermiyormussun buna. Öyle olsaydı hatır gönül için olacak iş değil yani. Hazır hissetmişsin olmuş. Pişman olmanın faydası yok.Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Ne ?“Benim bedenim benim kararım” diyenler organ satışını yasaklayan yasa için tek kelime laf edemiyor. “Benim böbreğim benim kalbim ,istersem satarım” desenize.. organlarını serbest bir şekilde hiç kimse başkasına veremiyor. her şey yasa ile belli koşullar altında.
Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar⁹ edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.