Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi yapıyoruz dur ameliyat acım gitsin ilk işim zina yapmak olacak😄
Çok komik daha yazılanları anlamamışsınız. Kimin ne yaptığı umurumda değil kınamam diyorum özgürsünüz diyorum anlatabiliyor muyum. Ama kızlara zina yapın normal demeyin birakin ozgurlerse kendi istediklerini yapsınlar yanlış da yapsalar doğru da yapsalar kendi seçimleri olsun.

Çok komik daha yazılanları anlamamışsınız. Kimin ne yaptığı umurumda değil kınamam diyorum özgürsünüz diyorum anlatabiliyor muyum. Ama kızlara zina yapın normal demeyin birakin ozgurlerse kendi istediklerini yapsınlar yanlış da yapsalar doğru da yapsalar kendi seçimleri olsun.
Hanımefendi dün ameliyat oldum. Yoruma cevap verme sebebim ise sinirlenmiş olmam. İşim gücüm yok sizin zina kavganızı çekemem cidden zor nefes alıyorum.

Ne oldu işinizemi gelmedi 😊 sizin yaptiginiz zinalar yüzünden başımiza gelmeyen kalmıyor biraz Allah'tan korkun acıyorum hepinize
Birileri seviştiği için mi başımıza geliyor bunlar. Kul hakkı yiyen, çalan çırpanın hiç kabahati yok yani. zina iki kişiyi ilgilendiren bir günahtır, diğerleri dünyanın düzenini bozar. Onlara da aynı şekilde tepki veriyor musunuz yoksa sadece sevişmek mi günah

Hepsinin affı var zinanın yok denmesi fazlasıyla komik. Zira herkes tersini biliyor. Ayrıca bahsettiniz dine ait kurallarda evli ve bekar insan zinasının cezaları ayrı. Bekar insanınki o döneme göre gayet hafif. Hırsızlık yapanın eli kesilirken zina yapan bekarın organı kesilmiyor. Bırada evli biri böyle bir konu açsa kk ahalisi içinden geçer konu sahibinin.

Ayrıca burada istediğinle yat kalk denmedi kimseye, böyle bir şey yaptın diye kendini adama mecbur hissetme dendi, sonuna kadar da haklıydık.

Nedir milletin uçkırıyla derdiniz ya, çalana çırpana böyle celallenin çünkü başkasının hakkına giriyor. İki kişi oynaşınca sadece gerekirse yaptığının bedelini öder, başka da kimseye bir şey olmaz.

Hepsinin affı var zinanın yok denmesi fazlasıyla komik. Zira herkes tersini biliyor. Ayrıca bahsettiniz dine ait kurallarda evli ve bekar insan zinasının cezaları ayrı. Bekar insanınki o döneme göre gayet hafif. Hırsızlık yapanın eli kesilirken zina yapan bekarın organı kesilmiyor. Bırada evli biri böyle bir konu açsa kk ahalisi içinden geçer konu sahibinin.

Ayrıca burada istediğinle yat kalk denmedi kimseye, böyle bir şey yaptın diye kendini adama mecbur hissetme dendi, sonuna kadar da haklıydık.

Nedir milletin uçkırıyla derdiniz ya, çalana çırpana böyle celallenin çünkü başkasının hakkına giriyor. İki kişi oynaşınca sadece gerekirse yaptığının bedelini öder, başka da kimseye bir şey olmaz.
Ben her şeyin affı var zinanın yok gibi bi cümle kullanmadım.
Kendini o adama mecbur hissetmemesine bende katılıyorum.
Cok yanlış anlamışsınız tartışma sebebini boşuna yorulmayın beni de yormayın kendimi defalarca anlattim zaten.

Ben her şeyin affı var zinanın yok gibi bi cümle kullanmadım.
Kendini o adama mecbur hissetmemesine bende katılıyorum.
Cok yanlış anlamışsınız tartışma sebebini boşuna yorulmayın beni de yormayın kendimi defalarca anlattim zaten.
Ben o cevabı herşeyin affı var zinanın yok diyen şahsa yazmıştım. Neden kızdınız o zaman, sizinle alakası yokmuş ki

Ben o cevabı herşeyin affı var zinanın yok diyen şahsa yazmıştım. Neden kızdınız o zaman
Benim mesajıma alıntı yapmışsınız o yüzden.
Son kez söylüyorum bi daha beni elestirnlere kendimi aciklamicam.
Konu sahibi böyle bisey yaptı diye namussuz değil evet özgür bir birey kimse ona kızamaz yargılayamaz en fazla tecrubelerle nasihat verebilir.
Benim kızdığım dinle dalga geçen o kişi ve konu sahibine sen normal birseu yapmışsın devam et istediğin kadar seviş denmesi.
Genç bir kızı yanlış yola sürüklemesi.
Günahı sevabı hepsini bir kenara bırakalım etraf ne kadar kötü farkında değil misiniz. Neden özgürlük adı altında böyle bir nasihat vererek kızın hayatını mahvediyor bu insanlar .

Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bu da beni iyice uzuyo. Onunla ayrilirsam, heralde biterim diye dusunuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Ayni seyleri birebir suan yasiyorum , ama senden farkli olarak iliskiden sonra keske yapmasaydim dedigim olmadi (ama ben acisindan dolayi yarisinda biraktirdim) fakat aile konusunda senin gibi dusunuyorum , sevgilim iliskifen sonra bidaha yapmayalim dedi ve cok uzulmustu cidden hala da onu teselli ediyorum cok pisman , sana dokumaya kiyamazken nasil boyle bise yaptim diye kendine kiziyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X