Tatlı kuzum ne ??pardon tanışıyor muyuz ??
İnsanlardan kurtulmak ne ya?onlar senden kurtulmuş ..ergence konuşuyorsun yaş kaç ??kimsede sana bayılmıyordur buldumcuk ..
Yorma kendini ya anlamazlar ..birey olamıyorlar ki ne beklersin ..
Bide bekarken yiyip içtiği dertleştiği arkadaslarından kurtulmak diye bahsediyorlar ..acınası durum ..şurada az vakit geçireyim dedim yine aynı kafalar bir tık gelişme yok...gerçekten bu beyinlerle aynı ülkede doğup büyüdüğüme inanamıyorum ..
Aynen, bu 'sorumluluk' artışı niyeyse erkeklerde olmuyor hiç, evde bekleyen çocukları, temizlikleri bulaşıkları yok, kayınço kayınbaba dertleri yok. Ben yapmazsam işler yürümez dertleri yok. Hala kendine, zevklerine, arkadaşlarına vakit ayırabiliyor. Sorun kadınların hala birey olamamasında, birinin karısı, ötekinin annesi, babasının kızı vs vs vs bitmeyen aidiyetlerde. Ama zaten Türk kadını ne zaman istediğini yapabildi ki, evlenince kocanla gezersin, kocanla yaparsın diye dite kadınlar evde hapis büyüyor, kafa yapısı da buna göre şekilleniyor, sonra da ben böyle mutluyum, belki de başka türlüsünü hiç bilmedikleri için.
Buldumcuk olucaksam bulmayayım daha iyi ..hala sizin gibi modeller olduğuna şaşırıyorum ..bütün dünyayı gezdim böyle birsey görmedim ..Nazik şekilde hitap etmek istedim, arkadaşlıklar da eskiyebiliyor demek istedim ki tabi ki onlar da benden sıkılıyorlar çünkü hayatlar değişiyor, evlilik bunun sadece bir kısmı. "buldumcuk" sözü hoş değil ama umarım sen de aradığını bulursun
Buldumcuk olucaksam bulmayayım daha iyi ..hala sizin gibi modeller olduğuna şaşırıyorum ..bütün dünyayı gezdim böyle birsey görmedim ..
Ben aşkı bulsam bile bir gün dostlarımdan vazgeçmem ..beni ben yapan değerlerden vazgeçmem ..beyni dolu bir erkek geçimsiz çevresi olmayan benden başka derdi olmayan bir kadın istemez sıkılır zaten ..neyse herkesin bir dengi var hayatta..aaa unutmadan şunu söyleyeyim erkeklere okadar güvenme bence bu işler belli olmuyor ..senin gibi buldumcuk olup sonra bulduğunu kaybedip eski arkadaslarınla tekrar iletişim kurmaya çalışan kadınlar gördü bu gözler ..
Bekarım, yalnız yaşıyorum, bu dediklerinizin hepsini ve daha fazlasını ben de yapıyorum. Benim de evimde işimi, yemeğimi yapan kimse yok, çamaşır bulaşık beni de bekliyor. Şu işi de sen yap diyeceğim kimse yok.Taze evli olarak yazayim.
Bilmediğim bir yakaya tasindim, ayni sehirdeyim ama turist gibiyim. Evlendigimin ikinci haftasi ise girdim. Haftanin 6 gunu, 10 saat calisiyorum. Yemek yapmayi ve ev hanimligini yeni ogreniyorum, epey acemiyim haliyle.
Eve gidiyorum saat 8 olmus, yemek yok. Makine bosaltilmak uzere bekliyo, camasirlar da yikanmak icin... Ortalik desen dandini...
Simdi ustune arkadasim diyo ki evlendin aramaz oldun. O kendince hakli da iste...
Niye atamiyorsun ki? Bence bu kisilik meselesi. Ben de yeni evlendim arkadaşlarımla nerdeyse hergün mesajlaşırız yani bekarken nasilsa yine öyle.Evet o durum da başka bir handikap. Mesela istediğin vakitte mesaj atamıyorsun, arayamıyorsun.
Kurtulmak dedin ne yazdığını bilmiyorsun galiba ..üslup sorunun var demek ki ..bağımı kopardım demek farklı ..sen direk bahane uydurup kurtulmaya çalışıyorum dedin ..ay neyse uğraşamıcam ben senin gibilerle ..evet senin gibi tiplerden vardı eskilerde hatırladım ..yoo agresif değilim eğleniyorum senle ..neyse kurtulmak istiyorum senden artık lütfen yorum yazma artık bana ..Evlendim arkadaşlarımı bıraktım demedim ki sen ne kadar agresifsin, konu sahibine belki de zaten arkadaşlığını koparmak istiyordur, zamanım yok eşim ailem vb bahane ediyordur dedim ve kendimden örnek verdim. Bence bu kadar yorum yapılacak bir şey de değil. Beyni boş beyni dolu vb. Yaranı ben mi deştim anlamadım ki
Bekarım, yalnız yaşıyorum, bu dediklerinizin hepsini ve daha fazlasını ben de yapıyorum. Benim de evimde işimi, yemeğimi yapan kimse yok, çamaşır bulaşık beni de bekliyor. Şu işi de sen yap diyeceğim kimse yok.
Bekar olmak çocuk olmakla karıştırılıyor çoğu zaman ki bu çok yanlış. Siz evlenene kadar ailenizle kaldınız sanıyorum, o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Ama çocuğunuz olur anlarım, ha deyince bırakıp gelemezsiniz.
Burada yazilan bazi yorumlari saskinlikla okudum. Ne bileyim benim mi cevrem farkli acaba diye düşündüm.Ben hiç görmedim diyemem, böyle insanlar da var görüyorum da. Ama öte yandan evet, her evlenenin artık evliyim sizle işim olmaz diye düşündüğü fikrini ben de abartı buluyorum. İnsanların önceliği değiştikçe sorumluluğu arttıkça birbirinden kopabiliyor eskisi gibi laylaylom hayat olmuyor, konuşulan konular farklılaşıyor normal buluyorum bunu. Sadece evlilik çocuk da değil yoğun iş hayatı, yoğun dersler artık her neyse hepsi buna sebep oluyor.
KK kadınları mutlu pazarlar hepinize.
Benim derdim birkaç günlük veya yeni bir şey değil, genel bir dert. Evlenen arkadaşlarımla eski samimiyeti bir türlü bulamıyorum. Hayır evlenince neler değişiyor onu da bilmiyorum. İllaki farklılaşıyor hayatlar ama bu neden samimiyetimize kadar yansıyor? Bekar ve evli ayrımı oluyor ister istemez. Hani öyle cinsel muhabbetleri de yaparız ben bekar olsam da, kendimizi kasmıyoruz yani.
"Bekarlar anlamaz" olayı yok bizde diyeyim daha doğru olur.
Biz öyle o bekarkan oğlan muhabbeti de yapmazdık o kadar sık, hadi desem bundan kaynaklanıyor, kocası olduğundan vs. ama alakası yok. Ne oluyor da bekar ve evli arkadaşlar arasına uçurum giriyor? En yakın arkadaşımla normal arkadaşlık aşamasına geriledik resmen bu da canımı sıkıyor. Bu konuda tez falan yazasım var hatta, acaba neden böyle oluyor?
Kurtulmak dedin ne yazdığını bilmiyorsun galiba ..üslup sorunun var demek ki ..bağımı kopardım demek farklı ..sen direk bahane uydurup kurtulmaya çalışıyorum dedin ..ay neyse uğraşamıcam ben senin gibilerle ..evet senin gibi tiplerden vardı eskilerde hatırladım ..yoo agresif değilim eğleniyorum senle ..neyse kurtulmak istiyorum senden artık lütfen yorum yazma artık bana ..
İyide sıkılıyorum diyorsun zor diyorsun sonra niye çağırmıyorlar ??senin keyif almadığını görmüştüler ..sürekli insanlar senin peşinde koşamaz ki ?sen dersin bende gelicem bu kadar samimiyetiniz yok mu ?gece çıkmazsın belki evlisin diye ama yatılı toplantıya gidebilirsin arada ..ne var bunda ..duvarı kendiniz örüyorsunuz bilmeden ..tabi bekarken gibi olmaz ..ama duvar örmeyede gerek yok diye düşünüyorum ..Ne güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti yazımın. Ben de sana evli kadın açısından anlatayım çünkü aynı derdin diğer tarafında muzdarip durumdayım.
Klasik bir evliliğim yok, eşimin de benim de kendimize ait alanlarımız var. Gece ayrı dışarı çıktığımız ya da iş çıkışı ayrı planlar yaptığımız çok olur.
Ama bekar arkadaşlarıma yine de yaranamıyorum. Eşimle zaman geçirmeyi çok seviyorum, evimi çok seviyorum. Arkadaşlarımı da ihmal etmemeye çalışıyorum ancak bir kere gitmesem hemen alaya maruz kalıyorum.
Yatılı toplanıyorlar bazen beni çağırmıyorlar evliyim diye. Ne alakası var?
Hep beraber haftasonu yurtdışı planı yapmışlar ben evliyim diye çağırmıyorlar. Gerçekten sebebi bu yani yoksa yer yok vs. Bir durum yok.
Ben de o zamanlarda kendimi çok dışlanmış hissediyorum. Ayrıca ben evim ve arkadaşlarım arasında böyle yorucu bir denge kurmak zorunda değilim. İlişkilerin en güzeli doğan ilerleyeni.
Gerçekten ama gerçekten çalışan insan olunca hele çok zor bir şeylere zaman bulmak.
Bir de zevk aldığı şeyler değişiyor insanın. Eskiden gece çıkmayı çok severdim, aşırı eğlenirdik şimdi sırf para ve zaman israfı gibi geliyor. Arkadaşlarıma diyorum hadi yürüyüşe gidelim vs. Onlar da onu istemiyor. Napalım şimdi yani kocayı mı boşayalım arkadaşlığı mı çöpe atalım :)
Ayyy çok zor valla her şey
İyide sıkılıyorum diyorsun zor diyorsun sonra niye çağırmıyorlar ??senin keyif almadığını görmüştüler ..sürekli insanlar senin peşinde koşamaz ki ?sen dersin bende gelicem bu kadar samimiyetiniz yok mu ?gece çıkmazsın belki evlisin diye ama yatılı toplantıya gidebilirsin arada ..ne var bunda ..duvarı kendiniz örüyorsunuz bilmeden ..tabi bekarken gibi olmaz ..ama duvar örmeyede gerek yok diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?