Evet benim kuzenim aynısını yaptı ..sözleniyormuş ben milletten duydum ..kendisinin söylemesini beklerdim .,ki ben saf herşeyimi anlatırdım ona ..yine başka bir arkadasım aynısını yaptı bana ..nişanını faceden gördüm ..ne bileyim ben onlara herşeyimi anlatırken onlar böyle önemli bir olayı saklamaları ., kendimi enayi gibi hissettim ..sonra curcuna bitti ..cicim ayları geçti tabi yazmaya başladılar ..amaç dert anlatmak rahatlamak ..beni sevdikleri için değil ..
Yine başka bir arkadasım var evlendi ertesi günü bana yazıyor whatsaptan ..ben bilerek evlenenleri aramam bir kaç ay ..
Yani şimdi bu iki tip kadında evli mi evli ..demek ki diğerleri beni kullanmış dinleyici yapmışlar kendilerine ...bende artık merhaba merhaba yani onlarla ...
İnsanlar ailelerine sırt dönüyor aslında arkadaşına yapmış çok mu ...
Hala yazıyolsr biz kıskanmıyoruz vs diye ..külahım nerde oraya anlatsınlar bare ...
Kıskanmak kötü birsey değil ki okadar ..en azından dürüst ol kıskanıyorum evine almam de daha saygı duyarım .,böyle güya medeni görünüp içten içe yazdıklarıma kudurup ki biliyorlar doğru olduğunu benimle polemiğe giriyorlar ..hanımlar yapmayın yarası olan gocunur derler ben kimseyi parmağımla işaret etmeden üstünüze alınıp neden alıntı yapıyorsunuz ??siz giderken ben dönüyordum yani ben bu hayatta ooo neler gördüm neler ..
E siz insanlara yarası olan gocunur derseniz, kocalarını bekar arkadaşlarından kıskanıyor derseniz millet de size 31 yaşına gelmiş hala evlenememiş kıskançlıktan millete saldırıyor der. Yapmayın böyle. Kendinize yazık.