Evet benim kuzenim aynısını yaptı ..sözleniyormuş ben milletten duydum ..kendisinin söylemesini beklerdim .,ki ben saf herşeyimi anlatırdım ona ..yine başka bir arkadasım aynısını yaptı bana ..nişanını faceden gördüm ..ne bileyim ben onlara herşeyimi anlatırken onlar böyle önemli bir olayı saklamaları ., kendimi enayi gibi hissettim ..sonra curcuna bitti ..cicim ayları geçti tabi yazmaya başladılar ..amaç dert anlatmak rahatlamak ..beni sevdikleri için değil ..
Yine başka bir arkadasım var evlendi ertesi günü bana yazıyor whatsaptan ..ben bilerek evlenenleri aramam bir kaç ay ..
Yani şimdi bu iki tip kadında evli mi evli ..demek ki diğerleri beni kullanmış dinleyici yapmışlar kendilerine ...bende artık merhaba merhaba yani onlarla ...
İnsanlar ailelerine sırt dönüyor aslında arkadaşına yapmış çok mu ...
Hala yazıyolsr biz kıskanmıyoruz vs diye ..külahım nerde oraya anlatsınlar bare ...
Kıskanmak kötü birsey değil ki okadar ..en azından dürüst ol kıskanıyorum evine almam de daha saygı duyarım .,böyle güya medeni görünüp içten içe yazdıklarıma kudurup ki biliyorlar doğru olduğunu benimle polemiğe giriyorlar ..hanımlar yapmayın yarası olan gocunur derler ben kimseyi parmağımla işaret etmeden üstünüze alınıp neden alıntı yapıyorsunuz ??siz giderken ben dönüyordum yani ben bu hayatta ooo neler gördüm neler ..
E siz insanlara yarası olan gocunur derseniz, kocalarını bekar arkadaşlarından kıskanıyor derseniz millet de size
yaşına gelmiş hala evlenememiş kıskançlıktan millete saldırıyor der. Yapmayın böyle. Kendinize yazık.
Aynen ya çok kıskanıyorum kel göbekli koçişleri ...
Hayatım ben evlilikten çoktan geçtim ..bütün dünyayı gezdim aştım bunları
Beni düşündüğün için sağol ...
Kocişine sahip çık kapmayayım sonra ...hadi bakalım şimdi
Ben tam tersi yaklasayım.
Neden çocuklu kadınlarla kimse buluşmak istemiyor? Evine davet edilmişken bile kafam sisti diyip kaçanlar.
Zaten evlerine gitmiyorum. Çocuklarımdan rahatsız olmasınlar diye.
Gitsem bile çocukları eşime bırakıp gidiyorum. Yine de ya çocukla gelirse diye çağırmıyorlar zannımca.
Neyse ben de yeni çevre edindim kendime.
Not: 4 çocuğum var.Öğretmenim. Son iki süpriz yapan ikizler.
Aynen, bu 'sorumluluk' artışı niyeyse erkeklerde olmuyor hiç, evde bekleyen çocukları, temizlikleri bulaşıkları yok, kayınço kayınbaba dertleri yok. Ben yapmazsam işler yürümez dertleri yok. Hala kendine, zevklerine, arkadaşlarına vakit ayırabiliyor. Sorun kadınların hala birey olamamasında, birinin karısı, ötekinin annesi, babasının kızı vs vs vs bitmeyen aidiyetlerde. Ama zaten Türk kadını ne zaman istediğini yapabildi ki, evlenince kocanla gezersin, kocanla yaparsın diye dite kadınlar evde hapis büyüyor, kafa yapısı da buna göre şekilleniyor, sonra da ben böyle mutluyum, belki de başka türlüsünü hiç bilmedikleri için.
E siz insanlara yarası olan gocunur derseniz, kocalarını bekar arkadaşlarından kıskanıyor derseniz millet de size 31 yaşına gelmiş hala evlenememiş kıskançlıktan millete saldırıyor der. Yapmayın böyle. Kendinize yazık.
Aynen öyle...Buldumcuk ne çirkin bir tabir...
Hele kocasını kıskandığı için evli arkadaşlarının kendisiyle görüşmediğini düşünenler kendini adriana lima falan sanıyolar sanırım bu nası bi özgüven?! bi psikiyatriste gitseler fena olmaz.
O buldumcuk dediğiniz insanların kocaları artık aileleri oluyo bilmem farkında mısınız?bi insanın da herkesten önce her zaman ailesini düşünüp öncelik vermesi kadar normal bişi göremiyorum.Zaten ne kadar yakın olunsa da bi insanın arkadaşıyla olan ilişkisini arkadaşının eşiyle arasında olan ilişkisiyle kıyaslaması kadar gülünç ve abes bi durum yok.Arkadaş da arkadaşlığını bilmeli, bi yere kadar yani.
Ayrıca bu kin bu nefret nedir?sizi istemeyene kim olursa olsun siz de kapıyı göstermeyi bilin ki bu "buldumcuk" yorumlarıyla kendi evlenemediği için evlenen arkadaşlarını kıskanıp kötü lakap takan tipler gibi gözükmekten başka bi imaj edinmiş olun kendinize...
KK kadınları mutlu pazarlar hepinize.
Benim derdim birkaç günlük veya yeni bir şey değil, genel bir dert. Evlenen arkadaşlarımla eski samimiyeti bir türlü bulamıyorum. Hayır evlenince neler değişiyor onu da bilmiyorum. İllaki farklılaşıyor hayatlar ama bu neden samimiyetimize kadar yansıyor? Bekar ve evli ayrımı oluyor ister istemez. Hani öyle cinsel muhabbetleri de yaparız ben bekar olsam da, kendimizi kasmıyoruz yani.
"Bekarlar anlamaz" olayı yok bizde diyeyim daha doğru olur.
Biz öyle o bekarkan oğlan muhabbeti de yapmazdık o kadar sık, hadi desem bundan kaynaklanıyor, kocası olduğundan vs. ama alakası yok. Ne oluyor da bekar ve evli arkadaşlar arasına uçurum giriyor? En yakın arkadaşımla normal arkadaşlık aşamasına geriledik resmen bu da canımı sıkıyor. Bu konuda tez falan yazasım var hatta, acaba neden böyle oluyor?
bekarlar neyi savunuyo anlamış değilim arkadaşlar 27 yaşındayım 25 yaşına kadar bekardım. Yani evli ve bekar arasındaki farkı buradaki bütün evli arkadaşlar biliyolar ama hiç evlenmemiş kişiler sadece varsayım üstüne konuşurlar. Mesele temizlik, yemek meselesi değil, hayatınıza bi insan dahil etmiş olmanız. Ben eşimle 11 yıllık birlikteliğin ardından evlendim, evlenmedenn önce yemek temizlik bana bakardı annemin evinde de, 2 tane ayrı işte çalışıyodum, eşimi de adım gibi tanıyorum ama ona rağmen benim bile hayatım değişti, kaldı ki normal evimin 1 sokak altında oturuyorum, görünüşte her şey aynı ama hiç bi şey aynı değil. O yüzden önce deneyimleyin, sonra yorum yapın bence.
Bak bu konuda ben de cok dusunmusumdur acaba ne oluyor da eski samimiyet kayboluyor diye. Benim bazi tespitlerim var. Simdi bazi insanlar hayatlarinda kimseden deger gormemis oluyorlar, kimseden yogun ilgi ve alaka gormemis oluyorlar. Evlenince esleri deger verince bunlar kontes oluyor yani oyle zannediyorlarKK kadınları mutlu pazarlar hepinize.
Benim derdim birkaç günlük veya yeni bir şey değil, genel bir dert. Evlenen arkadaşlarımla eski samimiyeti bir türlü bulamıyorum. Hayır evlenince neler değişiyor onu da bilmiyorum. İllaki farklılaşıyor hayatlar ama bu neden samimiyetimize kadar yansıyor? Bekar ve evli ayrımı oluyor ister istemez. Hani öyle cinsel muhabbetleri de yaparız ben bekar olsam da, kendimizi kasmıyoruz yani.
"Bekarlar anlamaz" olayı yok bizde diyeyim daha doğru olur.
Biz öyle o bekarkan oğlan muhabbeti de yapmazdık o kadar sık, hadi desem bundan kaynaklanıyor, kocası olduğundan vs. ama alakası yok. Ne oluyor da bekar ve evli arkadaşlar arasına uçurum giriyor? En yakın arkadaşımla normal arkadaşlık aşamasına geriledik resmen bu da canımı sıkıyor. Bu konuda tez falan yazasım var hatta, acaba neden böyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?