- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Fotografa meraklıysan gökyüzü fotografları çekmeni öneririm. Ben gün batımı kovalardım ordan oraya kaç km yol yürüdügümü biliyorum daha güzel fotograf çekiyim diye. İnsanın bedeni yoruldukça daha az düşünmeye hali oluyor. İyi geliyor. İnsan yalnız da iyileşebiliyor boşver çok da mühim degil bazen arkadaş.Kesin donus yaptigimda gezeriz. :)
Yok bana iyi gelen biri. Ulke bile iyi gelmiyor . Arkadasim yok artik benim. Sifirdan basliyorum.
Sonra onlara muhtaç kalma daBen de evliyim ama istediğim saatte çıkar dönerim, eşim karışmaz ama bunu kimse bilmiyor, eşimi bahane ediyorum, tek izin günü beraber olalım diyor fln diyorumeski arkadaşlardan kurtulmak isteyebiliyor insan çok ayıp ama yapacak bi şey yok
Fotografa meraklıysan gökyüzü fotografları çekmeni öneririm. Ben gün batımı kovalardım ordan oraya kaç km yol yürüdügümü biliyorum daha güzel fotograf çekiyim diye. İnsanın bedeni yoruldukça daha az düşünmeye hali oluyor. İyi geliyor. İnsan yalnız da iyileşebiliyor boşver çok da mühim degil bazen arkadaş.
Teşekkür ederim. Sanada geçmiş olsun ozaman. Afiyette olsun :)Su an tek merakim dondurmaya , yemege:) Cok fazla disari cikmiyorum zaten fiziksel olarak da hastayim. Buraya giriyorum, sacma sacma tv programlari izliyorum. Bu da boyle bir surec ve boyle yasamaliyim. Sonrasini dusunurum.
Ben sadece eskiden cok toleransli davrandim insanlara. Onun cezasini da son dort senedir cekiyorum. O yuzden simdi kimseyi cekecek durumda degilim. Boyle de icimi dokmus oldum. Sana hayirli dogumlar dilerim.
Hihi sizi takip ediyorumAa benim kisisel iletim amaan zirt:)
İnsanların öncelikleri ve sorumlulukları değişiyor şadece öyle koca buldumcuk olduklarını düşünmüyorum hayat tarzı değiştiği için Planları eşleriyle oluyor genelde yani öncelik eşin oluyor ister istemez nasıl ailenle yaşarken önceliğin. Ailense evlenince bu değişiyor artık yuvası ve evi oluyor belki arkadaşına daha az vakit ayırmak zorunda kalıyor sizde değişti sanıyorsunuzKK kadınları mutlu pazarlar hepinize.
Benim derdim birkaç günlük veya yeni bir şey değil, genel bir dert. Evlenen arkadaşlarımla eski samimiyeti bir türlü bulamıyorum. Hayır evlenince neler değişiyor onu da bilmiyorum. İllaki farklılaşıyor hayatlar ama bu neden samimiyetimize kadar yansıyor? Bekar ve evli ayrımı oluyor ister istemez. Hani öyle cinsel muhabbetleri de yaparız ben bekar olsam da, kendimizi kasmıyoruz yani.
"Bekarlar anlamaz" olayı yok bizde diyeyim daha doğru olur.
Biz öyle o bekarkan oğlan muhabbeti de yapmazdık o kadar sık, hadi desem bundan kaynaklanıyor, kocası olduğundan vs. ama alakası yok. Ne oluyor da bekar ve evli arkadaşlar arasına uçurum giriyor? En yakın arkadaşımla normal arkadaşlık aşamasına geriledik resmen bu da canımı sıkıyor. Bu konuda tez falan yazasım var hatta, acaba neden böyle oluyor?
Öncelikler degişiyor da ondan. aklın kocanda oluyor,onu memnun etmekte oluyor. Diger konulara gecici bir isteksizlik oluyor,o da bekar arkadaşa yansıyor böyle işte. Bi yerden sonra da olaylara bakışın degişiyor, olgunlaştırıyo evlilik insanı ister istemez. Hayat okulunda staj yapmak gibi bişey. Bekarların seni anlamadıgını düşünüyosun.Mesafeler baş gösteriyo snra...KK kadınları mutlu pazarlar hepinize.
Benim derdim birkaç günlük veya yeni bir şey değil, genel bir dert. Evlenen arkadaşlarımla eski samimiyeti bir türlü bulamıyorum. Hayır evlenince neler değişiyor onu da bilmiyorum. İllaki farklılaşıyor hayatlar ama bu neden samimiyetimize kadar yansıyor? Bekar ve evli ayrımı oluyor ister istemez. Hani öyle cinsel muhabbetleri de yaparız ben bekar olsam da, kendimizi kasmıyoruz yani.
"Bekarlar anlamaz" olayı yok bizde diyeyim daha doğru olur.
Biz öyle o bekarkan oğlan muhabbeti de yapmazdık o kadar sık, hadi desem bundan kaynaklanıyor, kocası olduğundan vs. ama alakası yok. Ne oluyor da bekar ve evli arkadaşlar arasına uçurum giriyor? En yakın arkadaşımla normal arkadaşlık aşamasına geriledik resmen bu da canımı sıkıyor. Bu konuda tez falan yazasım var hatta, acaba neden böyle oluyor?
Tatlı kuzum sadece bekar arkadaşlarımı kastetmedim, evli bekar ayırmıyorum. Haftasonumu kardeşimle, annemle yada eşimle geçirmek daha zevkli geliyor artıkSonra onlara muhtaç kalma da
Tatlı kuzum ne ??pardon tanışıyor muyuz ??Tatlı kuzum sadece bekar arkadaşlarımı kastetmedim, evli bekar ayırmıyorum. Haftasonumu kardeşimle, annemle yada eşimle geçirmek daha zevkli geliyor artık
Yorma kendini ya anlamazlar ..birey olamıyorlar ki ne beklersin ..Bence kocamı mutlu edeyim
Temizliği, yemeyi ben yapayım gibi kalıp düşünceleriniz olmasa dert etmezsiniz
Bir gün de o yapsın temizliği, yemeği
Eline mi yapışır
Erkekler halısaha maçına, iki tek atmaya giderken ev pis, çocuk ağlıyor diye düşünmüyor
Hayat müşterek demişler
Siz kendinizi ezdirmeye izin verirseniz, ezerler
Ama bence istemiyorsunuz
Çok mühim geliyor
Çok sevdiğim bir söz görmüştüm
Bizim ülkemizde kadınlar Ali'nin kızından Veli'nin karısına terfi ederler
Ama asla Ayşe Hanım olmazlar, kendileri, birey olarak olmazlar
Şu konudaki bazı yorumlar bunun en iyi göstergesi bence
Ben hiç görmedim diyemem, böyle insanlar da var görüyorum da. Ama öte yandan evet, her evlenenin artık evliyim sizle işim olmaz diye düşündüğü fikrini ben de abartı buluyorum. İnsanların önceliği değiştikçe sorumluluğu arttıkça birbirinden kopabiliyor eskisi gibi laylaylom hayat olmuyor, konuşulan konular farklılaşıyor normal buluyorum bunu. Sadece evlilik çocuk da değil yoğun iş hayatı, yoğun dersler artık her neyse hepsi buna sebep oluyor.Burada anlatıldığı gibi ben hic bekarken Hih iste koca buldum artik sizinle isim olmaz moduna giren evliler gormedim. Boyle evli arkadaslarim da olmadı.
Koca bulanlar uzaya mi çıkıyormuş
Bence kocamı mutlu edeyim
Temizliği, yemeyi ben yapayım gibi kalıp düşünceleriniz olmasa dert etmezsiniz
Bir gün de o yapsın temizliği, yemeği
Eline mi yapışır
Erkekler halısaha maçına, iki tek atmaya giderken ev pis, çocuk ağlıyor diye düşünmüyor
Hayat müşterek demişler
Siz kendinizi ezdirmeye izin verirseniz, ezerler
Ama bence istemiyorsunuz
Çok mühim geliyor
Çok sevdiğim bir söz görmüştüm
Bizim ülkemizde kadınlar Ali'nin kızından Veli'nin karısına terfi ederler
Ama asla Ayşe Hanım olmazlar, kendileri, birey olarak olmazlar
Şu konudaki bazı yorumlar bunun en iyi göstergesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?