- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Böyle şeyler de zorla olmuyor ki be arkadaşım, yakınlık eskisi gibi değilse siz de yakın olacağınız başka dostlar bulun boşverin. Hiç sevmem samimiyetsiz dostluğu.2 ayda 1 kez görüşüyoruz onda da muhabbet-samimiyet yok. Benim şikayetim sıklığı değil kalitesi genel olarak. Eskisi gibi yakınlık yok ondan şikayetçiyim.
evlilikle ilgisi var çünkü kendisinin muhabbeti çekilmiyor. Koca-ev vs muhabbetini bekar olan herkes sıkıcı bulur.yakınlık yoksa bunun evlenmeyle alakası yok o zaman, demek ki aranızdaki bağ kuvvetli değilmiş.
Valla buluştuğumda ben konuşmamaya gayret ederim anlat evlilik Nasıl derler sorarlarda sorarlar arkadaşlarım:) Merak ediyorlar evliliği yoksa herkesin evi kocası ailesi kendineÖyle elbette ama ayda bir kere buluştuğunuz bir arkadaşınızla 3 saat kocadan-evden-kvden bağımsız muhabbet etmek zor mu ki? Bunu algılayamıyorum şuan. Bekarım diyedir belki
E siz de arkadaşınıza yeri geliyor derdinizden bahsediyorsunuz aslında aynı şey. Onun da dertli oldugu konuşmak istedigi konu o olabilir,ki en yakın arkadaşsa özellikle. Eminim eskiden de derdi olunca size anlatıyordur onun gibi düşününEee konusulan konular da evlilik dogrultusunda gelisiyor.
BDV ye bak , cogu kaynana - kp -elti - gorumce konulari.
Haklisin, midem bulaniyor demeyeyim de, o tur konular bana da sıkıcı geliyor. Hosuma gitse ben de evlenirdim degil mi :)
+1 aynen. Böyle bişey de var. Skkıcı geliyor. evli olana da bekarın muhabbeti sıkıcı geliyor mudur acaba?evlilikle ilgisi var çünkü kendisinin muhabbeti çekilmiyor. Koca-ev vs muhabbetini bekar olan herkes sıkıcı bulur.
E siz de arkadaşınıza yeri geliyor derdinizden bahsediyorsunuz aslında aynı şey. Onun da dertli oldugu konuşmak istedigi konu o olabilir,ki en yakın arkadaşsa özellikle. Eminim eskiden de derdi olunca size anlatıyordur onun gibi düşünün
Mesela işte buyüzden ben arkadaşlarıma dert anlatmayı bıraktım ilk günden beri hiçbir derdimi anlatmıyorum sadece onu dinliyorum akıl veriyorum güzel telkinlerde bulunuyorum kendini güçlü hissetsin diye o iyi olsun diye ugraşıyorum. Nasıl oldugumu sorarsa da hiç düşünmeden iyi işte aynı bildigin gibi diyorum. Mutsuz muyum hayır ama benim de arkadaşımla paylaşmak istedigim dertlerim oluyor. Sonra diyorum kendime" aman sıkılır şimdi dinlemek istemez ne yapacak benim dertlerimi" susuyorum, üzülüyorum, bana iyi gelmedigini düşünmeye başlıyorum. Ve ben bana iyi gelmeyen seylerden uzak kalıyorum.evlilikle ilgisi var çünkü kendisinin muhabbeti çekilmiyor. Koca-ev vs muhabbetini bekar olan herkes sıkıcı bulur.
Evli yada degil ne önemi var ki beni dinliyor yada dinlemiyor şeklinde değerlendirebilirsiniz karşınızdakini. Yani arkadaşınız tahamülsüzleşmiş olabilir. Herzaman dert duvarı olamazsınız tabi. Ama sizi dinlemiyor olması sadece evli olmasıyla alakalı degil. Evet arkadaşınız bazı nedenlerle degişmiş.Ben cok dertlerimden bahsetmem. Daha cok dinleyici taraftaydim eskiden ama artik onu da yapmiyorum.
Depresyondayim beni anlayan bir kisi bile yok ya da konusacagim. Depresyondan ciktiktan sonra dert mi dinleyecegim. Oturup duvara bakmak daha iyi benim icin.
Evli yada degil ne önemi var ki beni dinliyor yada dinlemiyor şeklinde değerlendirebilirsiniz karşınızdakini. Yani arkadaşınız tahamülsüzleşmiş olabilir. Herzaman dert duvarı olamazsınız tabi. Ama sizi dinlemiyor olması sadece evli olmasıyla alakalı degil. Evet arkadaşınız bazı nedenlerle degişmiş.
Lucky burda olaydın seve seve müze gezerdim senle var ya :) benim de etrafımda tiyatroya müzeye gidecek adam yok iyi miBen evli bekar diye ayirmiyorum zaten. Bekarlarin da gundemi evde kaldim, koca bulamadim blah blah.
Ben arkadasimla bulustugumda dert dinlemek istemiyorum. Sinemaya gitmek istiyorum mesela, tiyatro , muze , sehir disi gezileri ama giderken de bu sohbetleri duymak bayiyor . O yuzden tek basima daha iyiyim.
Size iyi gelen insanlarla yakın olun. Bencede gezerken eglenirken sürekli dert dinlemek nanasız. Yada arkadaşınıza bugün bi degişiklik yapalım. Hadi gel şurayı gezelim ama hayatımızdaki herseyi bir kenara bırakalım sadece eglenelim vs diyin.Ben evli bekar diye ayirmiyorum zaten. Bekarlarin da gundemi evde kaldim, koca bulamadim blah blah.
Ben arkadasimla bulustugumda dert dinlemek istemiyorum. Sinemaya gitmek istiyorum mesela, tiyatro , muze , sehir disi gezileri ama giderken de bu sohbetleri duymak bayiyor . O yuzden tek basima daha iyiyim.
Lucky burda olaydın seve seve müze gezerdim senle var ya :) benim de etrafımda tiyatroya müzeye gidecek adam yok iyi mi
Size iyi gelen insanlarla yakın olun. Bencede gezerken eglenirken sürekli dert dinlemek nanasız. Yada arkadaşınıza bugün bi degişiklik yapalım. Hadi gel şurayı gezelim ama hayatımızdaki herseyi bir kenara bırakalım sadece eglenelim vs diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?