ay öyle mi acaba? kocasını falan anlatmaz pek aslında ama bilmiyorum ki sorunun kaynağı ne.Görmemişin kocası olmuş modu.
Öyle muhakkak ama buluştuğumuzda bari eskisi gibi olalım, değil mi? bu da olmuyor ki. Ev-koca-kv muhabbetinden midem bulanıyor resmen bir noktadan sonra. Sonra benim dertlerime "seninki dert mi" moduna giriyorlar aman ne bileyim çok can sıkıcı.Evli arkadaslarin oncelikleri degisiyor ondan.
Kalk kahve icelim desen ben gelirim cok acil bir isim yoksa ama onlar her seyi cocuklarina ya da eslerine gore planliyorlar.
Öyle muhakkak ama buluştuğumuzda bari eskisi gibi olalım, değil mi? bu da olmuyor ki. Ev-koca-kv muhabbetinden midem bulanıyor resmen bir noktadan sonra. Sonra benim dertlerime "seninki dert mi" moduna giriyorlar aman ne bileyim çok can sıkıcı.
Evet o durum da başka bir handikap. Mesela istediğin vakitte mesaj atamıyorsun, arayamıyorsun.Ben de bekar arkadaslarimin artik beni aramamasindan sikayetciyim :)
Aradiklarinda kusura bakma musait olmazsin belki diye arayamiyoruz diyorlar. Konusmalarindan da cekindiklerini hissediyorum.
Ben bekarken evli arkadaslarimla gorusuyordum ama.
Allah'tan çoğu eski arkadaslarim evlendi de onlarla rahat görüşüyoruz.
Orası öyle ama kaliteli zaman diye bir şey var. Mesela 3 saat buluşsak 3 saat kocasından bahsetmesin bir zahmet kimse. Ne olacak 3 saatte mesela hiç adını anmasa? Bunu anlamıyorum, belki de evli olunca ben de böyle olurum bilmiyoırum.Öncelik değişiyor...
farklı bir hayat yaşıyorsun evlenince.
Etrafinda 3vli olanlara bak arkadaşları ile ne kadar süre zaman geçirebiliyorlar ki...
Öyle elbette ama ayda bir kere buluştuğunuz bir arkadaşınızla 3 saat kocadan-evden-kvden bağımsız muhabbet etmek zor mu ki? Bunu algılayamıyorum şuan. Bekarım diyedir belkiAynısını ben evlendiğim Zaman çok yakın arkadaşım Dedi.Evlenince seni de görürüz telaşeden dedim kendisi şuan evli degil yeni sevgili buldu sadece kavga ettiğinde akıl almak için arıyor:) Demek ki çoğu kişi değişiyor.Ya da çevreye bağlı benim görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi evlendi zaten şuan evlenmeyen de geçimsiz olan arkadaşlarımdı.Hayat amaçları farklı olduğundan oluyor malesef.Çünkü ailene bile Zaman ayıramıyorsun.Sorumluluklar evlenince daha fazla oluyor.Mücadeleler...Öncelik eş çoluk çocuk olmalı tabiki.Çünkü o arkadaşlarında evlendiğinde öncelik biz olmayacağız onlarında eşleri çocukları önde gelecek.Doğanın kanunu.
Iste durum böyle olunca sanki evliler aramiyor gibi anlasiliyor. Oysa karsidakinde de bu tür cekinceler oluyor.Evet o durum da başka bir handikap. Mesela istediğin vakitte mesaj atamıyorsun, arayamıyorsun.
elbette eş alacak o değil demek istediğim buluştuğumuzda da samimiyet yok :/Level atliyorlar
Saka bir yana arkadasin yerini es aliyor ,oncelikleri ve sorumluluklari degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?