O anda ne düşüneceğimizi bilemedikki,eşi hemen bizi güzel karşıladı,koştu fırına gitti,utandık adeta adamdan.Ama gidiş o gidiş oldu zaten.Bütün hepimiz düğününde koşturmuştuk onca,adamda bizden utandı eşi adınaDegisik bir tecrübe yasanmissin.
Ben olsam arkadaslarimi alip lokantaya giderdim heralde:)
İşin en ilgincide,arkadaş grubumuzun aileleri birbiriyle görüşüyordu.Bu yüzden düğünlerinden sonra sıra sıra evlerimizde en güzel şekilde ağırlamıştık.Burada bir söz okumuştum ve çok doğru buluyorum.3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen,arada kalan 2 kuruşa seni satar.Degisik bir tecrübe yasanmissin.
Ben olsam arkadaslarimi alip lokantaya giderdim heralde:)
. Ben buna pek katilmiyorum,yani herkes icin gecerli degil. Oncelikle evet evlenince degisim olmakta cunku oncelikler degisiyor. Bekarken surekli gorusuyorduk arkadaslarimla ama evlenince bu pek aza indi. Telefonlasmalar hala devam etmekte fakat hayatimda oncelik evliligim olmali,mesela arkadasimla bekarken bizde cinsellik hakkinda konusur merak ederdik. Simdi ben evliyim diye bana soruyorlar ve ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Sonucta bu benim özel hayatim degil mi kimseye anlatmak zorunda degilim. Zaten esiyle cinselligini anlatanda da akil yok zaten.Görmemişin kocası olmuş modu.
Kendi ailen kaçıncı planda yani annen baban kardesin, yanlis anlama meraktan sordum, işinden bile bahsetmiş onlardan bahsetmemissin de :)İnsanların hayatta öncelikleri değişebilir. Bekarken çok fazla gezerdim, artık çok dha az dışarı çıkıyorum. Eşim benimle vakit geçirmek istiyor, arkadaşlarının yanında sıkılıyor ve beni istiyor. Arkadaşlarıyla beraber buluşuyoruz öyle diyim. E ben de eşimle olmayı daha çok seviyorum ve aklım evde kalıyoe biliyorum kös kös evde oturuyor gelmemi bekliyor. Yapacak bir şey yok arkadaşlarımızla toplu görüşüyoruz. Bu sayede tanışan ve şuan nişanlanan birbirimizin arkadaşları var bu yönden iyi :)) Önceliğim ve mutlu olduğum yer eşim. Arkadaşlarım 3. Planda kaldı, 2. Plana işimi yerleştirdim çünkü. Telefonla görüşüyoruz ama mesajlaşıyoruz dışard vakit geçirme sıkıntı.
Kocasına aşkından mı bahsediyor , sorunlarından mı ?Orası öyle ama kaliteli zaman diye bir şey var. Mesela 3 saat buluşsak 3 saat kocasından bahsetmesin bir zahmet kimse. Ne olacak 3 saatte mesela hiç adını anmasa? Bunu anlamıyorum, belki de evli olunca ben de böyle olurum bilmiyoırum.
Yaş kaç ?Arkadasim evlense ben gorusmem. Kociş kociş çekemem hiç. En guzeli bekarlık. Mumkunse sevgilisi olan arkadaslarim da uzak olsun bana ilk tercihleri sevgilileri cunku
Kurtulmak dedin ne yazdığını bilmiyorsun galiba ..üslup sorunun var demek ki ..bağımı kopardım demek farklı ..sen direk bahane uydurup kurtulmaya çalışıyorum dedin ..ay neyse uğraşamıcam ben senin gibilerle ..evet senin gibi tiplerden vardı eskilerde hatırladım ..yoo agresif değilim eğleniyorum senle ..neyse kurtulmak istiyorum senden artık lütfen yorum yazma artık bana ..
Yok herkes herkesten kurtulabilir sıkıntı yok ..kurtulamıyorum demesine kızmıştım ..yediğim içtiğim bana değer veren insanlar için kurtulamıyorum demesi bana göre çok çirkin ..Tartışmanızı okudum. Karışıyorum üçüncü kişi olarak ama ben de evliyim, burada anlatılan tarzda yemek- temizlik yapmalıyım şeklinde bir evliliğim Yok.
Çoğu arkadaşımla da görüşüyorum en yakın arkadasım hala bekar. Yalnız, beni elektriğiyle negatiflige sürükleyen hayatımdan çıkarmak istediğim, bir türlü çıkaramadığım, sırtımda kambur olarak gördüğüm arkadas kisvesi altındaki "enerji emicileri" ben de meşgulüm artık bahanesiyle hayatımdan çıkarıyorum. Çıkardım.
Bu normal bir şey. Neden insanlara saldırdınız anlamıyorum. Cidden yazılarınızı daha sakin bir zamanınızda okumanızı tavsiye ederim. O zaman agresifliginizi daha iyi anlayacaksınız.
Evet benim kuzenim aynısını yaptı ..sözleniyormuş ben milletten duydum ..kendisinin söylemesini beklerdim .,ki ben saf herşeyimi anlatırdım ona ..yine başka bir arkadasım aynısını yaptı bana ..nişanını faceden gördüm ..ne bileyim ben onlara herşeyimi anlatırken onlar böyle önemli bir olayı saklamaları ., kendimi enayi gibi hissettim ..sonra curcuna bitti ..cicim ayları geçti tabi yazmaya başladılar ..amaç dert anlatmak rahatlamak ..beni sevdikleri için değil ..ben de yaşadım benzer durumlar ancak sonradan çözülüyor evlenince kız arkadaşlarını boşlayan dışlayan tipler kocalarıyla sorun yaşayınca yalnız kalıyorlar işte. sonra dertleniyorlar yalnızım vs diye. e sen istedin yalnız olmayı. kendin ettin kendin buldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?