Bekar olmak suç mu ?

yanlış alıntı.

zaten böyle düsündügünüz icin saldiriyorsunuz herhalde. bende o tarz kadinlari sevmem orasi ayri.
ama konu sahibinde öyle bir potansiyel görmüyorum.

Konu sahibine saldırmıyorum. Konuları komik dalga geçiyorsunuz deseniz evet doğru dalga geçiyorum derim de saldırmak yanlış tabir....

Henüz sevgilim bana onun adıyla hitap etmediğinden bence sorun yok

Kieve moskovaya taktınız yahu. Her milletin kendine ait bir güzelliği vardır bu kadar kompleksli olmaya gerek yok bence. Konu sahibine niye yüklendiniz anlamadım kadın çok güzelim herkes bana aşık falan demiyor. Ayıca hemcinslerini kezban diye aşağılayacak kadar cinsiyetçi bir dile sahip olmanız üzücü.

İçime su serptiniz. Kievi moskovayı gezmeden kendimize güzel demeyecekmişiz. Oldu demeyelim mutsuzluktan geberip gitsin herkes. Güzel değilim diye konu açanlara da kendini sev öğüdü verirler. Kadın yaşadığı olayı anlatmış kesin çirkinsin ego kasıyorsun demişler ben de gördüğüm için hayır gayet tatlı dedim hala üsteliyorlar yohh yoh çirkindir çirkin diye. Hey Allahım.

Tanımayı çok isterdim keşke gelse ve tanışsak
En ufak bir olumsuz yorumda
-Cınım ben tıp okuyorum yalnız
-Cınım fotomu gördün mü? cevapları alırdın. Bu arada o da fotosunu göstermişti ama sonra fake olduğu ortaya çıkmıştı galiba

En ufak bir olumsuz yorumda
-Cınım ben tıp okuyorum yalnız
-Cınım fotomu gördün mü? cevapları alırdın. Bu arada o da fotosunu göstermişti ama sonra fake olduğu ortaya çıkmıştı galiba
Kullanırım ben bunu, Canım sen benim profil fotomu gördün mü

Piraye hanfendi satırlarınızı okurken bir miktar kırıldım. Güzel olmak İçin illa Moskova’da mı yaşamak lazım

Acaba herkesin sizinle ilgilendiğini filan sürekli dile getiriyor musunuz bu arkadaşlarınızın yanında? Hep ilgi görüyor oluşunuzu, karşınıza çıkan tüm erkeklerin sizinle mutlaka evlenmek isteyişinden filan bahsettiniz mi hiç? Benim etrafımda sürekli erkeklerden ilgi gördüğünden bahseden, kendisine ilgi gösteren erkeklerin çok kısa sürede evlenmek istediğini vs. söyleyen biri olsaydı kendisinden uzak dururdum ve hayatımdaki insanı da muhakkak uzak tutmaya çalışırdım. Umarım bu tarz sıkıntılar yaşamazsınız bundan sonra. Böyle bir şey yaşadınız diye evlenmem gerekiyor diye düşünmeniz doğru olmaz sizin için. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum da insanlar bana güvenmiyor diye bir düşünebilirsiniz. Bir sebebi olmalı eşlerini, sevgililerini sizden uzak tutmak istemelerinin. Umarım iyi biriyle karşılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…