- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kız seni yerimolaylar olaylar deyip geçiyorum.
Benimkine bak misal nasil guzelim dimiKullanırım ben bunu, Canım sen benim profil fotomu gördün mü
Bi foto atsana be aşırı merak ettim. Bak bebek emziriyorum memem şişer meraktan ona göreVallahi hiç mütevazi olmayacağım. Birçok kişinin güzel bulduğu bir kadınım. Sizinle kapışalım bir gün. Bakalım hangimizi daha çok kıskanacaklar
Hiç görmedim ama sitenin en güzel kadınlarından biri bence,GeyikliGece
Yorumlarını okurken bile güzel seksi bir kadın canlanıyor gözümde
KullanKullanırım ben bunu, Canım sen benim profil fotomu gördün mü
kız sende bize mi itelemeye çalışıyorsun nedir bu çaba güzelse kendine güzel ne edekÖyle bir şey yok gayet tatlı bir kız bence siz hayal dünyanızda kurmuşsunuz.
Ay bi ara şişmesin diye aklıma gelen yiyeceği bulup yemeye çalışıyordum çeken bilirBi foto atsana be aşırı merak ettim. Bak bebek emziriyorum memem şişer meraktan ona göre
t
gerçek güzeller katılmaz o yarışmaya bacım, yoksa burda bile ne slavlar slovaklar var türkle evlenip kk ya üye olmuş, biri bile çıksa hepimizi pert eder, görmeden biliyorum bak, ama tenezzül etmezler, biz anca kompleksli boyali cüceleri oylarız kendi aramızda
Seni de çok merak ettim mememin şişmesi için 2. Neden al işte.. seri seri fotoğraf gönderin banaSlav kökenli bir kadin olarak, slavlari çok abartiyorsunuz. :) Cevrenizde gormediginizden renkli gozler, acik renk saclarla hepsi aşiri guzelmiş gibi geliyor "hepsi" asiri guzel degiller.
İnternette gordum Ukraynali bir kadin mesela Turkle evlenmiş. Kadina yapilan yorumlari gördüm şok oldum. "Heykeli dikilmeli, bu nasil guzellik, gorulmemiş guzellik" filan o kadar abartmislar ki, halbuki kiz normal bir kiz.
O kizin sacini, gozunu, tenini hafif koyu yapip sokağa salsan kimsenin dikkatini çekmez oysa. Gozunuzde çooook buyutuyorsunuz.
Ben de renkli gozluyum, doğal saç rengimi Turklerde pek göremezsiniz kolay kolay. Ama milletin kocasi benim adimi filan sayıklamiyor, kimseden oyle şey duymadim.
Piraye hanfendi satırlarınızı okurken bir miktar kırıldım. Güzel olmak İçin illa Moskova’da mı yaşamak lazım
Kral yorumdu teşekkürler efenim saygılarbunu söylemek ne haddime hemşire, lafım bizim memleketteki abazanların gazına gelip kendini dayanılmaz sanan , sonra da herkes beni kıskaniyuuuuur diye gezip milleti zan altında bırakan pigmelereydi...yoksa kimse çirkin değil ama dayanılmaz güzellik iddiası olana da göz var nizam var, azcık etrafınıza bakın , karakterinizi düzeltemeseniz de algınızı düzeltin bari derim yani
yok o sahiden alimlı bi hatun, yorumlarindan biliyorum onu, güzelim demeye gerek duymayacak güzellerden....gerçi bana haksız yere yardırıyor ama olsunSeni de çok merak ettim mememin şişmesi için 2. Neden al işte.. seri seri fotoğraf gönderin bana
S sassyassyy bence bıcır bıcır bi kızCok tesekkur ederim.
Ben de hic gormedim amaAstoria çok guzel, S sassyassyy tam benim tarzim gibi canlaniyor.
yok bacım sevmemek demeyelim de ununu elemiş eleğini asmış diyelimSlav kökenli bir kadin olarak, slavlari çok abartiyorsunuz. :) Cevrenizde gormediginizden renkli gozler, acik renk saclarla hepsi aşiri guzelmiş gibi geliyor "hepsi" asiri guzel degiller.
İnternette gordum Ukraynali bir kadin mesela Turkle evlenmiş. Kadina yapilan yorumlari gördüm şok oldum. "Heykeli dikilmeli, bu nasil guzellik, gorulmemiş guzellik" filan o kadar abartmislar ki, halbuki kiz normal bir kiz.
O kizin sacini, gozunu, tenini hafif koyu yapip sokağa salsan kimsenin dikkatini çekmez oysa. Gozunuzde çooook buyutuyorsunuz.
Ben de renkli gozluyum, doğal saç rengimi Turklerde pek göremezsiniz kolay kolay. Ama milletin kocasi benim adimi filan sayıklamiyor, kimseden oyle şey duymadim.
Ayrica kendinizi bu kadar sevmemeniz kotu.
Taş değil Kaya hissettim hemde Bilal’i Habeş gibi göğsümde. Saygılarımı sunar ve kaçarımCınımcı geyikçiler ve diğer konu dışı takımı saha dışına alınmamak için ne yapıyoruz ?
Geyik yapmıyoruz, başka üyelerin muhabbetini döndürmüyoruz, dalga geçmiyoruz, konuya yorum yazıyoruz
Cok tesekkur ederim.
Ben de hic gormedim amaAstoria çok guzel, S sassyassyy tam benim tarzim gibi canlaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?