• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Paranız var sanıyorum çıkın kamp yapan yürüyüşe çıkan organizasyon şirketleri var. Her insan oraya arkadaş edinmeye gidiyor size de faydası olur ve belki yeni insanlar tanıdıkça garip zihniyetleriz değişir.biri benim kocamın yüzüne hiç bakamazsa killanirdim ben asil

t

gerçek güzeller katılmaz o yarışmaya bacım, yoksa burda bile ne slavlar slovaklar var türkle evlenip kk ya üye olmuş, biri bile çıksa hepimizi pert eder, görmeden biliyorum bak, ama tenezzül etmezler, biz anca kompleksli boyali cüceleri oylarız kendi aramızda

Slav kökenli bir kadin olarak, slavlari çok abartiyorsunuz. :) Cevrenizde gormediginizden renkli gozler, acik renk saclarla hepsi aşiri guzelmiş gibi geliyor "hepsi" asiri guzel degiller.

İnternette gordum Ukraynali bir kadin mesela Turkle evlenmiş. Kadina yapilan yorumlari gördüm şok oldum. "Heykeli dikilmeli, bu nasil guzellik, gorulmemiş guzellik" filan o kadar abartmislar ki, halbuki kiz normal bir kiz.
O kizin sacini, gozunu, tenini hafif koyu yapip sokağa salsan kimsenin dikkatini çekmez oysa. Gozunuzde çooook buyutuyorsunuz.

Ben de renkli gozluyum, doğal saç rengimi Turklerde pek göremezsiniz kolay kolay. Ama milletin kocasi benim adimi filan sayıklamiyor, kimseden oyle şey duymadim. 🙄

Ayrica kendinizi bu kadar sevmemeniz kotu.

Slav kökenli bir kadin olarak, slavlari çok abartiyorsunuz. :) Cevrenizde gormediginizden renkli gozler, acik renk saclarla hepsi aşiri guzelmiş gibi geliyor "hepsi" asiri guzel degiller.

İnternette gordum Ukraynali bir kadin mesela Turkle evlenmiş. Kadina yapilan yorumlari gördüm şok oldum. "Heykeli dikilmeli, bu nasil guzellik, gorulmemiş guzellik" filan o kadar abartmislar ki, halbuki kiz normal bir kiz.
O kizin sacini, gozunu, tenini hafif koyu yapip sokağa salsan kimsenin dikkatini çekmez oysa. Gozunuzde çooook buyutuyorsunuz.

Ben de renkli gozluyum, doğal saç rengimi Turklerde pek göremezsiniz kolay kolay. Ama milletin kocasi benim adimi filan sayıklamiyor, kimseden oyle şey duymadim. 🙄
Seni de çok merak ettim mememin şişmesi için 2. Neden al işte.. seri seri fotoğraf gönderin bana

Piraye hanfendi satırlarınızı okurken bir miktar kırıldım. Güzel olmak İçin illa Moskova’da mı yaşamak lazım :p

bunu söylemek ne haddime hemşire, lafım bizim memleketteki abazanların gazına gelip kendini dayanılmaz sanan , sonra da herkes beni kıskaniyuuuuur diye gezip milleti zan altında bırakan pigmelereydi...yoksa kimse çirkin değil ama dayanılmaz güzellik iddiası olana da göz var nizam var, azcık etrafınıza bakın , karakterinizi düzeltemeseniz de algınızı düzeltin bari derim yani

bunu söylemek ne haddime hemşire, lafım bizim memleketteki abazanların gazına gelip kendini dayanılmaz sanan , sonra da herkes beni kıskaniyuuuuur diye gezip milleti zan altında bırakan pigmelereydi...yoksa kimse çirkin değil ama dayanılmaz güzellik iddiası olana da göz var nizam var, azcık etrafınıza bakın , karakterinizi düzeltemeseniz de algınızı düzeltin bari derim yani
Kral yorumdu teşekkürler efenim saygılar :KK9:Hoppa

Prensens kuzum benim, bu yaşadıklarının sebebi bekarlık değil. Evet dediğin gibi sen de çok kıskanç olduğun için arkadaşlarının eş ya da sevgililerine daha mesafeli davranmak için çaba sarfediyosun, hanımlar da kıskanmasın diye. Ama herkes bizim kadar kıskanç değil canımın ici. Belki özellikle dikkat etme cabalarin rahatsiz etmiştir kizlari da. Rahat olsan mesela kıskanılacak bir durum yok diye dusunup özellikle çabalama mesela göz göze gelmemek için.
Bir de senin bu kiskancliginin eski nişanlın değil daha önceki iliskilerinde yasadiklarin olduklarini düşünüyorum. Terapi falan denesen.
Hanımlar ayrıca evet prenses gayet güzel bir kız. Yüz olarak da fizik olarak da tarz olarak donup kendisine baktırır. Anlattığı olaylar da uydurma değildir. Prenses sadece kıskanç ve diğer kızlar da onun gibiyse diye düşünüp muhtemelen yakın arkadaslarinin eşlerinden özellikle uzak duruyor. Insanlara da bu tuhaf geliyordur.

Seni de çok merak ettim mememin şişmesi için 2. Neden al işte.. seri seri fotoğraf gönderin bana
yok o sahiden alimlı bi hatun, yorumlarindan biliyorum onu, güzelim demeye gerek duymayacak güzellerden....gerçi bana haksız yere yardırıyor ama olsun:dondurma:

Ayrica kendinizi bu kadar sevmemeniz kotu.
yok bacım sevmemek demeyelim de ununu elemiş eleğini asmış diyelim :KK76:estetik algıları objektif olabilecek kadar doymuş diyelim, Kiev de bile hayranlarım vardı hey gidi heyyyyy:rolleyes:dermişim, diyelim

Cınımcı geyikçiler ve diğer konu dışı takımı saha dışına alınmamak için ne yapıyoruz ?
Geyik yapmıyoruz, başka üyelerin muhabbetini döndürmüyoruz, dalga geçmiyoruz, konuya yorum yazıyoruzHoppa
Taş değil Kaya hissettim hemde Bilal’i Habeş gibi göğsümde. Saygılarımı sunar ve kaçarım Hoppa

Back