• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Aynı kişiyi mi gördük? Tamam çirkin değil ama ortalama bir kız yani. Bu arada gördüğüm resimde de bayağı kıpkırmızı ruj vardı, sizin deyiminizle boyalıydı. Başka birini mi gördüm acaba o_O

Ben eski nisanlisiyla bir resmini gormustum ve bana gorede ortalama bir kiz. Konu sahibi acik acik hic herkez bana asik cok guzel demiyor ama yazdiklarinin alt metinde hep bu var, ne kadar inkar etsede.

Etrafindaki bircok kadin kendisine boyle davraniyorsa kendine donup bakmali demekki yanlis sinyaller veriyor. Is arkadasi esine kiz kardesine falan konu sahibinin adiyla hitap ediyormus surekli bunada hic inanmadim. Aklini peynir ekmekle yemeyen demenz olmayan bir adam bunu yapmaz.

Konuda çirkinlik kompleksi yaşarkene ben çok güzelim ispati niteliğinde deliller yaratıldığını görüyorum.... (Delilleri karartmayalım lütfen ):KK20:

Burnuma içten içe çok çirkin olduğumu biliyorum ama dünyanın en güzel kadını ben olsam başıma bunlar gelirdi denilerekten sanal bir dünya yaratıldığı kokusu geliyor....:silah:

Yapmayın böyle şeyler .Çirkin dişi yoktur. Az makyaj az estetik vardır...
:21::21:

valla arkadaslar dalgaya vurmus ama benzer seyler yasadigim icin bana hic de komik gelmedi.

evlensem de yerim yurdum belli olsa diye canimin sikildigi cok olmustur.
ben bazi kadinlarin sacmaliklari haricinde erkeklerden de dertliyim. yapisiyorlar resmen.
evlensem de kurtulsam moduna girdigim cok olmustur..

gerci kk konulari aklima geldikce evlenince de bu dertler bitmez sanirim ..sirf baskalarinin manyakliklari yüzünden de evlenilmez sonucta

cok sükür benim yinede akli selim kiz arkadaslarim var. sevgilisinin numarasini acil durumlar icin bana güvenerek veren veya sevgilisiyle esiyle birlikte takildigimiz vs.
seninde iki üc böyle kiz arkadasin olsa yeterli dir konu sahibi. geri kalanlardan uzak durmali.

hersey de dis görünüs degil ayrica.
bukadar dar kapasiteli insanlarla arkadaslik edilmez zaten..

güzeliz de neye yariyor.. insanin bahti güzel olsun demisler dogru demisler

bana yüz modelligi yap diyen cok kisi olmustur mesela. napcam yüz modelligini yahu.. anne olmak istiyorum benn :KK43:

Bekar kadınlar olarak hepimiz zor şeyler yaşıyoruz. En basiti bırakın bekar erkekleri evli erkekler bile asılmaya çalışıyor.

En yakın kız arkadaşlar sevgili ya da eşini kıskanıyor. Oluyor yani ama kendi kız kardeşinizi sevgilinizden kıskanıp bana herkes aşık moduna giren bir tipseniz de ya aklınızdan zorunuz vardır ya da çirkinsinizdir komplekse girip sanal bir dünya yaratıyorsunuzdur.

Konuda çirkinlik kompleksi yaşarkene ben çok güzelim ispati niteliğinde deliller yaratıldığını görüyorum.... (Delilleri karartmayalım lütfen ):KK20:

Burnuma içten içe çok çirkin olduğumu biliyorum ama dünyanın en güzel kadını ben olsam başıma bunlar gelirdi denilerekten sanal bir dünya yaratıldığı kokusu geliyor....:silah:

Yapmayın böyle şeyler .Çirkin dişi yoktur. Az makyaj az estetik vardır...
:21::21:
Öyle bir şey yok gayet tatlı bir kız bence siz hayal dünyanızda kurmuşsunuz.

Bekar kadınlar olarak hepimiz zor şeyler yaşıyoruz. En basiti bırakın bekar erkekleri evli erkekler bile asılmaya çalışıyor.

En yakın kız arkadaşlar sevgili ya da eşini kıskanıyor. Oluyor yani ama kendi kız kardeşinizi sevgilinizden kıskanıp bana herkes aşık moduna giren bir tipseniz de ya aklınızdan zorunuz vardır ya da çirkinsinizdir komplekse girip sanal bir dünya yaratıyorsunuzdur.

bilemiyorum ben kendi adima konustum ve olabilir dedim kendi yasantimdan yola cikarak.
var yani yasaniyor.

hem bence bu kizin fazla üzerine gidiliyor..

kismetleri cokmus görüstügü adaylar oluyormus ?
anormal birsey degil ki bu ?
herkes bana asik demiyor.
benim bakis acima göre yeni tanistigi kisiler hakkinda konular aciyor fikir alisverisi yapmak istiyor.
bu demek degilki yedi yirmidört herkes pesinde.
benimde cok kismetlerim oluyor tanismak isteyen oluyor. cogu genc kizin oluyordur yani.
hepimiz her aday icin ayri konu acsak konu sahibiyle kapisiriz herhalde..

bence konu sahibinin sürekli yeni adaylari olmasina inanamayan ve kendileri bu yüzden komplekse giren kadinlar var burda :KK51:

Ben gördüm çok tatlı naif bir yüzü var ve doğal güzel. Öyle her yeri boyalı dolgulu biri değil ve tam erkeklerin istediği gibi masum duruyor şeker biri
cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz

bilemiyorum ben kendi adima konustum ve olabilir dedim kendi yasantimdan yola cikarak.
var yani yasaniyor.

hem bence bu kizin fazla üzerine gidiliyor..

kismetleri cokmus görüstügü adaylar oluyormus ?
anormal birsey degil ki bu ?
herkes bana asik demiyor.
benim bakis acima göre yeni tanistigi kisiler hakkinda konular aciyor fikir alisverisi yapmak istiyor.
bu demek degilki yedi yirmidört herkes pesinde.
benimde cok kismetlerim oluyor tanismak isteyen oluyor. cogu genc kizin oluyordur yani.
hepimiz her aday icin ayri konu acsak konu sahibiyle kapisiriz herhalde..

bence konu sahibinin sürekli yeni adaylari olmasina inanamayan ve kendileri bu yüzden komplekse giren kadinlar var burda :KK51:
Tanışmak isteyen değil de daha tanımadan herkes evlenmek istiyor sözde :D O kısmı baya komik. Ya kafalıyorlar, ya da evlenebilecekleri hiçbir aday yok, konu sahibini görünce hemen evlenelim diye tutturuyorlar.

Kendi arkadaşından dahi kocasını kıskanan kadınlar nasıl yaşıyor çok merak ediyorum. Arkadaşından kıskanan insan, sokaktaki alelade biriyle kocası hasbelkader göz göze gelse ya kendini ya kocasını keser sanırım. Bu tarz çirkin şeyleri benim kafam almıyor. Bu insanlar bir zahmet partnerleriyle kendilerini camsız penceresiz bir odaya kapatıp hayatlarını orada tamamlasınlar.

Karşı tarafa yapılan çok çirkin bir itham. Senin benim eşimde, sevgilimde her an gözün olabilir, benim eşim de öyle kansız hemen sana meyledebilir. En iyisi siz hiç görüşmeyin diyor.

Ben böyle muameleye maruz kalsam o arkadaşın yüzüne bakmam. Böyle bir şeyi bana nasıl yakıştırır diye düşünürüm.

Derdini anlattığında bile vuracak yer arayan hemcinslerin varken işin çok zor.Hiç bunları dert etme herkes kendi kalitesine göre düşünür ve davranır. Ben kimseyle görüşmem mesela,kafam mis! Ne uğraşıcam basit insanların basit düşünceleriyle tavırlarıyla. Yalnızlık çok güzel kimse kıskanamıyor,kimse kötü hissettiremiyor. Ve ayrıca bazı insanların enerjisi belli olayları çok çeker. Sende de öyle olmuş. Evet bekarlık suç,dul olmak duble suç. Kadın olmak suç dicem ama hemcinslerimiz asıl aktörler olunca bu teori baştan çöküyor.

cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz

ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.

nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.

alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.

ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..

konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen :D

benim bir kuzenim var cokta samimiydik birlikte büyudük ayni yatakta uyuduk ayni kiyafetleri giydik vs. sonra yaslarimiz buyudukce bu kuzenim de bir tuhaflik olmaya başladi.
alakasiz ortamda tanistigim bir erkek arkadasim oluyor mesela sonra bunlar tanisiyorlar ben o erkek arkadastan ayriliyorum ,arkasindan hop kuzenden bir yorum o bence zaten benden hoşlanmısti kac kez goz goze geldi benimle masada diyor.
sonra baska arkadaslariyla bir yere gidiyorlar herkesin gozu benim uzerimdeydi butun arkadaslarim cok kiskandi beni cekemediler diyor.
bir kiz arkadasi sevgili yapiyor o cocuk benden hoslaniyo beni seviyo bana yakinlasmak icin onu kullaniyor diyo vs. kizda boyle herkes beni seviyor herkes beni begeniyor beni kiskaniyor dusuncesi vardi.
simdi herkes evlendi coluga cocuga karisti kendisini hala cok sevdigim kuzenim 40 yasina geldi hala askindan olen kimseyle evlenemedi (evlenmek cok matah bisey degil ama insan nasil kendisine bu kadar cok asik insan varken ve bukadar evlenmek isterken bekar kalabilir dimi)
bu tavirlari yuzunden butun arkadaslarini kaybetti beni kendinden uzaklastirdi.
gecenlerde yolda karsilastik biriyle konusuyordu
sonra konustugu adam yanimizdan ayrildi kendi is yerinin yanindaki dukkani isleten esnaf bir bey kendisini ben yillardir tanirim annemin komsusu adam evli 3 cocuklu bir adam
buda benle evlenmek istiyor dedi.
icimden yuh dedim ama kendisine bisey demedim bunu niye anlattim bana tavirlariniz cok tanidik geldi
eski konularinizida bildigim icin
biraz kendinize sorun neden diye
karsi tarafi yadirgamak disinda baska bir yol deneyin baska acilardan bakin birde.

Tanışmak isteyen değil de daha tanımadan herkes evlenmek istiyor sözde :KK70: O kısmı baya komik. Ya kafalıyorlar, ya da evlenebilecekleri hiçbir aday yok, konu sahibini görünce hemen evlenelim diye tutturuyorlar.

e iyi ama evlilik amacli tanisma diye bir olay var?
veya konu sahibi kendisi o gözle baktigi icin öyle yorumluyor. veya o amaci karsilikli belirleyerek görüsme devam ediyor (tam konularini bilmiyorum) .
böyle bir kizin da niye bukadar üzerine gidilir anlamiyorum.. yani iyi niyetli ve saf geldi bana baya.

Güzellik başa bela işte napicaksin evlenmeden rahat yok sana, erkeklerin aklini aliyorsun. Adam herkese senin isminle seslenmeye başlamış, divane resmen 😬
Ya bu kizin ozguveni beni benden aliyor. 🤣 Hayir gecenlerde ifsa oldu.. Forumdan bir cok kisi yolda gorse kendisini tanir muhtemelen. O olaydan sonra uyeligi kapatip gitmistir dedim de yok. Hala herkes ona asik, herkes divane.. 😂

veya konu sahibi kendisi o gözle baktigi icin öyle yorumluyor. veya o amaci karsilikli belirleyerek görüsme devam ediyor (tam konularini bilmiyorum) .
böyle bir kizin da niye bukadar üzerine gidilir anlamiyorum.. yani iyi niyetli ve saf geldi bana baya.
Evlilik amacıyla tanışma olur elbette. Ama yolda selam veren ‘ benimle evlenmek istiyor’ havasıyla açıyor konularını. Son nişanlısından itibaren tüm konularını okudum.

Herkese mavi boncuk dağıtması ve her karşı cinsi ‘koca adayı’ görmesiyle ilgili çok yorum yapıldı. Güzellikle de çok anlatan oldu. Bu kafa yapısıyla sağlıksız bir evlilik yapacağını da söyleyen çok oldu. Hâlâ pazardan elma seçer gibi “doktor duruyor, sanırım onunla evleneceğim” yazıyor 🤦🏼‍♀️. Mağazadan t-shirt seçer gibi “evleneyim de beni dışlamazlar” diyor 🤦🏼‍♀️

t

gerçek güzeller katılmaz o yarışmaya bacım, yoksa burda bile ne slavlar slovaklar var türkle evlenip kk ya üye olmuş, biri bile çıksa hepimizi pert eder, görmeden biliyorum bak, ama tenezzül etmezler, biz anca kompleksli boyali cüceleri oylarız kendi aramızda
Hiç görmedim ama sitenin en güzel kadınlarından biri bence, GeyikliGece GeyikliGece
Yorumlarını okurken bile güzel seksi bir kadın canlanıyor gözümde 😂😂

Tamamen kendi yorumuma göre yazacağım, Konu sahibi erkek bile olabilir belki bilemiyorum, birkaç kişiye fotoğraf göndermiş ama başkasının fotoğrafını da bulup atmak zor değil. Ben de eski konularını çok bilmiyorum, birkaç göz gezdirdim lakin methini duydum desem tam olur. Sanırım hemen her konusunun alt metni herkes beni beğeniyor, kıskanıyormuş. Bu olabilir tabii bunda sorun yok, burada eminim bekar veya evli bir çoğumuz güzeldir ve beğeneni vardır. Ancak sorun şu bence, konu sahibinin konularına gelen yorumlar benzer olduğu halde ısrarla aynı tarzda konu açıyor olması. Yani insanların çoğunlukla tiye aldığını bile bile bir insan neden aynı tarzda konular açar ki? Bana açıkçası konu sahibi bayağı dalga geçiyor gibi geliyor. İnsanları bu tarz konularla yer yer kışkırtmak ve tepki çekmek hoşuna gidiyor gibi.

ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.

nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.

alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.

ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..

konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen :KK70:

Hayatta en nefret ettiğim şey kendimi övmek ve birinin beni övmesidir. Ama kusura bakmayın da kız arkadaşlarımın ile volvo gibi hatun diye telefona kaydettiği biriyim. Girmediğim derslere not veren üniv hocalarım mı olmadı yoksa çıkma teklif eden başhekimler mi olmadı.

Kalkıpta şuraya bir kere onu mu seçsem bunu mu diye konu açtığımı hatırlamıyorum.
Hiç Kimse dünyanın merkezi değil. ...
Kimsenin konu sahibini kıskandığı falan da yok buna emin olun. Onun dünyası bir değişik dünyadaki tek dişi benim modunda. bizim tepkimiz ona...

Back