• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Tamamen kendi yorumuma göre yazacağım, Konu sahibi erkek bile olabilir belki bilemiyorum, birkaç kişiye fotoğraf göndermiş ama başkasının fotoğrafını da bulup atmak zor değil. Ben de eski konularını çok bilmiyorum, birkaç göz gezdirdim lakin methini duydum desem tam olur. Sanırım hemen her konusunun alt metni herkes beni beğeniyor, kıskanıyormuş. Bu olabilir tabii bunda sorun yok, burada eminim bekar veya evli bir çoğumuz güzeldir ve beğeneni vardır. Ancak sorun şu bence, konu sahibinin konularına gelen yorumlar benzer olduğu halde ısrarla aynı tarzda konu açıyor olması. Yani insanların çoğunlukla tiye aldığını bile bile bir insan neden aynı tarzda konular açar ki? Bana açıkçası konu sahibi bayağı dalga geçiyor gibi geliyor. İnsanları bu tarz konularla yer yer kışkırtmak ve tepki çekmek hoşuna gidiyor gibi.

yanlış alıntı.

zaten böyle düsündügünüz icin saldiriyorsunuz herhalde. bende o tarz kadinlari sevmem orasi ayri.
ama konu sahibinde öyle bir potansiyel görmüyorum.

Konu sahibine saldırmıyorum. Konuları komik dalga geçiyorsunuz deseniz evet doğru dalga geçiyorum derim de saldırmak yanlış tabir....

Henüz sevgilim bana onun adıyla hitap etmediğinden bence sorun yok :KK6::KK6:

cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz
Kieve moskovaya taktınız yahu. Her milletin kendine ait bir güzelliği vardır bu kadar kompleksli olmaya gerek yok bence. Konu sahibine niye yüklendiniz anlamadım kadın çok güzelim herkes bana aşık falan demiyor. Ayıca hemcinslerini kezban diye aşağılayacak kadar cinsiyetçi bir dile sahip olmanız üzücü.

ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.

nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.

alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.

ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..

konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen :KK70:
İçime su serptiniz. Kievi moskovayı gezmeden kendimize güzel demeyecekmişiz. Oldu demeyelim mutsuzluktan geberip gitsin herkes. Güzel değilim diye konu açanlara da kendini sev öğüdü verirler. Kadın yaşadığı olayı anlatmış kesin çirkinsin ego kasıyorsun demişler ben de gördüğüm için hayır gayet tatlı dedim hala üsteliyorlar yohh yoh çirkindir çirkin diye. Hey Allahım.

Tanımayı çok isterdim keşke gelse ve tanışsak 🤣
En ufak bir olumsuz yorumda
-Cınım ben tıp okuyorum yalnız 😂
-Cınım fotomu gördün mü? cevapları alırdın. Bu arada o da fotosunu göstermişti ama sonra fake olduğu ortaya çıkmıştı galiba 😂

En ufak bir olumsuz yorumda
-Cınım ben tıp okuyorum yalnız 😂
-Cınım fotomu gördün mü? cevapları alırdın. Bu arada o da fotosunu göstermişti ama sonra fake olduğu ortaya çıkmıştı galiba 😂
Kullanırım ben bunu, Canım sen benim profil fotomu gördün mü 🤣

cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz
Piraye hanfendi satırlarınızı okurken bir miktar kırıldım. Güzel olmak İçin illa Moskova’da mı yaşamak lazım :P

Acaba herkesin sizinle ilgilendiğini filan sürekli dile getiriyor musunuz bu arkadaşlarınızın yanında? Hep ilgi görüyor oluşunuzu, karşınıza çıkan tüm erkeklerin sizinle mutlaka evlenmek isteyişinden filan bahsettiniz mi hiç? Benim etrafımda sürekli erkeklerden ilgi gördüğünden bahseden, kendisine ilgi gösteren erkeklerin çok kısa sürede evlenmek istediğini vs. söyleyen biri olsaydı kendisinden uzak dururdum ve hayatımdaki insanı da muhakkak uzak tutmaya çalışırdım. Umarım bu tarz sıkıntılar yaşamazsınız bundan sonra. Böyle bir şey yaşadınız diye evlenmem gerekiyor diye düşünmeniz doğru olmaz sizin için. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum da insanlar bana güvenmiyor diye bir düşünebilirsiniz. Bir sebebi olmalı eşlerini, sevgililerini sizden uzak tutmak istemelerinin. Umarım iyi biriyle karşılaşırsınız.

Back