- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
Bir ara Ayşe Naz mı ne öyle bir üye vardı. Bir şey dedi mi canım fotoma baktın mı diyordu Onu anımsadım bir an.
doktor hanım kızımız dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara Ayşe Naz mı ne öyle bir üye vardı. Bir şey dedi mi canım fotoma baktın mı diyordu Onu anımsadım bir an.
Hayret, bekarken kimse bana böyle davranmıyordu. Siz kendinizi bir sorgulayın bence. En son birkaç kişiyle aynı anda görüşüyordunuz, oradan ekmek çıkmadı mı ki?kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.
arama mesafe koydum canım zaten eskisi gibi değiliz, ama çevremde arkadaşım kalmadıCeydanın yaptığı çok ayıp bence aranıza mesafe koyun resmen size yalan söylemiş. Mesai arkadaş konusuna gelince siz bile yazmışsınız kıskanç biriyim diye bana kalırsa sevgili veya evli çiftlerle takılmayın bende bekarım bazen arkadaşlarım sevgilileri ile tanıştırmak ister ona bile mesafeli olurum ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Çünkü bazen arkadaşlarım anlatır hem sevgililerini tanıştırıp hemde sonradan kıskançlık yapabiliyorlar veya burada bile görüyoruz sevgilimi arkadaşımla tanıştırdım pişmanım samimi oldular gülüştüler arkadaşımın ilgisi mi var gibisine... mesafeli olmak iyidir zaten bende kıskanç biriyim evli falan olsam eşimle baş başa gezmek isterim bence sorun olarak kişisel algılama seninde eşin olsa bekar birisi sürekli yanınızda olsa kavga bile çıkarırdın. Bi keresinde arkadaşım sevgilisinin fotoğrafını göstermişti bende sevgilin güleryüzlüymüş demiştim o da evet ama sadece bana güleryüzlü demişti bende aa sen ne kadar kıskançsın dedim. Kız kuzenlerini bile engellettim her yerden demişti kadın milleti kıskanır o yüzden bende sevgilisi olan çiftlerle fln davet etseler de gitmem kendimde rahatsız olurum.
Ben gördüm çok tatlı naif bir yüzü var ve doğal güzel. Öyle her yeri boyalı dolgulu biri değil ve tam erkeklerin istediği gibi masum duruyor şeker birimerak ediyor insan görunuşunu dimi?
tarif etsene usuyen prenses fiziğin yuzun falan nasıl?
sen de mi elçin sangu ya benziyosun yoksa
Aynı kişiyi mi gördük? Tamam çirkin değil ama ortalama bir kız yani. Bu arada gördüğüm resimde de bayağı kıpkırmızı ruj vardı, sizin deyiminizle boyalıydı. Başka birini mi gördüm acabaBen gördüm çok tatlı naif bir yüzü var ve doğal güzel. Öyle her yeri boyalı dolgulu biri değil ve tam erkeklerin istediği gibi masum duruyor şeker biri
Bence yalnız kalmaktan korkmayın bir sürü kurs vs var oraya yazılıp da çevre yapabilirsiniz benimde az arkadaşım var kaliteli insan çok az... çevrem olsun diye gereksiz insanlara tahammül edip arkadaş kalmak saçma olur.arama mesafe koydum canım zaten eskisi gibi değiliz, ama çevremde arkadaşım kalmadı
Benim gördüğüm de sizin tarif ettiğiniz gibiydi. Arkadaş karıştırıyor galiba agshaggshAynı kişiyi mi gördük? Tamam çirkin değil ama ortalama bir kız yani. Bu arada gördüğüm resimde de bayağı kıpkırmızı ruj vardı, sizin deyiminizle boyalıydı. Başka birini mi gördüm acaba
Farklı fotoğraflardır benimkinde makyajsızdı. Makyaj yapmak kötü bir şey değil zaten onu demek istemedim doğallığından bahsettim. Ortalamanın üzerinde bence ya illa güzel olmak için renkli göz mü lazım. Bir de erkekler seviyor böyle masum minyon yüzleriAynı kişiyi mi gördük? Tamam çirkin değil ama ortalama bir kız yani. Bu arada gördüğüm resimde de bayağı kıpkırmızı ruj vardı, sizin deyiminizle boyalıydı. Başka birini mi gördüm acaba
gerçek güzeller katılmaz o yarışmaya bacım, yoksa burda bile ne slavlar slovaklar var türkle evlenip kk ya üye olmuş, biri bile çıksa hepimizi pert eder, görmeden biliyorum bak, ama tenezzül etmezler, biz anca kompleksli boyali cüceleri oylarız kendi aramızdaKeşke kkda güzellik yarışması yapılsa, güzel olduğunu iddia eden herkes katılsa bizde oy versek
Evetdoktor hanım kızımız dimi
Tanımanız lazımdıHahaha çok iyiymiş ya
Evet Ne oldu acaba sonlarıAaa evet hatırladım bir de nişanlısı vardı Sinan değil mi
Zevk meselesidir tabii ki, belki dediğim gibi ben farklı birinin resmini görmüşümdür. Çünkü gerçekten sizin bahsettiğiniz resimle benim gördüğüm aynı değil. KK'da gördüğüm kişiler arasında,eğer kendi resmini koymuşsa, en çok beğendiğim hatta gördüklerim arasında tek beğendiğim üye Astoria . Renkli gözlü de değildi yanlış hatırlamıyorsam. Bir ara koymuştu resmini şimdi çıkarmış. Gerçekten çok güzel bir genç kız. Eğer bu konuları o açmış olsa bu kadar çok erkeğin peşinden koştuğuna inanırdım.Farklı fotoğraflardır benimkinde makyajsızdı. Makyaj yapmak kötü bir şey değil zaten onu demek istemedim doğallığından bahsettim. Ortalamanın üzerinde bence ya illa güzel olmak için renkli göz mü lazım. Bir de erkekler seviyor böyle masum minyon yüzleri
Tanımayı çok isterdim keşke gelse ve tanışsakTanımanız lazımdı
Olsun bodur tavuk her daim piliç ( onlara göre)t
gerçek güzeller katılmaz o yarışmaya bacım, yoksa burda bile ne slavlar slovaklar var türkle evlenip kk ya üye olmuş, biri bile çıksa hepimizi pert eder, görmeden biliyorum bak, ama tenezzül etmezler, biz anca kompleksli boyali cüceleri oylarız kendi aramızda