- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aynı kişiyi mi gördük? Tamam çirkin değil ama ortalama bir kız yani. Bu arada gördüğüm resimde de bayağı kıpkırmızı ruj vardı, sizin deyiminizle boyalıydı. Başka birini mi gördüm acaba
valla arkadaslar dalgaya vurmus ama benzer seyler yasadigim icin bana hic de komik gelmedi.
evlensem de yerim yurdum belli olsa diye canimin sikildigi cok olmustur.
ben bazi kadinlarin sacmaliklari haricinde erkeklerden de dertliyim. yapisiyorlar resmen.
evlensem de kurtulsam moduna girdigim cok olmustur..
gerci kk konulari aklima geldikce evlenince de bu dertler bitmez sanirim ..sirf baskalarinin manyakliklari yüzünden de evlenilmez sonucta
cok sükür benim yinede akli selim kiz arkadaslarim var. sevgilisinin numarasini acil durumlar icin bana güvenerek veren veya sevgilisiyle esiyle birlikte takildigimiz vs.
seninde iki üc böyle kiz arkadasin olsa yeterli dir konu sahibi. geri kalanlardan uzak durmali.
hersey de dis görünüs degil ayrica.
bukadar dar kapasiteli insanlarla arkadaslik edilmez zaten..
güzeliz de neye yariyor.. insanin bahti güzel olsun demisler dogru demisler
bana yüz modelligi yap diyen cok kisi olmustur mesela. napcam yüz modelligini yahu.. anne olmak istiyorum benn
Öyle bir şey yok gayet tatlı bir kız bence siz hayal dünyanızda kurmuşsunuz.Konuda çirkinlik kompleksi yaşarkene ben çok güzelim ispati niteliğinde deliller yaratıldığını görüyorum.... (Delilleri karartmayalım lütfen )
Burnuma içten içe çok çirkin olduğumu biliyorum ama dünyanın en güzel kadını ben olsam başıma bunlar gelirdi denilerekten sanal bir dünya yaratıldığı kokusu geliyor....
Yapmayın böyle şeyler .Çirkin dişi yoktur. Az makyaj az estetik vardır...
Bekar kadınlar olarak hepimiz zor şeyler yaşıyoruz. En basiti bırakın bekar erkekleri evli erkekler bile asılmaya çalışıyor.
En yakın kız arkadaşlar sevgili ya da eşini kıskanıyor. Oluyor yani ama kendi kız kardeşinizi sevgilinizden kıskanıp bana herkes aşık moduna giren bir tipseniz de ya aklınızdan zorunuz vardır ya da çirkinsinizdir komplekse girip sanal bir dünya yaratıyorsunuzdur.
cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüzBen gördüm çok tatlı naif bir yüzü var ve doğal güzel. Öyle her yeri boyalı dolgulu biri değil ve tam erkeklerin istediği gibi masum duruyor şeker biri
Tanışmak isteyen değil de daha tanımadan herkes evlenmek istiyor sözdebilemiyorum ben kendi adima konustum ve olabilir dedim kendi yasantimdan yola cikarak.
var yani yasaniyor.
hem bence bu kizin fazla üzerine gidiliyor..
kismetleri cokmus görüstügü adaylar oluyormus ?
anormal birsey degil ki bu ?
herkes bana asik demiyor.
benim bakis acima göre yeni tanistigi kisiler hakkinda konular aciyor fikir alisverisi yapmak istiyor.
bu demek degilki yedi yirmidört herkes pesinde.
benimde cok kismetlerim oluyor tanismak isteyen oluyor. cogu genc kizin oluyordur yani.
hepimiz her aday icin ayri konu acsak konu sahibiyle kapisiriz herhalde..
bence konu sahibinin sürekli yeni adaylari olmasina inanamayan ve kendileri bu yüzden komplekse giren kadinlar var burda
cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz
Tanışmak isteyen değil de daha tanımadan herkes evlenmek istiyor sözdeO kısmı baya komik. Ya kafalıyorlar, ya da evlenebilecekleri hiçbir aday yok, konu sahibini görünce hemen evlenelim diye tutturuyorlar.
Ya bu kizin ozguveni beni benden aliyor.Güzellik başa bela işte napicaksin evlenmeden rahat yok sana, erkeklerin aklini aliyorsun. Adam herkese senin isminle seslenmeye başlamış, divane resmen
Tuh bunu kacirmisim hahahaBir ara Ayşe Naz mı ne öyle bir üye vardı. Bir şey dedi mi canım fotoma baktın mı diyorduOnu anımsadım bir an.
Evlilik amacıyla tanışma olur elbette. Ama yolda selam veren ‘ benimle evlenmek istiyor’ havasıyla açıyor konularını. Son nişanlısından itibaren tüm konularını okudum.e iyi ama evlilik amacli tanisma diye bir olay var?
veya konu sahibi kendisi o gözle baktigi icin öyle yorumluyor. veya o amaci karsilikli belirleyerek görüsme devam ediyor (tam konularini bilmiyorum) .
böyle bir kizin da niye bukadar üzerine gidilir anlamiyorum.. yani iyi niyetli ve saf geldi bana baya.
Bi ben görmemişim seni galiba bir foto atar mısın , esprilere fransız kalıyorum bu yüzdenarama mesafe koydum canım zaten eskisi gibi değiliz, ama çevremde arkadaşım kalmadı
Hiç görmedim ama sitenin en güzel kadınlarından biri bence,t
gerçek güzeller katılmaz o yarışmaya bacım, yoksa burda bile ne slavlar slovaklar var türkle evlenip kk ya üye olmuş, biri bile çıksa hepimizi pert eder, görmeden biliyorum bak, ama tenezzül etmezler, biz anca kompleksli boyali cüceleri oylarız kendi aramızda
Tamamen kendi yorumuma göre yazacağım, Konu sahibi erkek bile olabilir belki bilemiyorum, birkaç kişiye fotoğraf göndermiş ama başkasının fotoğrafını da bulup atmak zor değil. Ben de eski konularını çok bilmiyorum, birkaç göz gezdirdim lakin methini duydum desem tam olur. Sanırım hemen her konusunun alt metni herkes beni beğeniyor, kıskanıyormuş. Bu olabilir tabii bunda sorun yok, burada eminim bekar veya evli bir çoğumuz güzeldir ve beğeneni vardır. Ancak sorun şu bence, konu sahibinin konularına gelen yorumlar benzer olduğu halde ısrarla aynı tarzda konu açıyor olması. Yani insanların çoğunlukla tiye aldığını bile bile bir insan neden aynı tarzda konular açar ki? Bana açıkçası konu sahibi bayağı dalga geçiyor gibi geliyor. İnsanları bu tarz konularla yer yer kışkırtmak ve tepki çekmek hoşuna gidiyor gibi.e iyi ama evlilik amacli tanisma diye bir olay var?
veya konu sahibi kendisi o gözle baktigi icin öyle yorumluyor. veya o amaci karsilikli belirleyerek görüsme devam ediyor (tam konularini bilmiyorum) .
böyle bir kizin da niye bukadar üzerine gidilir anlamiyorum.. yani iyi niyetli ve saf geldi bana baya.
ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.
nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.
alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.
ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..
konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?