• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Konunuz sizce de ilginç değil mi? İki arkadaşınız da kıskanıyor. İkisinin de hayatlarındaki kişiler arkadaşlarınızı yalancı çıkarmak için aaaa neden demedin. Söyleseydin. Zaten evde oturuyordum, zaten işim yoktı diyor. Kawksjwkjswjjw. Ve arkadaşlarınız da bu insanlarla normal ilişkilerine devam ediyor mu mesela? Ya da benim de çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım oldu ama hayatımdaki kişilere onların adı ile hitap etmedim hiç. Hatta Burada bu hatayı yapan yoktur bile. Neyse ego tatmini gibi geldi bana konu. Umarım tatmin olmuşsunuzdur.
bence siz böyle bir şey yaşamadığınız için beni anlayamazsınız ben bunalıma girdim gelmiş bana ego tatmini diyorsunuz ya hey allahım

bence siz böyle bir şey yaşamadığınız için beni anlayamazsınız ben bunalıma girdim gelmiş bana ego tatmini diyorsunuz ya hey allahım
Neden bunalıma girdin prenses? Sen evde yokken arkadaşının eşinle yalnız kalmasıni ister miydin? Yahut eşinin arkadaşıyla sürekli program yapıp evde ismini tekrarlamasini normal görür müydün? Cevabı hayır. Sevgilinle tanıştırsan bile göz göze gelmelerini istemezdin muhtemelen. Niye ajitasyon yapıyorsun sen yaşayınca bunları.
Evlenmek için bahaneye ihtiyacın yok ,git evlen 2 çocuklu doktorla işte.

Son düzenleme:
Konularının yalan olduğunu düşünmüyorum ama çok boş bir hayatın var gibi lanse ediyorsun. Bütün konuların neredeyse aynı, bu tarz şeyler çoğu bayanın başına geliyor. Bu ülkede ilgi çekmek için inan bana aşırı güzel olmaya gerek yok. Ben ortalama güzellikte ve kilolu bir kadınım ama hoşlanan insanlar oluyor, uygun olmadığını düşündüğüm insanlardan uzak duruyorum, içim ısınırsa ve mantığıma da uyarsa tek bir kişiyle görüşüyorum.Her ay işsiz gibi aynı konuyla gelmiyorum. Biraz farklı şeylere yönel, erkekleri hayatının merkezinden çıkar. Bu konu sanki farklıymış gibi açmışsın ama ana konu belli. Güzelsin ve herkes seni kıskanıyor. Son olarak arkadaşımın eşi evde yalnız olsa ben zaten girmek istemem o eve, gerekirse dışarıda 1 saat beklerim.

Eski konularını az biraz hatırlıyorum gerçekten Özgüvenin fazlasıda zarar.

Konuna gelicek olursam arkadaşım çağırsa daha eve gelmemiş olsa kocası evde olsa ben arkadaşımı beklerim eve girmek için bu böyledir bunun bence ötesi berisi olamaz o yüzden bunun neresine takıldınız onu anlayamadım ?

Arkadaşın, sevgilisi bıraksın istememiş seni demek ki sende güvenmedikleri bişey var bu evlensende değişecek bir durum değil sürekli başkalarından hoşlanıp anlatıyorsan yada onlarada sürekli işyerindeki arkadaşımın eşi kıskandı diye anlatıyorsan zihinlerinde hoş tablo bırakmıyorsun demek ki ..

İş yerinde olan arkadaşının 1 defa seslenmesi okey ama birden fazla ve başka kişilere senin adınla seslenmesi hiç normal değil eşinin yerinde kim olsa seninle görüşmesine ket vururdu, kaldı ki herkese senin adınla seslenecek kadar gün içinde neden o kadar muhattap oluyorsunuz şahsen eşimin işyerinde bayan arkadaşları var ama bütün gün işte dipdibe olmalarına asla izin vermem amacı sorgularım?

Arkadaşlarınızı ve evlenmeyi bırakın, milletin zihninde çizdiğiniz tabloyu düşünün bir şeyler varki bu haldeler biraz kendinize gelmeye çalışın..

Şu sıralar üst üste gelen konular beni çok bunalttı. Lütfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda çıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev görmeye çağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten geçtiğim için erken gittim tabi bunu önceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu söyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız için evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gördüm ama Selda bize geleceğini söylemedi bilsem eve çağırırdım kaç dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine çağırdın kızın geleceğini söylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun süredir olmadığı için ben çok mutlu oldum seni tanıştırmayı çok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanç olmama rağmen hiçbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi geç olmuştu otobüs kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi çocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobüsle gideceksin dedi ben şok.
Otobüs gelmedi çünkü o saatte bitiyordu neyse çocuğu aradı bu çocuk geldi neden Ceyda bana söylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra özürler diledi ama ben çok kırıldım. Yalan söylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum böyle şeylere kocası veya sevgilisi ile göz göze bile gelmemeye çalışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa görüşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkaç kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hiçbir yere çağırmıyorlar
kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.
Herkes sizi potansiyel tehlike ilan etmiş. Koca avcısı olarak görüyorlar herhalde. Bir de dünyada tek erkek onların kocaları-sevgilileri gibi davranmışlar, sanki siz onlardan çalacaksınız. Mesafeli davranın böyle insanlara.

Taliplerimden biriyle evlenip geçeceğim diyebilecek kadar önemsiz bir teferruat evlilik, haklısınız. Siz iyiye gideceğinize kötüye gidiyorsunuz ya. Psikologa gidiyor muydunuz?
Arkadaşlarınızın sevgilileriyle, kocalarıyla göz göze gelseniz ne olacak? Kendinizden mi şüpheniz var, onlardan mı? İkisi de berbat, onu söyleyeyim. Bunu bile yapamadığınız insanlarla ne işiniz var?
Bekarım diye böyle yapıyorlar diyorsunuz, benim gibi evli kadınlar da bir zamanlar bekardı, evli olarak doğmadık. Kimsenin bana böyle saçma salak davrandığı olmadı. Olsaydı da ikinci kere görüşmezdim. Sizin arkadaş seçimlerinizde de, evliliğe bakış açınızda da, kendinize güveninizde de büyük problemler var.

Bence senin bir doktora görünmen gerekiyor ablam bak sana sürekli söylüyoruz.

-Başkalarını kıskanan ya da başkalarının onu kıskandığını düşünen insan nasist kişilik bozukluğu belirtilerinden.

Daha önceki konularında diğer belirtileride gösteriyordun. Yazık edeceksin kendine.

Allah kısmet ederse 35 den sonrada düşünmüyorum Evlenip Ömrümü kısaltmaya hiç niyetim yok ablacım 🤣🤣🤣😘😘
o da olmasın da, zamani gelince kendine layık sağlam bi adam bulup patlat bi çocuk, sonrasına bakarsın, kamu yarari için bazı genlerin devamı şart

Ceydanın yaptığı çok ayıp bence aranıza mesafe koyun resmen size yalan söylemiş. Mesai arkadaş konusuna gelince siz bile yazmışsınız kıskanç biriyim diye bana kalırsa sevgili veya evli çiftlerle takılmayın bende bekarım bazen arkadaşlarım sevgilileri ile tanıştırmak ister ona bile mesafeli olurum ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Çünkü bazen arkadaşlarım anlatır hem sevgililerini tanıştırıp hemde sonradan kıskançlık yapabiliyorlar veya burada bile görüyoruz sevgilimi arkadaşımla tanıştırdım pişmanım samimi oldular gülüştüler arkadaşımın ilgisi mi var gibisine... mesafeli olmak iyidir zaten bende kıskanç biriyim evli falan olsam eşimle baş başa gezmek isterim bence sorun olarak kişisel algılama seninde eşin olsa bekar birisi sürekli yanınızda olsa kavga bile çıkarırdın. Bi keresinde arkadaşım sevgilisinin fotoğrafını göstermişti bende sevgilin güleryüzlüymüş demiştim o da evet ama sadece bana güleryüzlü demişti 😂 bende aa sen ne kadar kıskançsın dedim. Kız kuzenlerini bile engellettim her yerden demişti 😅 kadın milleti kıskanır o yüzden bende sevgilisi olan çiftlerle fln davet etseler de gitmem kendimde rahatsız olurum.

valla eski konularını okuyan biri olarak söyluyorum, o kadar çok kişi benden hoşlanıyor, beni seviyor bana aşık diyosun ki, açıkçası ben de eşimle senin aynı ortamda olmanı istemezdim.
neme lazım aşık maşık olur ya da sen kendine aşık maşık sanarsın:halay:
(aşık olur kısmı hikaye)
Müge Anlı'nın dediği gibi "Geldim gidiyorum hiç şöyle bir kadın olamadım."
Gözlerinden elektirik çıkıyorsa demek ki bakan aşık olup kalakalıyor😅

Son düzenleme:
E siz arkadaşlarınızın sevgilisinin gözüne bile bakmamaya çalışıyormuşsunuz. Hayır göz göze gelince size aşık mı olacaklar? Ayıp bir şey mi insanların göz göze gelmesi, oturması konuşması, sohbet etmesi? Böyle görüyoruz demek ki siz. Arkadaşlarınızın düşünce yapısı da sizden farklı değil işte. Neden garibinize gitti anlamadım?
Katılıyorum benimde dikkatimi çekti bu kısım ne var ki göz göze gelince ? Arkadaşları da kendi gibiyse kıskanıyor olabilirler.

Back