• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Şu sıralar üst üste gelen konular beni çok bunalttı. Lütfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda çıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev görmeye çağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten geçtiğim için erken gittim tabi bunu önceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu söyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız için evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gördüm ama Selda bize geleceğini söylemedi bilsem eve çağırırdım kaç dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine çağırdın kızın geleceğini söylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun süredir olmadığı için ben çok mutlu oldum seni tanıştırmayı çok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanç olmama rağmen hiçbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi geç olmuştu otobüs kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi çocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobüsle gideceksin dedi ben şok.
Otobüs gelmedi çünkü o saatte bitiyordu neyse çocuğu aradı bu çocuk geldi neden Ceyda bana söylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra özürler diledi ama ben çok kırıldım. Yalan söylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum böyle şeylere kocası veya sevgilisi ile göz göze bile gelmemeye çalışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa görüşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkaç kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hiçbir yere çağırmıyorlar
kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.

valla eski konularını okuyan biri olarak söyluyorum, o kadar çok kişi benden hoşlanıyor, beni seviyor bana aşık diyosun ki, açıkçası ben de eşimle senin aynı ortamda olmanı istemezdim.
neme lazım aşık maşık olur ya da sen kendine aşık maşık sanarsın:halay:
(aşık olur kısmı hikaye)

Arkadaşların seni kabul etsin diye evleneceksin de, evli insanlar da evli insanlarla eşlerini aldatabiliyor malum...
Çevrenizi ve hayata bakışınızı değiştirmeniz gerek sizin.
Bir kız arkadaşım yanlış anlamayayım diye sevgilimle göz göze gelmemeye çalışırsa rahatsız olurum ben asıl.

Duruyor sanırım onunla evleneceğim

Allah aşkına git gerçekten sevdiğin beğendiğin biriyle evlen. Pazardan mal alır gibi evlencem galiba, o doktor galiba, evlensem arkadaşım olur galiba diye yaşayamazsın.

Konuna gelince de, sen zaten arkadaşlarınla aynı kafasın ki? Gözüne bakmıyorum diyorsun, ee o zaman bir zahmet dışarı da çıkma arkadaşlarının eşiyle, öyle göz göze gelmemeye dikkat etmeler falan. Ben sevgilimle dışarı çıkıcam, sonra yanındaki arkadaşı göz göze gelmemek için dikkat falan edecek, asıl o zaman dikkatimi çeker. Manyak mıdır nedir neyin kafasında bu, neye çabalıyor, hoşlanıyor mu acaba ayol falan diye. Kimse sana bekarlığından dolayı böyle davranmıyor, bence sen kendi kendine triplere grip insanları rahatsız hissettiriyorsun, doğal olarak da istenmiyorsun.

arkadaşlarınız sizi tehlike olarak görüyor yani?inanmamak değilde, bütün konularınızın ana fikri sanki, insanları ilk görüşte kendine aşık eden eşsiz güzellikte biri olmanız..
güzel olmakta zormuş ha dedirten cinsten.

merak ediyor insan görunuşunu dimi?
tarif etsene usuyen prenses fiziğin yuzun falan nasıl?
sen de mi elçin sangu ya benziyosun yoksa:emir_bebek:

ama biz önceden beri arkadaşız yani bu işe girmeden önce tanıyordum
Lütfen Geçin bu işleri,benimde önceden çok samimi olduğum hatta üniversite dönemini beraber geçirdiğim bir erkek arkadaşım vardı.Üniversite bittikten sonra aynı yerde bir süre çalıştık.Nişanlandığı an eski samimiyeti kestim.Hala arkadaşız ama böyle yakınlıklar bana ters.Kadın rahatsız olduysa uzak duracaksınız.

Bu insanlarla muhatap olmasanız daha güzel olmaz mı? ben eve kuzenim, yakin arkadaşım gelse kıskançlık krizlerine girmiyorum. Zira eşim bir hoşgeldin deyip yan odaya kendisi geçiyor. Biz de kafamız rahat oturup kalkıyoruz.

bu arada evlenmek için evlenmeyin gerçekten. O kadar kiskaniyolarsa da çıkarın hayatınızdan böyle manyaklari

ben yanlış anlamasınlar diye böyle davranıyorum yoksa arkadaşımla iş yerinde falan gayet samimiyiz yani arkadaşlığımız çok iyi

E bu ikiyüzlülük. İş yerinde arkadaşlığınız iyi dışarda yüzüne bakmıyorsunuz. Daha çok yanlış anlamaya müsait bir durum.

E siz arkadaşlarınızın sevgilisinin gözüne bile bakmamaya çalışıyormuşsunuz. Hayır göz göze gelince size aşık mı olacaklar? Ayıp bir şey mi insanların göz göze gelmesi, oturması konuşması, sohbet etmesi? Böyle görüyoruz demek ki siz. Arkadaşlarınızın düşünce yapısı da sizden farklı değil işte. Neden garibinize gitti anlamadım?
Yaa soylemeden gecemedim. Ben de boyle dedigi gibi cokk dikkat ederim. Cunku birkac defa arkadaslarimin karaktersiz sevgililerinden biseyler gorunce ve de suclu ben olunca acikcasi neme lazim diyerek ben de hep mesafeli davranirim. Bu benim zihniyetimden degil yasadiklarimin ogrettigidir. Ne yazik ki 😊

Nişanlısını kendi kızkardeşinden kıskanan üye sen miydin? Yanlış mı hatırlıyorum.
İşyerindeki arkadaşının eşi haklı bozulmakta her yere onlarla gitmen gereksiz çift olan onlar uzak dur.
Burada kadınlar gelip konu açıyor eşimin işyerindeki kız diye o konulardaki kız tam olarak böyle demekki.

ben yanlış anlamasınlar diye böyle davranıyorum yoksa arkadaşımla iş yerinde falan gayet samimiyiz yani arkadaşlığımız çok iyi
Siz normal davranıyorsaniz neden yanlış anlasinlar? Karşı taraf sizin ikili davrandığinizi anlıyorsa rahatsız olur tabi.
Birde çok kıskancim demişsiniz, eşiniz size iş arkadaşının adıyla seslense birden fazla eminim kavga edersiniz. Size gelince kötü oluyor karşı taraf tabi 😏 kendinle çelisiyorsun bal gibi.

Yaa soylemeden gecemedim. Ben de boyle dedigi gibi cokk dikkat ederim. Cunku birkac defa arkadaslarimin karaktersiz sevgililerinden biseyler gorunce ve de suclu ben olunca acikcasi neme lazim diyerek ben de hep mesafeli davranirim. Bu benim zihniyetimden degil yasadiklarimin ogrettigidir. Ne yazik ki 😊

O sizin arkadaşlarınızın karaktersizliği. Arkadaşlarım beni sevgilisiyle tanıştırdığında ne yakın olmak için ne mesafeli durmak için çaba harcarım. Neysem oyum yani. Arkadaşın sevgilisinin gözlerine yanlış anlaşılmama korkusuyla bakmamak size normal mi geliyor? Bunu yanlış anlayabilecek potansiyelde insanlar zaten arkadaşınız olmalısın.

Nişanlısını kendi kızkardeşinden kıskanan üye sen miydin? Yanlış mı hatırlıyorum.
İşyerindeki arkadaşının eşi haklı bozulmakta her yere onlarla gitmen gereksiz çift olan onlar uzak dur.
Burada kadınlar gelip konu açıyor eşimin işyerindeki kız diye o konulardaki kız tam olarak böyle demekki.
ne alaka benim aklımda kötü bir niyet yok

Siz normal davranıyorsaniz neden yanlış anlasinlar? Karşı taraf sizin ikili davrandığinizi anlıyorsa rahatsız olur tabi.
Birde çok kıskancim demişsiniz, eşiniz size iş arkadaşının adıyla seslense birden fazla eminim kavga edersiniz. Size gelince kötü oluyor karşı taraf tabi 😏 kendinle çelisiyorsun bal gibi.
Haklısınız ben o konuda eşini haklı buluyorum zaten benim arkadaşımın salaklığı

Arkadaşların bir garip. Madem yalan söyleyecekler, hiç görüşmeseler, otur diyip otobüs bitene kadar bekletmeselermiş

Diğer konuda da eşi rahatsız olmak da haklı. Sürekli yanlarında işiniz yok. Eşim bana ve çevresindekilere arkadaşının ismiyle hitap etse bozulurum

Back