• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

ne alaka benim aklımda kötü bir niyet yok
Kötü niyetli olman gerekmiyor eşi rahatsız oluyormuş işte biraz uzak durabilirsin.
Senin eşinin yanında biri her dakika bitse buraya yazacaklarını tahmin etmek zor değil.

Son düzenleme:
Şu sıralar üst üste gelen konular beni çok bunalttı. Lütfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda çıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev görmeye çağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten geçtiğim için erken gittim tabi bunu önceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu söyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız için evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gördüm ama Selda bize geleceğini söylemedi bilsem eve çağırırdım kaç dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine çağırdın kızın geleceğini söylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun süredir olmadığı için ben çok mutlu oldum seni tanıştırmayı çok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanç olmama rağmen hiçbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi geç olmuştu otobüs kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi çocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobüsle gideceksin dedi ben şok.
Otobüs gelmedi çünkü o saatte bitiyordu neyse çocuğu aradı bu çocuk geldi neden Ceyda bana söylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra özürler diledi ama ben çok kırıldım. Yalan söylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum böyle şeylere kocası veya sevgilisi ile göz göze bile gelmemeye çalışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa görüşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkaç kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hiçbir yere çağırmıyorlar
kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.
Yine gelmiş güzellik abidesi 😁

Haklısınız ben o konuda eşini haklı buluyorum zaten benim arkadaşımın salaklığı
O zaman niye bu konuya ekleyip mağdurluguna mağdurluk ekliyorsun güya? Sen çok kıskancsan eşinin kadın arkadaşıyla sürekli plan yapar mısın mesela, yapmazsın muhtemelen.
Samimi değilsin kusura bakma. Kendine gelince ayrı karşı tarafa gelince ayrı.

Arkadaşının kendisi yokken kocasıyla evde tek kalma diye seni bekletmesi bana anormal gelmedi. Ben olsam bende dışarıda beklemeyi tercih ederdim.

Diğer meselelerde de eminim sen olsan daha fazlasını yapardın. Önceki konuları az çok bildiğim için çevrenin bu tarz insanlardan olması veya yaşanan olaylar beni şaşırtmadı. Ve yine bazı şeyleri senin kurup abarttığını düşünüyorum. Ne demek eşine benim adımla seslenmiş, kadında kıskanmış ne var canım yazmışsın. Kusura bakma da sen kimsin bacım ya. Kurban olayım bi psikolog desteği al. Ciddi bilişsel carpitmalarin var. Mesele güzel olmak falan değil, kendine yönelik aşırı güzelim, herkes bana aşık, gören aşık oluyor düşüncelerin.

Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan
Bunu sen de kabul etmezdin seldayi ceydayi bilemem de bu kadın sonuna kadar haklı. Ne münasebet!!

O sizin arkadaşlarınızın karaktersizliği. Arkadaşlarım beni sevgilisiyle tanıştırdığında ne yakın olmak için ne mesafeli durmak için çaba harcarım. Neysem oyum yani. Arkadaşın sevgilisinin gözlerine yanlış anlaşılmama korkusuyla bakmamak size normal mi geliyor? Bunu yanlış anlayabilecek potansiyelde insanlar zaten arkadaşınız olmalısın.
Suanki arkadaslarimdan gorsem elbette. Ancak sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bir laf var ya o hesap. Yanlis anlasilmaya mahal vermek hosuma gitmez. Ben de bu sebeple dikkat ederim. Gozgoze gelmemeye calismak baska bisey dikkat etmek baska

ama o zaman evliyim diye kıskanmazlar belki içlerine alırlar.
Neden,sen bekarlardan kiskanmiyor musun?
Kardeşinden bile kıskanan bir insansın. En iyi senin bilmen lazım ki kıskançlık kıskanılan karsi cinsle ilgili bir durum degil. Kişinin özgüvensizligi ile ilgili

Senelerdir evli olan arkadaşlarım var
Ne eşleri ile tanıştırmaya çekindiler
Ne de işyerinde ya da ortamlarda evli olan arkadaşlarımın eşleri beni kıskandı.
Bence sende mesafe sorunu var bu bir
İkincisi de herkes bana hayran aşık sanıyorsun.
O herkes bana bakıyor ilgi tam benim üstümde düşüncesi çok komik görülebiliyor ama dışardan haberin olsun

Şu sıralar üst üste gelen konular beni çok bunalttı. Lütfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda çıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev görmeye çağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten geçtiğim için erken gittim tabi bunu önceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu söyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız için evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gördüm ama Selda bize geleceğini söylemedi bilsem eve çağırırdım kaç dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine çağırdın kızın geleceğini söylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun süredir olmadığı için ben çok mutlu oldum seni tanıştırmayı çok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanç olmama rağmen hiçbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi geç olmuştu otobüs kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi çocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobüsle gideceksin dedi ben şok.
Otobüs gelmedi çünkü o saatte bitiyordu neyse çocuğu aradı bu çocuk geldi neden Ceyda bana söylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra özürler diledi ama ben çok kırıldım. Yalan söylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum böyle şeylere kocası veya sevgilisi ile göz göze bile gelmemeye çalışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa görüşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkaç kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hiçbir yere çağırmıyorlar
kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.

ektiklerini biçiyorsun zaar:)

Vay be mesai arkadaşınız demek herkese adınızla sesleniyor ? Helal olsun be eşi bile sizin kadar yer edememiş demek ki adamın içinde.

Ya allah aşkına dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor bi durun ya.

Bekar güzel seksi hatunum önüme gelene gaçacam evlenecem modundan çıkın.

Ayrıca eşine baldıza adınızla seslendiğini size kim söyledi ? Kendisi ise bu nasıl mesafe nasıl ilişki..

Bence konunun başlığı çok güzel olmak suçmu olması lazımdı :KK8:
Bende çok güzelim, hep başa dert bunlar diye olaya girmek isterdim de hem yalan olmasın:KK53: hemde konu dışı olmasın diye yazmadım sizler maşAllah yazmışsınız :KK48:

usuyenprenses usuyenprenses sizin çevreniz sorunlu, çok garipsiniz 🙄

Vay be mesai arkadaşınız demek herkese adınızla sesleniyor ? Helal olsun be eşi bile sizin kadar yer edememiş demek ki adamın içinde.

Ya allah aşkına dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor bi durun ya.

Bekar güzel seksi hatunum önüme gelene gaçacam evlenecem modundan çıkın.

Ayrıca eşine baldıza adınızla seslendiğini size kim söyledi ? Kendisi ise bu nasıl mesafe nasıl ilişki..
kendisi söyledi ki eşinin yanında da söylüyor

Bende çok güzelim, hep başa dert bunlar diye olaya girmek isterdim de hem yalan olmasın:KK53: hemde konu dışı olmasın diye yazmadım sizler maşAllah yazmışsınız :KK48:

usuyenprenses usuyenprenses sizin çevreniz sorunlu, çok garipsiniz 🙄
Sen aç konu valla ben desteklerim seni ama kanıt isterim ona göre :KK39:

Senelerdir evli olan arkadaşlarım var
Ne eşleri ile tanıştırmaya çekindiler
Ne de işyerinde ya da ortamlarda evli olan arkadaşlarımın eşleri beni kıskandı.
Bence sende mesafe sorunu var bu bir
İkincisi de herkes bana hayran aşık sanıyorsun.
O herkes bana bakıyor ilgi tam benim üstümde düşüncesi çok komik görülebiliyor ama dışardan haberin olsun
ben şimdi bana aşıklar benden hoşlanıyorlar diye tek kelime etmiş miyim ????????????????????

Prensesim evlenme isteğin için, çift olup normal olma ihtiyacın için bahane aramana gerek yok ki. İstiyorum de geç.
Etrafındaki kişiler de tuhaf sen de.
Göz göze gelmemek ne demek. Bizler arkadaşlarımızın eşleriyle, sevgilileriyle oturup olgun insanlar gibi yüz yüze sohbet ediyoruz, beraber yalnız kalıp kahve içtiğimiz de oluyor. Hiç böyle ithamlarda bulunulmadı bize, kimse de gözümüze baktı diye de sevgilisini bırakıp bize aşık olmadı.

Back