- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi usuyenprenses
Evli olsanda olmasanda bu insanların arasına girmemek daha iyi olmazama o zaman evliyim diye kıskanmazlar belki içlerine alırlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli olsanda olmasanda bu insanların arasına girmemek daha iyi olmazama o zaman evliyim diye kıskanmazlar belki içlerine alırlar.
Etmene gerek yokben şimdi bana aşıklar benden hoşlanıyorlar diye tek kelime etmiş miyim ????????????????????
Çok afedersiniz de arkadaşınız da malmış. Yani böyle bir konu önemsiz der geçerim gündem bile etmezdim.kendisi söyledi ki eşinin yanında da söylüyor
Ben çirkin olduğumu öğrendimBende fena sayılmam ama arkadaşlarım bana böyle davranmıyor. Ya sizde ya arkadaşlarda problem var.
Ya size komik geliyor ama bana can sıkıcıBende fena sayılmam ama arkadaşlarım bana böyle davranmıyor. Ya sizde ya arkadaşlarda problem var.
aynen öyle haklısınızÇok afedersiniz de arkadaşınız da malmış. Yani böyle bir konu önemsiz der geçerim gündem bile etmezdim.
Siz de buna anlam yüklediniz ki burda konuya eklediniz. Ya eşi bozuldu ya kıskandı filan diye düşündünüz.
Eşimin kadın iş arkadaşını görüyoruz selam veriyor konuşuyor evimize davet ediyoruz da hiç öyle ne biz ne karşımızdaki insan aşık olacak bana diye düşünmemiştir eminim.
Yanlış aslında sadece sizde değil arkadaşlarınızda seçmece saçma sapan insanlar.
Böyle zihniyetler yüzünden bekar arkadaşlarımız elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor.
Suanki arkadaslarimdan gorsem elbette. Ancak sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bir laf var ya o hesap. Yanlis anlasilmaya mahal vermek hosuma gitmez. Ben de bu sebeple dikkat ederim. Gozgoze gelmemeye calismak baska bisey dikkat etmek baska
tabiki deneyebilirsiniz de benim öyle bir iddaam yok bunu sizler söylüyorsunuzVallahi hiç mütevazi olmayacağım. Birçok kişinin güzel bulduğu bir kadınım. Sizinle kapışalım bir gün. Bakalım hangimizi daha çok kıskanacaklar
Yazdıklarınızın alt metninden hep bunlar çıkıyor. Ben dönyanın en gözel karısıyamtabiki deneyebilirsiniz de benim öyle bir iddaam yok bunu sizler söylüyorsunuz
Yazdıklarınızın alt metninden hep bunlar çıkıyor. Ben dönyanın en gözel karısıyam
yok kötü bir niyeti yok zaten karısını çok seviyor, söylüyor sürekliMesai arkadaşını gözüm tutmadı dikkat et ona
ben böyle bir şey söylemedimEki Görüntüle 2661749
İstemsizce aklıma bu geldi .
Çok güzel olduğunuz için kıskanılıyor olabilirsiniz.