Bekar olmak suç mu ?

kendisi söyledi ki eşinin yanında da söylüyor
Çok afedersiniz de arkadaşınız da malmış. Yani böyle bir konu önemsiz der geçerim gündem bile etmezdim.

Siz de buna anlam yüklediniz ki burda konuya eklediniz. Ya eşi bozuldu ya kıskandı filan diye düşündünüz.

Eşimin kadın iş arkadaşını görüyoruz selam veriyor konuşuyor evimize davet ediyoruz da hiç öyle ne biz ne karşımızdaki insan aşık olacak bana diye düşünmemiştir eminim.

Yanlış aslında sadece sizde değil arkadaşlarınızda seçmece saçma sapan insanlar.

Böyle zihniyetler yüzünden bekar arkadaşlarımız elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor.

aynen öyle haklısınız

Tamam da konu sahibi göz göze gelmemeye dikkat ederim yazmış ben de ona cevap yazdım siz benim o yorumumu alıntıladınız. Ben davranışlarına dikkat etmeye dair bir şey yazmamıştım ki, sizin de yazdığınız gibi ikisi birbirinden başka şeyler.

Vallahi hiç mütevazi olmayacağım. Birçok kişinin güzel bulduğu bir kadınım. Sizinle kapışalım bir gün. Bakalım hangimizi daha çok kıskanacaklar
tabiki deneyebilirsiniz de benim öyle bir iddaam yok bunu sizler söylüyorsunuz

ben hic boyle bir sey yasamadim hatta arkadaslarim sevgilileriyle beni tanistirip kafalarimiz uyusunca cok mutlu olurlar. iki sebebi olabilir bunun,

1-ben kiskanilacak kadar guzel degilim:dd
2-arkadaslarim benim kimsenin sevgilisine yanlis dusunecek karakterde olmadigimi bilirler

Yukarıdaki üyeler nisanlinizi kardeşinizden kıskandığınizi yazmış, sizde inkar etmemissiniz .Böyle düşünme biçimine sahip biri bunları garipsememeli bence

Nişanlısını kardeşinden kıskanan birisinin bende çevremde ya da sevgilimin cevresinde olmasını istemezdim ama bunun bekarlikla alakası yok. Bu zihniyete sahip birini istemezdim

Konunuz sizce de ilginç değil mi? İki arkadaşınız da kıskanıyor. İkisinin de hayatlarındaki kişiler arkadaşlarınızı yalancı çıkarmak için aaaa neden demedin. Söyleseydin. Zaten evde oturuyordum, zaten işim yoktı diyor. Kawksjwkjswjjw. Ve arkadaşlarınız da bu insanlarla normal ilişkilerine devam ediyor mu mesela? Ya da benim de çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım oldu ama hayatımdaki kişilere onların adı ile hitap etmedim hiç. Hatta Burada bu hatayı yapan yoktur bile. Neyse ego tatmini gibi geldi bana konu. Umarım tatmin olmuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…