Bekar olmak suç mu ?

ne alaka benim aklımda kötü bir niyet yok
Kötü niyetli olman gerekmiyor eşi rahatsız oluyormuş işte biraz uzak durabilirsin.
Senin eşinin yanında biri her dakika bitse buraya yazacaklarını tahmin etmek zor değil.

Son düzenleme:
Yine gelmiş güzellik abidesi

Haklısınız ben o konuda eşini haklı buluyorum zaten benim arkadaşımın salaklığı
O zaman niye bu konuya ekleyip mağdurluguna mağdurluk ekliyorsun güya? Sen çok kıskancsan eşinin kadın arkadaşıyla sürekli plan yapar mısın mesela, yapmazsın muhtemelen.
Samimi değilsin kusura bakma. Kendine gelince ayrı karşı tarafa gelince ayrı.

Arkadaşının kendisi yokken kocasıyla evde tek kalma diye seni bekletmesi bana anormal gelmedi. Ben olsam bende dışarıda beklemeyi tercih ederdim.

Diğer meselelerde de eminim sen olsan daha fazlasını yapardın. Önceki konuları az çok bildiğim için çevrenin bu tarz insanlardan olması veya yaşanan olaylar beni şaşırtmadı. Ve yine bazı şeyleri senin kurup abarttığını düşünüyorum. Ne demek eşine benim adımla seslenmiş, kadında kıskanmış ne var canım yazmışsın. Kusura bakma da sen kimsin bacım ya. Kurban olayım bi psikolog desteği al. Ciddi bilişsel carpitmalarin var. Mesele güzel olmak falan değil, kendine yönelik aşırı güzelim, herkes bana aşık, gören aşık oluyor düşüncelerin.

Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan
Bunu sen de kabul etmezdin seldayi ceydayi bilemem de bu kadın sonuna kadar haklı. Ne münasebet!!

Suanki arkadaslarimdan gorsem elbette. Ancak sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bir laf var ya o hesap. Yanlis anlasilmaya mahal vermek hosuma gitmez. Ben de bu sebeple dikkat ederim. Gozgoze gelmemeye calismak baska bisey dikkat etmek baska

ama o zaman evliyim diye kıskanmazlar belki içlerine alırlar.
Neden,sen bekarlardan kiskanmiyor musun?
Kardeşinden bile kıskanan bir insansın. En iyi senin bilmen lazım ki kıskançlık kıskanılan karsi cinsle ilgili bir durum degil. Kişinin özgüvensizligi ile ilgili

Senelerdir evli olan arkadaşlarım var
Ne eşleri ile tanıştırmaya çekindiler
Ne de işyerinde ya da ortamlarda evli olan arkadaşlarımın eşleri beni kıskandı.
Bence sende mesafe sorunu var bu bir
İkincisi de herkes bana hayran aşık sanıyorsun.
O herkes bana bakıyor ilgi tam benim üstümde düşüncesi çok komik görülebiliyor ama dışardan haberin olsun

ektiklerini biçiyorsun zaar:)

Vay be mesai arkadaşınız demek herkese adınızla sesleniyor ? Helal olsun be eşi bile sizin kadar yer edememiş demek ki adamın içinde.

Ya allah aşkına dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor bi durun ya.

Bekar güzel seksi hatunum önüme gelene gaçacam evlenecem modundan çıkın.

Ayrıca eşine baldıza adınızla seslendiğini size kim söyledi ? Kendisi ise bu nasıl mesafe nasıl ilişki..

Bence konunun başlığı çok güzel olmak suçmu olması lazımdı
Bende çok güzelim, hep başa dert bunlar diye olaya girmek isterdim de hem yalan olmasın hemde konu dışı olmasın diye yazmadım sizler maşAllah yazmışsınız

usuyenprenses sizin çevreniz sorunlu, çok garipsiniz

kendisi söyledi ki eşinin yanında da söylüyor

Sen aç konu valla ben desteklerim seni ama kanıt isterim ona göre

ben şimdi bana aşıklar benden hoşlanıyorlar diye tek kelime etmiş miyim ????????????????????

Prensesim evlenme isteğin için, çift olup normal olma ihtiyacın için bahane aramana gerek yok ki. İstiyorum de geç.
Etrafındaki kişiler de tuhaf sen de.
Göz göze gelmemek ne demek. Bizler arkadaşlarımızın eşleriyle, sevgilileriyle oturup olgun insanlar gibi yüz yüze sohbet ediyoruz, beraber yalnız kalıp kahve içtiğimiz de oluyor. Hiç böyle ithamlarda bulunulmadı bize, kimse de gözümüze baktı diye de sevgilisini bırakıp bize aşık olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…