Bekar olmak suç mu ?

Konu sahibi, sen her ne kadar inkar etsende açtığın tüm konuların alt metninde yatan mesaj “ben çok güzelim, herkes benim peşimde”. Bizler bile, baş hekiminden zengin işadamına, işe arabasıyla birlikte gidip geldiğin iş arkadaşına kadar kimlerin kimlerin sana deli divane olduğunu ve senle evlenmezse ölecek hastalığına tutulduğunu biliyoruz.

Elbette kendini güzel bulmanda hiçbir sakınca yok mesele bu değil. Ancak bir önceki cümlemde belirttiğim bu imajı sosyal ortamında ve arkadaş çevrende de verdiğinden o kadar eminim ki. Haliyle arkadaşlarının da bir miktar senden çekiniyor oluşunu ben yadsımıyorum. Her ne kadar burada yazdıkların karakter analizinde kıstas olmasa da; yazdıkların ve yansıttıkların kadarı ile güvenilir ve tutarlı bir imaj çizmiyorsun. Kafan çok karışık bir kere. Hiç arkadaşım kalmadı etrafımda diyorsun ya hani, bunun sebebi belki de çok güzel olman değildir de çizdiğin imaj dolayısıyla arkadaşlarının sana güvenmiyor oluşudur ne dersin?

Yanlış forum. Yanlış yere yazmışım

Sizi çok iyi anlıyorum, çok şükür çirkinim ben ya. Bundan dolayı kimse beni kıskanmıyor ve kadınlar benimle arkadaşlık kuruyorlar Eşleri ile de aram iyi, düşün artık ne kadar çirkin olduğumu. Yatacak yerim yok bu tiple

Vayyyy aramızda eski Miss Turkey güzeli mi var yoksa ?

aynen öyle ben de anne olmak istiyorum, kahve içmeye geliyorum ya da çay koy diyeceğim bir arkadaşım olsa yeterdi
Bacım hiç mi bekar arkadaşın yok.Sevgilisi ya da kocası olmayan bir kız arkadaş bul illa evli kadınlarla mı takılmak zorundasın.Madem istemiyorlar seni tehdit görüyorlar sende isteme onları ya dert mi

Aynen onun yüzünden şuan iş yerinde de eski neşem kalmadı artık şaka bile yapmıyorum

sanal dünya yaratma mı çok komiksiniz hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz anlamıyorum

sanırım en en doğru yorum
herkesin çevresinde gel seni şunla tanıştırayım diyen birileri vardır zaten ki adaylarım aynı adaylar fikir alışverişi yapmak için konu açıyorum konu yok yalan söylüyorsun yok hayal dünyasında yaşıyorsunlara geliyor
doğru düzgün fikir veren kişi sayısı çok az

kezbanlar derken sen kimsin ki kimi eleştiriyorsun çok komiksin
ayrıca sokakta gezdiğimde rus kızlardan türk göremediğim bir yerde yaşıyorum
boş yapma

aynen canım bir de kezban demiş (kezban diye nitelendirdiği kitle kimler acaba) işte bu yüzden kızlarla arkadaş olamıyorum
kimse kimseyi çekemiyor

valla hiç bir erkeğe evlenelim demedim hep kendileri dedi
istesem bile ben söylemedim
ki belki bu yüzden onlar evlenmek istiyor
belki burda arkadaşların yaptığı hata erkek arkadaşlarını evlenelim diye bunaltmaları bilemiyorum

simdiye dek kac evlilik teklifi aldin merak ettim

başkaları sahiden çok mu önemli? hem mesai arkadaşı ile bu kadar içli dışlı olmak gereksiz bence. mesai arkadaşı mesaide kalsın.

Güzellik başa bela işte napicaksin evlenmeden rahat yok sana, erkeklerin aklini aliyorsun. Adam herkese senin isminle seslenmeye başlamış, divane resmen
Bende en çok buna güldüm
Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence

Ben kacccirmişiiimmmm

Burada surekli konularina denk geldigim uyenin yuzunu gormek cok ilginc bir deneyimdi benim icin.

Bir onceki konusundaydi yanlis hatirlamiyorsam.. Premses yine kendisine deli divane asik olan adaylarin icinden hangisini secsem diye kararsiz kararsiz takilirken bir uye desifre ediverdi... Buradaki kadinlardan korkulur vallahi. Cok dikkatli olmak gerekiyormus onu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…