- 26 Ocak 2013
- 1.234
- 3.508
- 333
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Yanlış forum. Yanlış yere yazmışımBen de arkadaşlarımın evlendikleri an arkadaşlığımdan çıkması gerektiğini öğrendim. Buradaki bakış açısına göre nikah kıyıldıktan sonra bir anda adamlar Brad Pitt’e dönüşüyorlar. Her an birilerinin kocişine gözüm kayabilir Allah korusun
Sizi çok iyi anlıyorum, çok şükür çirkinim ben ya. Bundan dolayı kimse beni kıskanmıyor ve kadınlar benimle arkadaşlık kuruyorlarama anlamıyorsun arkadaşım kalmadı bunaldım, bi kahve içmeye gideceğim arkadaşım yok, ya da beraber geziye çıkabileceğim, canım sıkılıyor bazen kız kıza takılmak istiyorum, her şeyi bir erkekle yapamam ki
Vayyyy aramızda eski Miss Turkey güzeli mi var yoksa ?amaaa yeter ama ya bütün kadınları aynı kefeye koymayın, konu güzelliği değil zaten konu sahibinin benlik algısı, karakteri...bunu anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır, isterse dünya güzeli olsun yakın arkadaş ları bile bu muameleyi layık görmez karakteri düzgünse..yaşım 42, eski tescilli güzellerdenim, ne gençliğimde ne şimdi bir kere bile koca sevgili kıskançlığı yaşamadım arkadaşlarımla...bunu da soylettiniz ya sonunda pes
Bacım hiç mi bekar arkadaşın yok.Sevgilisi ya da kocası olmayan bir kız arkadaş bul illa evli kadınlarla mı takılmak zorundasın.Madem istemiyorlar seni tehdit görüyorlar sende isteme onları ya dert miaynen öyle ben de anne olmak istiyorum, kahve içmeye geliyorum ya da çay koy diyeceğim bir arkadaşım olsa yeterdi
Aynen onun yüzünden şuan iş yerinde de eski neşem kalmadı artık şaka bile yapmıyorumBen eski nisanlisiyla bir resmini gormustum ve bana gorede ortalama bir kiz. Konu sahibi acik acik hic herkez bana asik cok guzel demiyor ama yazdiklarinin alt metinde hep bu var, ne kadar inkar etsede.
Etrafindaki bircok kadin kendisine boyle davraniyorsa kendine donup bakmali demekki yanlis sinyaller veriyor. Is arkadasi esine kiz kardesine falan konu sahibinin adiyla hitap ediyormus surekli bunada hic inanmadim. Aklini peynir ekmekle yemeyen demenz olmayan bir adam bunu yapmaz.
sanal dünya yaratma mı çok komiksinizKonuda çirkinlik kompleksi yaşarkene ben çok güzelim ispati niteliğinde deliller yaratıldığını görüyorum.... (Delilleri karartmayalım lütfen )
Burnuma içten içe çok çirkin olduğumu biliyorum ama dünyanın en güzel kadını ben olsam başıma bunlar gelirdi denilerekten sanal bir dünya yaratıldığı kokusu geliyor....
Yapmayın böyle şeyler .Çirkin dişi yoktur. Az makyaj az estetik vardır...
sanırım en en doğru yorumbilemiyorum ben kendi adima konustum ve olabilir dedim kendi yasantimdan yola cikarak.
var yani yasaniyor.
hem bence bu kizin fazla üzerine gidiliyor..
kismetleri cokmus görüstügü adaylar oluyormus ?
anormal birsey degil ki bu ?
herkes bana asik demiyor.
benim bakis acima göre yeni tanistigi kisiler hakkinda konular aciyor fikir alisverisi yapmak istiyor.
bu demek degilki yedi yirmidört herkes pesinde.
benimde cok kismetlerim oluyor tanismak isteyen oluyor. cogu genc kizin oluyordur yani.
hepimiz her aday icin ayri konu acsak konu sahibiyle kapisiriz herhalde..
bence konu sahibinin sürekli yeni adaylari olmasina inanamayan ve kendileri bu yüzden komplekse giren kadinlar var burda
kezbanlar derken sen kimsin ki kimi eleştiriyorsun çok komiksincinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz
aynen canım bir de kezban demiş (kezban diye nitelendirdiği kitle kimler acaba) işte bu yüzden kızlarla arkadaş olamıyorumben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.
nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.
alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.
ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..
konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen
valla hiç bir erkeğe evlenelim demedim hep kendileri dedie iyi ama evlilik amacli tanisma diye bir olay var?
veya konu sahibi kendisi o gözle baktigi icin öyle yorumluyor. veya o amaci karsilikli belirleyerek görüsme devam ediyor (tam konularini bilmiyorum) .
böyle bir kizin da niye bukadar üzerine gidilir anlamiyorum.. yani iyi niyetli ve saf geldi bana baya.
ben şimdi bana aşıklar benden hoşlanıyorlar diye tek kelime etmiş miyim ????????????????????
valla hiç bir erkeğe evlenelim demedim hep kendileri dedi
istesem bile ben söylemedim
ki belki bu yüzden onlar evlenmek istiyor
belki burda arkadaşların yaptığı hata erkek arkadaşlarını evlenelim diye bunaltmaları bilemiyorum
Daha iyi olmaz mıEvli olsanda olmasanda bu insanların arasına girmemek daha iyi olmaz
Bende en çok buna güldümGüzellik başa bela işte napicaksin evlenmeden rahat yok sana, erkeklerin aklini aliyorsun. Adam herkese senin isminle seslenmeye başlamış, divane resmen
Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
Ben kacccirmişiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?