Bekar olmak suç mu ?

Ben konu sahibinin fotoğrafını görmüştüm. öyle tüm arkadaşlarım beni tehlike olarak görüyor tipinde biri değil. Herkes gibi biri, yani normal. Size bir örnek vermek istiyorum, herkes yeşim salkıma şaşırırmış mesela neden her erkek ark evlilik teklif ediyor diye ? güzel bir kadın mı bence değil . burada kriter güzellik değil tüm anlatılanlar hayal dünyasından ibaret değilse , arkadaşların korktuğu başka birşey. Muhtemelen masum sevimli ilgi çekici kızı oynuyor emeklerle karşılaştığında bunu da bilerek yaptığını düşünmüyorum. Artık sebebini psikoloji eğitimi olanlar izah eder. Çevreye ben tehlikeliyim mesajı veriyor kadınlara özellikle, belki de sürekli yine tüm erkeklerim ilgisinden bahsediyor. Kadınlarda kendi kocaları için tedirgin oluyor.

Konunuzu okuyunca tek tarflı anlatıyorsunuz yani kendinize göre çarpıtıyorsunuz gibi geldi bana. Yanılıyorsam çevrenizi değiştirin derim. Sırf onlarla görüşebilmek için evleneceksiniz sanki

bu piremsesin konularını okurken yeminle aklıma ilkokulda okuduğum Gülten Dayıoğlu'nun Yeşil Kiraz kitabının ikincisi yani devam kitabı geliyor. Okuyanlar kesin anladı beni, herkesin deli divane olduğu arap şeyhlerinden Japonya dünya bilmem nesinin başkanına kadar...hey gidi . Yine banlanmadan kaçayım

TLC de bir program var " evlıliğe 90 gün kala" diye.orada ukraynalı bir kadın var.kadın halimle bayılıyorum ya öyle çekiciki.bir de bizdeki kendini güzel sananlara bak

Ben konu sahibinin ortamlar da dikkat çekmek için hareketler yaptığını düşünüyorum.böyle bir arkadaşım vardı mesela.en büyük hobisi arkadaslarının sevgilisini tavlamaktı.salak salak kahkaha atar, dikkat çekerdi.sonra bir gün bana ben bu gülüşümle çok canlar yaktım demişti usuyen prensesinde böyle oldugunu düşünüyorum.dikkat çekmeyi seviyor ilgi odagı olmak hoşuna gidiyor.mesela resim isteyin hemen gönderecektir.1 kişi bile güzelsin dese kâr çünkü.kızlar da bu huyunu bildiği için uzak tutmaya çalışıyorlar bence sevgililerinden

Genel olarak çoğu konuda görüyorum sizi genel tanrınız insanları küçük görmek, küçük düşürmek aşağılamak yada kendi maddiyatinizdan dem vurmak. Başka yönde hiç bı yorumunuzla daha karşılaşmadım desem.

Üç ihtimal var piremses kardeş.

1)Ya sen aksini iddia etsen de erkeklere kur yapan birisin ve arkadaşların bu nedenle senden uzak tutuyorlar hayatlarindaki kişileri.

2) Ya arkadaş çevren cidden fesat kişilerle çevrili ki bu durumda bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz geliyor aklıma

3) Ya da hayalgücü konusunda cidden zayıflamışsın

Aynen katılıyorum. Galiba böyle mutlu oluyor

Hiçbir yakın arkadaşım sevgilisini benden kıskanmaz, kıskanırsa benim yakın arkadaşım olamaz.

Hiçbir zaman yakın arkadaşımın sevgilisinin gözlerine bakmamak, göz göze gelmemek için kendimi kasmam.

Ben dostlarıma güvenirim. Onların erkek arkadaşlarına da güvenirim. Onlar da bana güvenir.
Eğer dostsa, böyle olmak zorunda.

Ne demek "göz göze gelmemden rahatsız olmasınlar diye"..? Siz Miss Turkey güzeli falan mısınız?

Neden herkes konu sahibine bu kadar yüklenmiş ben anlamadım? Güzel degil falan diyenler olmuş bir de. Güzellik göreceli bir kavramdır. Güzel de olabilir kıskanıladabilir ne var bunda. Etraf fesat kadınlarla dolu değil sanki. Ciddi ciddi evlenince eşini kız arkadaşlarından uzak tutan eve kadın sokmayan evli kadınlar var. Ama özgüvensizlikten ama karşı tarafa güvensizlikten pek çok sebebi var. Ki konu sahibi şu konuda haklı çoğu kadın bekar kız arkadaşlarıyla pek görüşmüyorlar. Evli arkadaşlarıyla çift olarak görüşmeyi tercih ediyorlar. Bu durumu da evli kadınlar açıklasınlar...

Şair burda diyor ki Kiev i gördüm Moskova sokaklarında gezecek kadar orda zaman geçirdim. Birilerine Kezban derken Ve küçümserken havamı da atarım

Hayırlısı olsun

ya başta belirtiyorum hala inanmayanlar yorum yapıyor, etrafımda arkadaşım kalmadı ben de buradan akıl almaya çalışıyorum bunun neresi yanlış
hem konu açarken sana mı soracaktım
sizin yüzünüzden bir sürü kişi ban yemiş ben dahil

ah keşke anlattığın ve sandığın kadar özgüvenli ve bunları düşünen birisi olsaydım

ay valla yicem seni çok tatlısın
ya her kadın senin gibi olsa dünyada mutsuzluk olmazdı sanırım hep ego savaşları bir de bu ego savaşları hemcinsini kıskanmak sadece kadınlara özel erkekler de hiç böyle bir şey yok gayet arkadaşları ile mutlular uzun yıllar arkadaş kalabiliyorlar, biz de maşallah baksana beni tanımıyorlar nasıl birisiyim bilmiyorlar ego kastığım da yok güzelim dediğim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…