Bekar olmak suç mu ?

hayır kurgu değil bu etrafımda aynı şeyi söylüyor

ya vallahi olanları anlatıyorum abartmıyorum ya delircem

ama anlamıyorsun arkadaşım kalmadı bunaldım, bi kahve içmeye gideceğim arkadaşım yok, ya da beraber geziye çıkabileceğim, canım sıkılıyor bazen kız kıza takılmak istiyorum, her şeyi bir erkekle yapamam ki

amaaa yeter ama ya bütün kadınları aynı kefeye koymayın, konu güzelliği değil zaten konu sahibinin benlik algısı, karakteri...bunu anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır, isterse dünya güzeli olsun yakın arkadaş ları bile bu muameleyi layık görmez karakteri düzgünse..yaşım 42, eski tescilli güzellerdenim, ne gençliğimde ne şimdi bir kere bile koca sevgili kıskançlığı yaşamadım arkadaşlarımla...bunu da soylettiniz ya sonunda pes

bahane değil de haklısın ben de kıskandırdım, sanırım kendimi biraz yalnız hissediyorum bunaldım

ama haklısın da eve bırakırken kız arkadaşım da olacaktı

Ben gördüm çok tatlı naif bir yüzü var ve doğal güzel. Öyle her yeri boyalı dolgulu biri değil ve tam erkeklerin istediği gibi masum duruyor şeker biri
Teşekkür ederim, çok tatlısın, makyaj da yapmam ben zaten belki doğal olduğum için de seviyor olabilirler, konuşurken de kasmam dobra konuşurum çok sağol düşüncen için

Çok tatlısın keşke senin gibi arkadaşım olsa etrafımda

aynen öyle ben de anne olmak istiyorum, kahve içmeye geliyorum ya da çay koy diyeceğim bir arkadaşım olsa yeterdi

Valla bu kk dan sonra ben de erkeklerle göz göze gelmeye korkar oldum.

Sanki biri havadan uçup saçımı yolacakmis gibi hissediyorum.

Valla bu kk dan sonra ben de erkeklerle göz göze gelmeye korkar oldum.

Sanki biri havadan uçup saçımı yolacakmis gibi hissediyorum.

Ben de arkadaşlarımın evlendikleri an arkadaşlığımdan çıkması gerektiğini öğrendim. Buradaki bakış açısına göre nikah kıyıldıktan sonra bir anda adamlar Brad Pitt’e dönüşüyorlar. Her an birilerinin kocişine gözüm kayabilir Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…