• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Bak prensesim seni uzun zamandır tanıyorum ;yaşadığın tüm kötü dönemleri de biliyorum .Sana o zaman da yazdım ;bu kıskanc ruh hali normal değil ;uzmandan yardım almalısın çünkü farkında olmadan kuruyorsun .Bir arkadaşının eşiyle göz göze gelirsen aklı basında olan biri kıskanmaz yada arkadaşının kocasınevdeylen gidersen birşey olmaz .Sen en baştan böyle düşündüğün için etrafa böyle enerji yayıyorsun bence .
hayır kurgu değil bu etrafımda aynı şeyi söylüyor

Ben hemen polis çağırıyorum, burda bekâr var çünkü, tutun kapıları.
Bekârlardan vergi fikrinin ortaya atıldığı bir ülkede konu sahibinin sorusunu çok da saçma bulmamak lâzım aslında.
Konu bana da abartı gibi gelse de yalnız kadınlardan durup dururken partnerlerini kıskanan manyaklarla dolu hakikaten etraf, ilginç olan hep mi ona denk gelmiş olması, üstelik de hep yakın çevresi.
ya vallahi olanları anlatıyorum abartmıyorum ya delircem

Konularının yalan olduğunu düşünmüyorum ama çok boş bir hayatın var gibi lanse ediyorsun. Bütün konuların neredeyse aynı, bu tarz şeyler çoğu bayanın başına geliyor. Bu ülkede ilgi çekmek için inan bana aşırı güzel olmaya gerek yok. Ben ortalama güzellikte ve kilolu bir kadınım ama hoşlanan insanlar oluyor, uygun olmadığını düşündüğüm insanlardan uzak duruyorum, içim ısınırsa ve mantığıma da uyarsa tek bir kişiyle görüşüyorum.Her ay işsiz gibi aynı konuyla gelmiyorum. Biraz farklı şeylere yönel, erkekleri hayatının merkezinden çıkar. Bu konu sanki farklıymış gibi açmışsın ama ana konu belli. Güzelsin ve herkes seni kıskanıyor. Son olarak arkadaşımın eşi evde yalnız olsa ben zaten girmek istemem o eve, gerekirse dışarıda 1 saat beklerim.
ama anlamıyorsun arkadaşım kalmadı bunaldım, bi kahve içmeye gideceğim arkadaşım yok, ya da beraber geziye çıkabileceğim, canım sıkılıyor bazen kız kıza takılmak istiyorum, her şeyi bir erkekle yapamam ki

Tek konu ne biliyor musunuz?
Kadın kadına güvenmiyor. Hem cinsinden korkuyor. Eşinin arkadaşıyla aldatacağından ya da onu beğenmesinden korkuyor. Tamamen özgüvensizlikten kaynaklı. Siz de biraz güzel iseniz DANGER!
amaaa yeter ama ya bütün kadınları aynı kefeye koymayın, konu güzelliği değil zaten konu sahibinin benlik algısı, karakteri...bunu anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır, isterse dünya güzeli olsun yakın arkadaş ları bile bu muameleyi layık görmez karakteri düzgünse..yaşım 42, eski tescilli güzellerdenim, ne gençliğimde ne şimdi bir kere bile koca sevgili kıskançlığı yaşamadım arkadaşlarımla...bunu da soylettiniz ya sonunda pes

Neden bunalıma girdin prenses? Sen evde yokken arkadaşının eşinle yalnız kalmasıni ister miydin? Yahut eşinin arkadaşıyla sürekli program yapıp evde ismini tekrarlamasini normal görür müydün? Cevabı hayır. Sevgilinle tanıştırsan bile göz göze gelmelerini istemezdin muhtemelen. Niye ajitasyon yapıyorsun sen yaşayınca bunları.
Evlenmek için bahaneye ihtiyacın yok ,git evlen 2 çocuklu doktorla işte.
bahane değil de haklısın ben de kıskandırdım, sanırım kendimi biraz yalnız hissediyorum bunaldım

Eski konularını az biraz hatırlıyorum gerçekten Özgüvenin fazlasıda zarar.

Konuna gelicek olursam arkadaşım çağırsa daha eve gelmemiş olsa kocası evde olsa ben arkadaşımı beklerim eve girmek için bu böyledir bunun bence ötesi berisi olamaz o yüzden bunun neresine takıldınız onu anlayamadım ?

Arkadaşın, sevgilisi bıraksın istememiş seni demek ki sende güvenmedikleri bişey var bu evlensende değişecek bir durum değil sürekli başkalarından hoşlanıp anlatıyorsan yada onlarada sürekli işyerindeki arkadaşımın eşi kıskandı diye anlatıyorsan zihinlerinde hoş tablo bırakmıyorsun demek ki ..

İş yerinde olan arkadaşının 1 defa seslenmesi okey ama birden fazla ve başka kişilere senin adınla seslenmesi hiç normal değil eşinin yerinde kim olsa seninle görüşmesine ket vururdu, kaldı ki herkese senin adınla seslenecek kadar gün içinde neden o kadar muhattap oluyorsunuz şahsen eşimin işyerinde bayan arkadaşları var ama bütün gün işte dipdibe olmalarına asla izin vermem amacı sorgularım?

Arkadaşlarınızı ve evlenmeyi bırakın, milletin zihninde çizdiğiniz tabloyu düşünün bir şeyler varki bu haldeler biraz kendinize gelmeye çalışın..
ama haklısın da eve bırakırken kız arkadaşım da olacaktı

Ben gördüm çok tatlı naif bir yüzü var ve doğal güzel. Öyle her yeri boyalı dolgulu biri değil ve tam erkeklerin istediği gibi masum duruyor şeker biri
Teşekkür ederim, çok tatlısın, makyaj da yapmam ben zaten belki doğal olduğum için de seviyor olabilirler, konuşurken de kasmam dobra konuşurum çok sağol düşüncen için

Bana konularında hep yaz dizilerindeki sakar, saf ama her defasında haklı çıkan ve kimsenin toz kondurmadığı kadın başroller olur ya onları anımsatıyorsun. Bence iyi niyetli ve tatlı birisin ama bu iyi niyetliliğin ve saflığın yanlış anlaşılıyor diye düşünüyorum sanki bir kavanozun içinde büyümüşsün ve dış dünyadan çok bağımsızsın. Mesela mesai arkadaşının olayında kim olsa sinirlenir kadın haklı. Ne münasebet herkese benim ismimle seslenecek? Sana bunu söylediğinde sert tepki vermen gerekirken muhtemelen gülüp geçtin. Burda yazdığın cevaplar da çok yüzeysel ve çocuksu kadın ortamında böyle kadınlar sevilmez.
Çok tatlısın keşke senin gibi arkadaşım olsa etrafımda

valla arkadaslar dalgaya vurmus ama benzer seyler yasadigim icin bana hic de komik gelmedi.

evlensem de yerim yurdum belli olsa diye canimin sikildigi cok olmustur.
ben bazi kadinlarin sacmaliklari haricinde erkeklerden de dertliyim. yapisiyorlar resmen.
evlensem de kurtulsam moduna girdigim cok olmustur..

gerci kk konulari aklima geldikce evlenince de bu dertler bitmez sanirim ..sirf baskalarinin manyakliklari yüzünden de evlenilmez sonucta

cok sükür benim yinede akli selim kiz arkadaslarim var. sevgilisinin numarasini acil durumlar icin bana güvenerek veren veya sevgilisiyle esiyle birlikte takildigimiz vs.
seninde iki üc böyle kiz arkadasin olsa yeterli dir konu sahibi. geri kalanlardan uzak durmali.

hersey de dis görünüs degil ayrica.
bukadar dar kapasiteli insanlarla arkadaslik edilmez zaten..

güzeliz de neye yariyor.. insanin bahti güzel olsun demisler dogru demisler

bana yüz modelligi yap diyen cok kisi olmustur mesela. napcam yüz modelligini yahu.. anne olmak istiyorum benn :KK43:
aynen öyle ben de anne olmak istiyorum, kahve içmeye geliyorum ya da çay koy diyeceğim bir arkadaşım olsa yeterdi

E siz arkadaşlarınızın sevgilisinin gözüne bile bakmamaya çalışıyormuşsunuz. Hayır göz göze gelince size aşık mı olacaklar? Ayıp bir şey mi insanların göz göze gelmesi, oturması konuşması, sohbet etmesi? Böyle görüyoruz demek ki siz. Arkadaşlarınızın düşünce yapısı da sizden farklı değil işte. Neden garibinize gitti anlamadım?

Valla bu kk dan sonra ben de erkeklerle göz göze gelmeye korkar oldum.

Sanki biri havadan uçup saçımı yolacakmis gibi hissediyorum.

Valla bu kk dan sonra ben de erkeklerle göz göze gelmeye korkar oldum.

Sanki biri havadan uçup saçımı yolacakmis gibi hissediyorum.

Ben de arkadaşlarımın evlendikleri an arkadaşlığımdan çıkması gerektiğini öğrendim. Buradaki bakış açısına göre nikah kıyıldıktan sonra bir anda adamlar Brad Pitt’e dönüşüyorlar. Her an birilerinin kocişine gözüm kayabilir Allah korusun

Back