- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
Konuyu pek anlayamadım. Belli ki arkadas seçimleriniz yanlış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o değil de bir de Antalya'ya geliyorlar buraya türk erkekleri de içlerine düşüyor kız bir de yazmış ay biz varken türk kızlarını tabi sevmezler şişkolar çok dırdır yapıyorlar bilmem ne çağrı yapmış bir de buraya gelin türk erkekleri ile evlenin diye saçını başını yolcanSlav kökenli bir kadin olarak, slavlari çok abartiyorsunuz. :) Cevrenizde gormediginizden renkli gozler, acik renk saclarla hepsi aşiri guzelmiş gibi geliyor "hepsi" asiri guzel degiller.
İnternette gordum Ukraynali bir kadin mesela Turkle evlenmiş. Kadina yapilan yorumlari gördüm şok oldum. "Heykeli dikilmeli, bu nasil guzellik, gorulmemiş guzellik" filan o kadar abartmislar ki, halbuki kiz normal bir kiz.
O kizin sacini, gozunu, tenini hafif koyu yapip sokağa salsan kimsenin dikkatini çekmez oysa. Gozunuzde çooook buyutuyorsunuz.
Ben de renkli gozluyum, doğal saç rengimi Turklerde pek göremezsiniz kolay kolay. Ama milletin kocasi benim adimi filan sayıklamiyor, kimseden oyle şey duymadim.
Ayrica kendinizi bu kadar sevmemeniz kotu.
teşekkür ederim kendin kadar tatlı bu yorumun için olabilir benim bilinçaltım da belki biliyorsunuz ilk nişanlımın kız kardeşim hakkında çok iğrenç bir mesajını görmüştüm onu belki de atlatamadımPrensens kuzum benim, bu yaşadıklarının sebebi bekarlık değil. Evet dediğin gibi sen de çok kıskanç olduğun için arkadaşlarının eş ya da sevgililerine daha mesafeli davranmak için çaba sarfediyosun, hanımlar da kıskanmasın diye. Ama herkes bizim kadar kıskanç değil canımın ici. Belki özellikle dikkat etme cabalarin rahatsiz etmiştir kizlari da. Rahat olsan mesela kıskanılacak bir durum yok diye dusunup özellikle çabalama mesela göz göze gelmemek için.
Bir de senin bu kiskancliginin eski nişanlın değil daha önceki iliskilerinde yasadiklarin olduklarini düşünüyorum. Terapi falan denesen.
Hanımlar ayrıca evet prenses gayet güzel bir kız. Yüz olarak da fizik olarak da tarz olarak donup kendisine baktırır. Anlattığı olaylar da uydurma değildir. Prenses sadece kıskanç ve diğer kızlar da onun gibiyse diye düşünüp muhtemelen yakın arkadaslarinin eşlerinden özellikle uzak duruyor. Insanlara da bu tuhaf geliyordur.
siz ben böyle şeyler yaşamadım deyince ben de öyle düşünmeye başladımArkadaşlarının davranışları hoş değil ama herkes niye böyle bi kota getiriyor size acaba? Yani neden hep erkeklerini size karşı bi mesafede tutma çabasında tüm arkadaşlarınız? Bir değil iki değil üç.. Önceki konularınızda da var böyle bi hava... Neden ki? Flörtöz mü konuşursunuz, temaslar halinde dokuna elleye mi iletişirsiniz sürekli? Göz göze bile bakmam demişsiniz bu da aşırı bi şey zaten... Bi ortanız mı yok konu erkekler olunca, kadınlara nasıl bir elektrik geçiriyorsunuz merak ettim.
Bekarken de böyle muamele görmedim ben hiç, hatta yeni erkek arkadaş edindiklerinde benle tanıştırmak için can atardı arkadaşlarım (Ben de onlarla) "Nasıl çocuk sence, fikrini merak ediyorum" diye.
ben de merak ediyorum evlenebilirsem yazıcamEvlenince açacağın konuları çok merak ediyor ve takipteyim prensescik ❤
çok teşekkür ederim canım çok sağol ben zaten güzel olduğumu iddaa etmiyorum ama kendimi çirkin de bulmuyorum zaten Allah çirkin hiçbir şey yaratmamış çok şükürAynen katılıyorum. Konudaki arkadaş çok güzel bir kız gerçekten de . Bazı insanların güzellik anlayışını merak ediyorum ya . Tornadan çıkma gibi aynı estetik yanak dudak burun badem göz bilmem ne ... o olmadan güzel gelmiyor veya renkli göz Bu kız gayet de güzel bir kız .
sayısını hatırlamıyorum ama öyle büyük organize bir evlenme teklifinden bahsediyorsak eğer bir keresimdiye dek kac evlilik teklifi aldin merak ettim
e ben de hayatımı yazayım bari belki senin gibi ilkokuldan beri okudukları kitabı unutmazlar :)bu piremsesin konularını okurken yeminle aklıma ilkokulda okuduğum Gülten Dayıoğlu'nun Yeşil Kiraz kitabının ikincisi yani devam kitabı geliyor. Okuyanlar kesin anladı beni, herkesin deli divane olduğu arap şeyhlerinden Japonya dünya bilmem nesinin başkanına kadar...hey gidi . Yine banlanmadan kaçayım
ben de izliyorum o programı abartılacak güzelliği yok burada daha güzel kızlar gördümTLC de bir program var " evlıliğe 90 gün kala" diye.orada ukraynalı bir kadın var.kadın halimle bayılıyorum ya öyle çekiciki.bir de bizdeki kendini güzel sananlara bak
ya başta belirtiyorum hala inanmayanlar yorum yapıyor, etrafımda arkadaşım kalmadı ben de buradan akıl almaya çalışıyorum bunun neresi yanlış
hem konu açarken sana mı soracaktım
sizin yüzünüzden bir sürü kişi ban yemiş ben dahil
Neden birlik olalım yahu? Erkeklerin köküne kıran mı girdi? Hepsini kapıyorlar da bize mi kalmıyor?ya o değil de bir de Antalya'ya geliyorlar buraya türk erkekleri de içlerine düşüyor kız bir de yazmış ay biz varken türk kızlarını tabi sevmezler şişkolar çok dırdır yapıyorlar bilmem ne çağrı yapmış bir de buraya gelin türk erkekleri ile evlenin diye saçını başını yolcan
bizim bunlara karşı birlik olmamız gerekirken daha birbirimize tahammülümüz yok
İlk konu aslında ben onları hayatımdan çıkardım yani iletişimi kestim ama arkadaşım çok kez özür diledi ben de konuyu kapattım , beraber plan yapıyorlar katılsam bile hiçbir şey benim için artık eskisi gibi olmayacak onlara karşıSevgili usuyenprenses; usuyenprenses
O iki arkadaş görünümlü kadını hayatından çıkar.
Onlar arkadaş değil. Arkadaş dediğin bekar bir kadın arkadaşına sırf bekar diye böyle muamele etmez..bu en ağır hakarettir. Bazı hakaretlerin illa dile gelmesi gerekmez. Ima bile edilse insan ilişkilerini bitirir.
Siz o iki kadını hayatınızdan komple çıkarın..
Geleyim diğer meseleye.
Sırf evlendi desinler diye evlenilmez.
Siz şu an onu yapacaksınız gibi. Sırf evli çevreniz sizi de aralarına alsın diye size de evli densin diye lütfen evlenmeyin.. çok pişman olursunuz..
Ayrıca sürekli doktor olan taliple evlenirim belki diyorsunuz. Yazdığınıza göre sizden çok büyük ve 2 çocuklu. Bence evlilikte denklik olmaz. Hem sizden çok büyük hem 2 çocuk hem aşk yok. Olmaz. Mutlu olmazsınız. Evlenseniz de uzun süre devam ermez bence. O aday doktor diye size büyük ihtimal çekici geliyor. Ama şunu unutmayın sırf etiket için evlenmeyin. Etiket size istediğiniz iç huzuru vermez.
Benim fikrime göre; yapmanız gereken o iki kadını hayatınızdan çıkarmak. Ve şu an evlilik kararı almamak. Salt mantık evliliği sağlıklı olmaz. Bir evlilikte hem aşk hem mantık tarafı olmalı. Biraz sakinleşin. Biraz inzivaya çekilip ne istediğinizi bulun. Şu an bu düşünce yapısı ile hata yaparsınız.
sanırım doğru bir yorum belki de bir şeyleri farkında olmadan yanlış yapıyorumBurda bile seni seven, bu kızda böyle işte kabul edelim diyen üç kişi falan var piremses, etrafında insan olmaması çok normal değil mi normal hayatında da böyle davranıyorsan?
Benim seninle bir derdim yok, nötr’üm sana karşı forumda. Ama gerçek hayatta senin karakterinde bir insanı yanımda tutmam, arkadaş olmam. Bu sebeple senin bir kendini gözden geçirmen, ben ne yapıyorum da bu insanlar benden uzaklaşıyor demen lazım bana kalırsa. Zira etrafında insan kalmamasını insanların seni kıskanmasına bağlarsan ömür boyu yalnız kalırsın. Evlenmek de bu işi çözmez.
haklısın canım ama ne eşinde ne ben de kötü bir niyet yok ama kimse kimsenin içini bilemez sonuçta.Arkadaşının eşiyle evde yalnız mı kalacaktın ya da her aile gezmesine katılmak! Bu konularda hepsi de haklı. Haksız oldukları taraf sizinle dalga geçer gibi davranmaları. Bunları yaşamanıza neden oldukları için suçun büyüğü onlarda. Ama eşleriyle yalnız bırakmak istememeleri doğru olan.
Bence özürlerini kabul ettiniz diye hala görüşmek zorunda değilsiniz. Yavaş yavaş kendinizi çekin. Uzaklaşın. Böyle arkadaş olmaz..İlk konu aslında ben onları hayatımdan çıkardım yani iletişimi kestim ama arkadaşım çok kez özür diledi ben de konuyu kapattım , beraber plan yapıyorlar katılsam bile hiçbir şey benim için artık eskisi gibi olmayacak onlara karşı
doktor konusuna gelirsek evet benden o tarafa karşı aşk yok ama saygı duyuyorum, beni seviyor değer veriyor sürekli mutlu etmeye çalışıyor ama gene de gel git halindeyim umarım yanlış karar vermem
29 oluyorum artık bilmiyorum çocuk sahibi olmayı çok istiyorum bu yüzden çocuğumun da iyi şartlarda dünyaya gelmesini istiyorum ama bu sanırım bencillik
rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim.
yorumun için teşekkürler
ben hic görmedim buralar da.Antalyada da yasadim bu arada.ben de izliyorum o programı abartılacak güzelliği yok burada daha güzel kızlar gördüm
bu kızın bakışlaro beni korkutuyor, şuan antalyada mısınız keşke antalyadakilerle buluşma ayarlasak :)ben hic görmedim buralar da.Antalyada da yasadim bu arada.