• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Konu sahibi, sen her ne kadar inkar etsende açtığın tüm konuların alt metninde yatan mesaj “ben çok güzelim, herkes benim peşimde”. Bizler bile, baş hekiminden zengin işadamına, işe arabasıyla birlikte gidip geldiğin iş arkadaşına kadar kimlerin kimlerin sana deli divane olduğunu ve senle evlenmezse ölecek hastalığına tutulduğunu biliyoruz.

Elbette kendini güzel bulmanda hiçbir sakınca yok mesele bu değil. Ancak bir önceki cümlemde belirttiğim bu imajı sosyal ortamında ve arkadaş çevrende de verdiğinden o kadar eminim ki. Haliyle arkadaşlarının da bir miktar senden çekiniyor oluşunu ben yadsımıyorum. Her ne kadar burada yazdıkların karakter analizinde kıstas olmasa da; yazdıkların ve yansıttıkların kadarı ile güvenilir ve tutarlı bir imaj çizmiyorsun. Kafan çok karışık bir kere. Hiç arkadaşım kalmadı etrafımda diyorsun ya hani, bunun sebebi belki de çok güzel olman değildir de çizdiğin imaj dolayısıyla arkadaşlarının sana güvenmiyor oluşudur ne dersin?

Ben de arkadaşlarımın evlendikleri an arkadaşlığımdan çıkması gerektiğini öğrendim. Buradaki bakış açısına göre nikah kıyıldıktan sonra bir anda adamlar Brad Pitt’e dönüşüyorlar. Her an birilerinin kocişine gözüm kayabilir Allah korusun
Yanlış forum. Yanlış yere yazmışım :(

ama anlamıyorsun arkadaşım kalmadı bunaldım, bi kahve içmeye gideceğim arkadaşım yok, ya da beraber geziye çıkabileceğim, canım sıkılıyor bazen kız kıza takılmak istiyorum, her şeyi bir erkekle yapamam ki
Sizi çok iyi anlıyorum, çok şükür çirkinim ben ya. Bundan dolayı kimse beni kıskanmıyor ve kadınlar benimle arkadaşlık kuruyorlar:super: Eşleri ile de aram iyi, düşün artık ne kadar çirkin olduğumu. Yatacak yerim yok bu tiple :KK45:

amaaa yeter ama ya bütün kadınları aynı kefeye koymayın, konu güzelliği değil zaten konu sahibinin benlik algısı, karakteri...bunu anlatmaya çalışıyoruz sayfalardır, isterse dünya güzeli olsun yakın arkadaş ları bile bu muameleyi layık görmez karakteri düzgünse..yaşım 42, eski tescilli güzellerdenim, ne gençliğimde ne şimdi bir kere bile koca sevgili kıskançlığı yaşamadım arkadaşlarımla...bunu da soylettiniz ya sonunda pes
Vayyyy aramızda eski Miss Turkey güzeli mi var yoksa ?

aynen öyle ben de anne olmak istiyorum, kahve içmeye geliyorum ya da çay koy diyeceğim bir arkadaşım olsa yeterdi
Bacım hiç mi bekar arkadaşın yok.Sevgilisi ya da kocası olmayan bir kız arkadaş bul illa evli kadınlarla mı takılmak zorundasın.Madem istemiyorlar seni tehdit görüyorlar sende isteme onları ya dert mi

Ben eski nisanlisiyla bir resmini gormustum ve bana gorede ortalama bir kiz. Konu sahibi acik acik hic herkez bana asik cok guzel demiyor ama yazdiklarinin alt metinde hep bu var, ne kadar inkar etsede.

Etrafindaki bircok kadin kendisine boyle davraniyorsa kendine donup bakmali demekki yanlis sinyaller veriyor. Is arkadasi esine kiz kardesine falan konu sahibinin adiyla hitap ediyormus surekli bunada hic inanmadim. Aklini peynir ekmekle yemeyen demenz olmayan bir adam bunu yapmaz.
Aynen onun yüzünden şuan iş yerinde de eski neşem kalmadı artık şaka bile yapmıyorum

Konuda çirkinlik kompleksi yaşarkene ben çok güzelim ispati niteliğinde deliller yaratıldığını görüyorum.... (Delilleri karartmayalım lütfen ):KK20:

Burnuma içten içe çok çirkin olduğumu biliyorum ama dünyanın en güzel kadını ben olsam başıma bunlar gelirdi denilerekten sanal bir dünya yaratıldığı kokusu geliyor....:silah:

Yapmayın böyle şeyler .Çirkin dişi yoktur. Az makyaj az estetik vardır...
:21::21:
sanal dünya yaratma mı çok komiksiniz :D hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz anlamıyorum

bilemiyorum ben kendi adima konustum ve olabilir dedim kendi yasantimdan yola cikarak.
var yani yasaniyor.

hem bence bu kizin fazla üzerine gidiliyor..

kismetleri cokmus görüstügü adaylar oluyormus ?
anormal birsey degil ki bu ?
herkes bana asik demiyor.
benim bakis acima göre yeni tanistigi kisiler hakkinda konular aciyor fikir alisverisi yapmak istiyor.
bu demek degilki yedi yirmidört herkes pesinde.
benimde cok kismetlerim oluyor tanismak isteyen oluyor. cogu genc kizin oluyordur yani.
hepimiz her aday icin ayri konu acsak konu sahibiyle kapisiriz herhalde..

bence konu sahibinin sürekli yeni adaylari olmasina inanamayan ve kendileri bu yüzden komplekse giren kadinlar var burda :KK51:
sanırım en en doğru yorum
herkesin çevresinde gel seni şunla tanıştırayım diyen birileri vardır zaten ki adaylarım aynı adaylar fikir alışverişi yapmak için konu açıyorum konu yok yalan söylüyorsun yok hayal dünyasında yaşıyorsunlara geliyor
doğru düzgün fikir veren kişi sayısı çok az

cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz
kezbanlar derken sen kimsin ki kimi eleştiriyorsun çok komiksin
ayrıca sokakta gezdiğimde rus kızlardan türk göremediğim bir yerde yaşıyorum
boş yapma

ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.

nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.

alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.

ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..

konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen :KK70:
aynen canım bir de kezban demiş (kezban diye nitelendirdiği kitle kimler acaba) işte bu yüzden kızlarla arkadaş olamıyorum
kimse kimseyi çekemiyor

e iyi ama evlilik amacli tanisma diye bir olay var?
veya konu sahibi kendisi o gözle baktigi icin öyle yorumluyor. veya o amaci karsilikli belirleyerek görüsme devam ediyor (tam konularini bilmiyorum) .
böyle bir kizin da niye bukadar üzerine gidilir anlamiyorum.. yani iyi niyetli ve saf geldi bana baya.
valla hiç bir erkeğe evlenelim demedim hep kendileri dedi
istesem bile ben söylemedim
ki belki bu yüzden onlar evlenmek istiyor
belki burda arkadaşların yaptığı hata erkek arkadaşlarını evlenelim diye bunaltmaları bilemiyorum

valla hiç bir erkeğe evlenelim demedim hep kendileri dedi
istesem bile ben söylemedim
ki belki bu yüzden onlar evlenmek istiyor
belki burda arkadaşların yaptığı hata erkek arkadaşlarını evlenelim diye bunaltmaları bilemiyorum

simdiye dek kac evlilik teklifi aldin merak ettim

başkaları sahiden çok mu önemli? hem mesai arkadaşı ile bu kadar içli dışlı olmak gereksiz bence. mesai arkadaşı mesaide kalsın.

Miss Turkey'ler Miss World'ler en güzel benim kavgasına girmek yerine sakince yazışsaydınız keşke.
IMG_0382.jpg

Güzellik başa bela işte napicaksin evlenmeden rahat yok sana, erkeklerin aklini aliyorsun. Adam herkese senin isminle seslenmeye başlamış, divane resmen 😬
Bende en çok buna güldüm:KK70::KK70:
Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence

😲😲😲 Ben kacccirmişiiimmmm

Burada surekli konularina denk geldigim uyenin yuzunu gormek cok ilginc bir deneyimdi benim icin. 😂

Bir onceki konusundaydi yanlis hatirlamiyorsam.. Premses yine kendisine deli divane asik olan adaylarin icinden hangisini secsem diye kararsiz kararsiz takilirken bir uye desifre ediverdi... Buradaki kadinlardan korkulur vallahi. Cok dikkatli olmak gerekiyormus onu anladim 😆

Back