• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmak suç mu ?

Ben konu sahibinin fotoğrafını görmüştüm. öyle tüm arkadaşlarım beni tehlike olarak görüyor tipinde biri değil. Herkes gibi biri, yani normal. Size bir örnek vermek istiyorum, herkes yeşim salkıma şaşırırmış mesela neden her erkek ark evlilik teklif ediyor diye ? güzel bir kadın mı bence değil . burada kriter güzellik değil tüm anlatılanlar hayal dünyasından ibaret değilse , arkadaşların korktuğu başka birşey. Muhtemelen masum sevimli ilgi çekici kızı oynuyor emeklerle karşılaştığında bunu da bilerek yaptığını düşünmüyorum. Artık sebebini psikoloji eğitimi olanlar izah eder. Çevreye ben tehlikeliyim mesajı veriyor kadınlara özellikle, belki de sürekli yine tüm erkeklerim ilgisinden bahsediyor. Kadınlarda kendi kocaları için tedirgin oluyor.

Konunuzu okuyunca tek tarflı anlatıyorsunuz yani kendinize göre çarpıtıyorsunuz gibi geldi bana. Yanılıyorsam çevrenizi değiştirin derim. Sırf onlarla görüşebilmek için evleneceksiniz sanki :KK57:

bu piremsesin konularını okurken yeminle aklıma ilkokulda okuduğum Gülten Dayıoğlu'nun Yeşil Kiraz kitabının ikincisi yani devam kitabı geliyor. Okuyanlar kesin anladı beni, herkesin deli divane olduğu arap şeyhlerinden Japonya dünya bilmem nesinin başkanına kadar...hey gidi . Yine banlanmadan kaçayım :KK8:

cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz
TLC de bir program var " evlıliğe 90 gün kala" diye.orada ukraynalı bir kadın var.kadın halimle bayılıyorum ya öyle çekiciki.bir de bizdeki kendini güzel sananlara bak

Ben konu sahibinin ortamlar da dikkat çekmek için hareketler yaptığını düşünüyorum.böyle bir arkadaşım vardı mesela.en büyük hobisi arkadaslarının sevgilisini tavlamaktı.salak salak kahkaha atar, dikkat çekerdi.sonra bir gün bana ben bu gülüşümle çok canlar yaktım demişti 😂 usuyen prensesinde böyle oldugunu düşünüyorum.dikkat çekmeyi seviyor ilgi odagı olmak hoşuna gidiyor.mesela resim isteyin hemen gönderecektir.1 kişi bile güzelsin dese kâr çünkü.kızlar da bu huyunu bildiği için uzak tutmaya çalışıyorlar bence sevgililerinden

cinselliğin afrikasinda, tek kriteri nefes alsin yeter olan , damacanaya, kedi köpeğe hallenen erkeklerin memleketinde yaşıyoruz, kimse çirkin değildir elbette ama üç beş abazanin gazına gelip kendisini dayanılmaz zanneden kezbanların çevreye verdiği rahatsızlık da ortada işte...Kiev i gezmeden, moskova da sokakta dolaşmadan kimse ben güzelim demesin, sonra çok üzülürsünüz

Genel olarak çoğu konuda görüyorum sizi genel tanrınız insanları küçük görmek, küçük düşürmek aşağılamak yada kendi maddiyatinizdan dem vurmak. Başka yönde hiç bı yorumunuzla daha karşılaşmadım desem.

Üç ihtimal var piremses kardeş.

1)Ya sen aksini iddia etsen de erkeklere kur yapan birisin ve arkadaşların bu nedenle senden uzak tutuyorlar hayatlarindaki kişileri.

2) Ya arkadaş çevren cidden fesat kişilerle çevrili ki bu durumda bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz geliyor aklıma

3) Ya da hayalgücü konusunda cidden zayıflamışsın

Genel olarak çoğu konuda görüyorum sizi genel tanrınız insanları küçük görmek, küçük düşürmek aşağılamak yada kendi maddiyatinizdan dem vurmak. Başka yönde hiç bı yorumunuzla daha karşılaşmadım desem.
Aynen katılıyorum. Galiba böyle mutlu oluyor 🤷‍♀️

Hiçbir yakın arkadaşım sevgilisini benden kıskanmaz, kıskanırsa benim yakın arkadaşım olamaz.

Hiçbir zaman yakın arkadaşımın sevgilisinin gözlerine bakmamak, göz göze gelmemek için kendimi kasmam.

Ben dostlarıma güvenirim. Onların erkek arkadaşlarına da güvenirim. Onlar da bana güvenir.
Eğer dostsa, böyle olmak zorunda.

Ne demek "göz göze gelmemden rahatsız olmasınlar diye"..? Siz Miss Turkey güzeli falan mısınız?

Neden herkes konu sahibine bu kadar yüklenmiş ben anlamadım? Güzel degil falan diyenler olmuş bir de. Güzellik göreceli bir kavramdır. Güzel de olabilir kıskanıladabilir ne var bunda. Etraf fesat kadınlarla dolu değil sanki. Ciddi ciddi evlenince eşini kız arkadaşlarından uzak tutan eve kadın sokmayan evli kadınlar var. Ama özgüvensizlikten ama karşı tarafa güvensizlikten pek çok sebebi var. Ki konu sahibi şu konuda haklı çoğu kadın bekar kız arkadaşlarıyla pek görüşmüyorlar. Evli arkadaşlarıyla çift olarak görüşmeyi tercih ediyorlar. Bu durumu da evli kadınlar açıklasınlar...

Şair burda diyor ki Kiev i gördüm Moskova sokaklarında gezecek kadar orda zaman geçirdim. Birilerine Kezban derken Ve küçümserken havamı da atarım :cool:

Şu sıralar üst üste gelen konular beni çok bunalttı. Lütfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda çıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev görmeye çağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten geçtiğim için erken gittim tabi bunu önceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu söyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız için evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gördüm ama Selda bize geleceğini söylemedi bilsem eve çağırırdım kaç dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine çağırdın kızın geleceğini söylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun süredir olmadığı için ben çok mutlu oldum seni tanıştırmayı çok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanç olmama rağmen hiçbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi geç olmuştu otobüs kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi çocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobüsle gideceksin dedi ben şok.
Otobüs gelmedi çünkü o saatte bitiyordu neyse çocuğu aradı bu çocuk geldi neden Ceyda bana söylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra özürler diledi ama ben çok kırıldım. Yalan söylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum böyle şeylere kocası veya sevgilisi ile göz göze bile gelmemeye çalışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa görüşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkaç kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hiçbir yere çağırmıyorlar
kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.
Hayırlısı olsun

Tamamen kendi yorumuma göre yazacağım, Konu sahibi erkek bile olabilir belki bilemiyorum, birkaç kişiye fotoğraf göndermiş ama başkasının fotoğrafını da bulup atmak zor değil. Ben de eski konularını çok bilmiyorum, birkaç göz gezdirdim lakin methini duydum desem tam olur. Sanırım hemen her konusunun alt metni herkes beni beğeniyor, kıskanıyormuş. Bu olabilir tabii bunda sorun yok, burada eminim bekar veya evli bir çoğumuz güzeldir ve beğeneni vardır. Ancak sorun şu bence, konu sahibinin konularına gelen yorumlar benzer olduğu halde ısrarla aynı tarzda konu açıyor olması. Yani insanların çoğunlukla tiye aldığını bile bile bir insan neden aynı tarzda konular açar ki? Bana açıkçası konu sahibi bayağı dalga geçiyor gibi geliyor. İnsanları bu tarz konularla yer yer kışkırtmak ve tepki çekmek hoşuna gidiyor gibi.
ya başta belirtiyorum hala inanmayanlar yorum yapıyor, etrafımda arkadaşım kalmadı ben de buradan akıl almaya çalışıyorum bunun neresi yanlış
hem konu açarken sana mı soracaktım
sizin yüzünüzden bir sürü kişi ban yemiş ben dahil

Hayatta en nefret ettiğim şey kendimi övmek ve birinin beni övmesidir. Ama kusura bakmayın da kız arkadaşlarımın ile volvo gibi hatun diye telefona kaydettiği biriyim. Girmediğim derslere not veren üniv hocalarım mı olmadı yoksa çıkma teklif eden başhekimler mi olmadı.

Kalkıpta şuraya bir kere onu mu seçsem bunu mu diye konu açtığımı hatırlamıyorum.
Hiç Kimse dünyanın merkezi değil. ...
Kimsenin konu sahibini kıskandığı falan da yok buna emin olun. Onun dünyası bir değişik dünyadaki tek dişi benim modunda. bizim tepkimiz ona...
ah keşke anlattığın ve sandığın kadar özgüvenli ve bunları düşünen birisi olsaydım

İçime su serptiniz. Kievi moskovayı gezmeden kendimize güzel demeyecekmişiz. Oldu demeyelim mutsuzluktan geberip gitsin herkes. Güzel değilim diye konu açanlara da kendini sev öğüdü verirler. Kadın yaşadığı olayı anlatmış kesin çirkinsin ego kasıyorsun demişler ben de gördüğüm için hayır gayet tatlı dedim hala üsteliyorlar yohh yoh çirkindir çirkin diye. Hey Allahım.
ay valla yicem seni çok tatlısın
ya her kadın senin gibi olsa dünyada mutsuzluk olmazdı sanırım hep ego savaşları bir de bu ego savaşları hemcinsini kıskanmak sadece kadınlara özel erkekler de hiç böyle bir şey yok gayet arkadaşları ile mutlular uzun yıllar arkadaş kalabiliyorlar, biz de maşallah baksana beni tanımıyorlar nasıl birisiyim bilmiyorlar ego kastığım da yok güzelim dediğim bile yok :D

Back